اجازه کار در کانادا – در مدت ۲ هفته پردازش خواهد شد

کانادا همیشه در جستجوی کارگران ماهر است که به نیروی کار کانادا ملحق شوند.این کشور به دنبال جبران کمبود نیروی کار خود است و میخواهد با این کار از رشد اقتصاد خود مطمئن شود.به همین دلیل، تا سال ۲۰۲۱، ۱،۳ میلیون مهاجر دیگر به کانادا میروند.اگر مایلید در کانادا کار کنید و اجازه کار در کانادا داشته باشید، گزینه های متعددی برای شما وجود دارد.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از بنر اجازه کار در کاناداکانادا در اسرع وقت به کارکنان ماهر نیاز دارد. از آنجا که کانادا به افرادی مانند شما احتیاج دارد،شرایطی وجود دارد که می تواند زمان پردازش را برای اجازه کار در کانادا افزایش دهد. اینجا برای شما شرح خواهیم داد که چگونه می توانید مجوز کار خود را فقط در دو هفته پردازش کنید!

چگونگی اخذ اجازه کار در کانادا در دو هفته!

اگر می خواهید در اسرع وقت در کانادا کار کنید،شما می توانید اجازه کار خود را در دو هفته توسط یکی از دو روش پردازش کنید : گزینه ای که انتخاب می کنید بستگی دارد اگر شما نیاز به ارزیابی تاثیرات بازار کار (LMIA) دارید. شما همچنین باید تمام الزامات زیر را برآورده کنید.

LMIA Exempt :

  • شما باید از خارج از کانادا درخواست کنید.
  • شغل شما باید در زیر نوع مهارت ۰ یا سطح مهارت A در سیستم ملی شغلی (NOC) ذکر شود.
  • کارفرمای شما باید پیشنهاد استخدامی را با استفاده از پورتال کارفرمای مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) ارائه کرده و هزینه های مرتبط با آن را پرداخت کند.
  • کارفرمای شما باید پیشنهاد استخدامی را با استفاده از پورتال کارفرمای مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) ارائه کرده و هزینه های مرتبط با آن را پرداخت کند.

LMIA

  • شما باید از خارج از کانادا درخواست کنید.
  • شما باید یک LMIA مثبت از طریق جریان استعدادهای جهانی برنامه کارگران خارجی موقت کسب کنید.

منظور از ارزیابی تاثیرات بازار کار چیست؟

اساسا در برخی شرایط، کارفرمایان قبل از اینکه بتوانند کارگران خارجی را استخدام کنند، باید برای یک LMIA درخواست کنند.LMIA یک سند است که نشان می دهد نیاز کارمند خارجی برای پر کردن کار در کانادا وجود دارد.به این معنی که سند باید ثابت کند که کاندید کانادایی در دسترس نیست که بتواند کار را انجام دهد.هنگامی که شما برای اجازه کار در کانادا درخواست می دهید، باید یک کپی از LMIA خود را با قرارداد کاری و نامه پیشنهاد شغلی به درخواست خود پیوست کنید.

آیا نیاز به ارزیابی تاثیرات بازار کار دارم؟

کارفرمایان باید برای درخواست LMIA تقاضا کنند، بسته به نوع کاری که برای آن استخدام شده است.این شرایط توسط بخش های ۲۰۴ تا ۲۰۸ مقررات حفاظت از مهاجرت و پناهندگان تعیین می شود.پنج دسته گسترده وجود دارد که می تواند از LMIA معاف شود.شما از یک LMIA معاف خواهید شد زیرا:

  • موافقت نامه های بین المللی
  • منافع کانادا
  • بدون نیاز به حمایت
  • اقامت دائم در کانادا
  • دلایل بشردوستانه

شما می توانید درباره معافیت های LMIA در وب سایت رسمی IRCC بیشتر بدانید. اگر کار شما در کانادا در این لیست ذکر نشده است، نیازی به داشتن LMIA ندارید.هنگامی که شما مشخص کرده اید که آیا شما به LMIA نیاز دارید یا نه، می توانید برای پردازش ۲ هفته اعمال کنید : همراه با تمام اسنادی که از کارفرما شما نیاز دارید، اکنون باید درخواست آنلاین کامل خود را با یک امتحان پزشکی و گواهی پلیس (در صورت نیاز) به IRCC ارسال کنید.شما همچنین باید هزینه های پردازش لازم را پرداخت کنید و نتایج بیومتریک خود را در درخواست خود ثبت کنید.

درباره همسران و وابستگان چطور؟

شما تنها کسی نیستید که بتواند از زمان پردازش دو هفته استفاده کند.همسر و وابستگان شما نیز همچنین می توانند از دریافت ویزای توریستی کانادا، اجازه کار یا درخواست تحصیلی خود بهره مند شوند.آنها باید یک درخواست کامل را ارائه دهند و در همان زمان برای پردازش موفق کار کنند.

تصویری از پرچم کاناداچه کسی از پردازش دو هفته ای رد صلاحیت میشود؟

شما برای پردازش دو هفته ای در نظر گرفته نخواهید شد اگر :

  • واجد شرایط برای استراتژی مهارت های جهانی نیستید.
  • یک برنامه ناقص داشته باشید.
  • دستورالعمل های دفتر ویزای محلی خود را دنبال نکنید؛
  • درخواست کاغذی را ارسال کنید.
  • درخواست از داخل کانادا.
  • یک برنامه کاربردی برای برنامه International Experience کانادا ارسال کنید.

اگر شما تمام الزامات را برآورده کرده اید و به دلایل ذکر شده در بالا رد صلاحیت نشده اید،شما می توانید تقاضای اجازه کار در کانادا را در عرض دو هفته پردازش کنید!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟