ویزای ویتنام فوری و ارزان – ویزای الکترونیک ویتنام – ویزاتک

کشور ویتنام و جزئیات اخذ ویزای ویتنام

ویتنام (Việt Nam)، به طور رسمی جمهوری سوسیالیست ویتنام (Cộng hòa Xã hội Chủ nghĩa Việt Nam) یک کشور طولانی و نازک در آسیای جنوب شرقی است. کشورهای همسایه آن چین در شمال، لائوس و کامبوج در غرب هستند.این کشور یکی از ۱۰ مقصد برتر گردشگری از سوی سایت Trip advisor انتخاب شده است.اما باید بدانید که برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای ویتنام اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم و نقشه کشور ویتنام در ویزای ویتنام

انواع ویزای ویتنام

۱.ویزای توریستی ویتنام

  • حداکثر ۳۰ روز اقامت در ویتنام.
  • قابل تمدید برای ۳۰ روز پس از ورود به ویتنام.
  • به صورت یک ماه یک بار ورود و یک ماه چند بار ورود میتوان اخذ کرد.

۲.ویزای تجاری ویتنام

  • متقاضیان این نوع ویزا باید یک دعوتنامه از طرف خود در ویتنام داشته باشند.
  • این نوع ویزا را میتوان به صورت چند بار ورود برای ۱ یا ۳ ماه اخذ کرد.

۳.ویزای دیپلماتیک و رسمی ویتنام

  • این نوع ویزا طبق توافق طرفین هیچ هزینه ای نخواهد داشت.
  • در مورد درخواست این ویزا، متقاضی باید نامه رسمی از سازمان های ذیربط دولت محلی، سفارتخانه های خارجی یا کنسولگری های معتبر به کشور متقاضی، سازمان های بین المللی یا سایر سازمان های معتبر موجود در آن کشور ارائه نماید.

انواع ویزای ویتنام بر اساس مدت زمان

توریستی :

  • یک ماهه یکبار ورود
  • یه ماهه چند بار ورود
  • سه ماهه یکبار ورود
  • سه ماهه چند بار ورود

تجاری :

  • یک ماهه یکبار ورود
  • یه ماهه چند بار ورود
  • سه ماهه یکبار ورود
  • سه ماهه چند بار ورود

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ویتنام

  1. کپی کارت ملی
  2. ۲ قطعه عکس ۴*۶
  3. بلیط هواپیما و واچر هتل
  4. تکمیل فرم مشخصات فردی
  5. کپی شناسنامه ( صفحه اول و دوم )
  6. گواهی اشتغال به کار به لاتین یا ترجمه جواز کسب
  7. اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۷ ماه از تاریخ خروج
  8. تمکن مالی به مبلغ ۱۵ میلیون تومانی به ازای هر نفر

چطور میتوان ویزای ویتنام گرفت؟

۱.دریافت ویزای ویتنام از طریق سفارت ویتنام

روند گرفتن ویزای تجاری یا ویزای توریستی به طور کلی یکسان است. بیشتر گردشگران ویزای خود را از طریق سفارت یا کنسولگری ویتنام در کشور خود قبل از ورود به ویتنام دریافت می کنند.

۲.ویزای الکترونیکی ویتنام یا ویزای هنگام ورود (VOA)

ویزای ویتنام در هنگام ورود و یا ویزای فرود ویتو یا Evisa همان نوع ویزا است که گواهی میکند شما دارای ویزا هستید و در یکی از فرودگاه های بین المللی ویتنام(Ha Noi Capital, Da Nang City or Ho Chi Minh City) میتوانید از آن استفاده کنید.

این بهترین راه برای گرفتن ویزای ورود ویتنام برای دارنده گذرنامه معمولی با هدف توریست یا کسب و کار است.بدون نیاز به این که گذرنامه خود را به جایی ارسال کنید، سند مورد نیاز نیست، و آن را خیلی سریع، آسان، قابل اعتماد، … اخذ کنید.

شما فقط باید فرم «درخواست آنلاین» خود را پر کنید، هزینه خدمات را پرداخت کنید، «تایید نامه ویزا» خود را در زمان پردازش انتخاب کنید و ویزای خود را در فرودگاه بین المللی مقصد خود در ویتنام دریافت کنید.

این به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و روش ترجیحی برای درخواست ویزای ویتنام است که از راه سنتی آن یعنی از طریق سفارت یا کنسولگری بهتر است.فقط چند دقیقه برای گرفتن گواهی ویزا در فرودگاه. اداره مهاجرت هر ساله هزاران درخواست ویزای ورود را دریافت می کند و تعداد متقاضیان به طور پیوسته افزایش می یابد زیرا بسیاری از این گزینه ها را می دانند.

چهار مرحله تا گرفتن ویزای فرودگاهی یا الکترونیکی ویتنام

۱.فرم درخواست آنلاین را پر کنید :

تصویری از شماره 1 درخواست ویزای آنلاین ویتنام

شما ملزم به وارد کردن اطلاعات دقیق شخصی متقاضی (ها) هستید.

  • نام کامل – همانطور که در پاسپورت است.
  • تاریخ تولد
  • ملیت
  • شماره پاسپورت
  • تاریخ رسیدن به ویتنام
  • نوع ویزا

۲.تأیید و پرداخت هزینه خدماتتصویری از مرحله دوم درخواست ویزای آنلاین ویتنام

لطفا اطمینان حاصل کنید که اطلاعات صحیح باشد، برای استفاده از سرویس های اضافی (Fast Fast / Fast Pick / Up) را انتخاب کنید.شما می توانید با کارت اعتباری پرداخت کنید.

 

 

۳.نامه تأیید و آماده شدن برای دریافت ویزا در هنگام ورود

پس از ۱ یا ۲ روز کاری :تصویری از مرجله سوم دریافت ویزای ویتنام

  • نامه تأیید ویزا را از طریق ایمیل دریافت کنید (با فرم ورود و خروج همراه شده)
  • نامه و فرم ورود و خروج را چاپ کنید.
  • فرم ورود و خروج را پر کنید.
  • آماده سازی ۲ عکس پاسپورت ۴×۶ و مقدار USD برای هزینه اموال (۲۵ دلار برای تک ورودی، ۵۰ دلار برای ویزای چند بار ورود)
  • همه موارد فوق را همراه با پاسپورت خود در یک بسته قرار دهید، سپس آنها را به مهاجرت در فرودگاه های ورودی ویتنام نشان دهید.

۴.دریافت ویزای خود را پس از ورود به مهر تایید کنید :

پس از ورود به فرودگاه های بین المللی ویتنام ، همه چیز را در بسته آماده شده (گذرنامه، نامه تأییدیه ویزا، عکس،پاسپورت، فرم ورود و خروج و هزینه اموال) به افسر مهاجرت برای گرفتن روادید تحویل دهید تا مهر کند.

اطلاعات سفارت ویتنام در ایران

در زیر اطلاعات تماس سفارت ویتنام در تهران آورده شده است.

  • شماره تماس : ۲۲۴۱۱۶۷۰ – ۰۲۱
  • وب سایت سفارت ویتنام در ایران
  • ساعت کار : یک شنبه تا جمعه از ساعت ۸.۳۰ تا ۱۷.۳۰
  • آدرس : خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک ۶

خدمات فرودگاهی ویزای ویتنام

این سرویس به بازدیدکنندگان کمک می کند تا با استفاده از ویزای فرودگاهی ویتنام  سرویس ورمی کمپرسور را دریافت کنید.این سرویس برای کمک به بازدید کنندگان در فرودگاه تاسیس شده است تا از هدر رفتن وقت با ارزش بازدید کننده جلوگیری شود.

این نوع ویزا دو نوع دارد :

۱.مسیر سریع :

در این نوع،در عرض ۵ تا ۱۰ دقیقه،مراحل ویزای فرودگاهی شما انجام خواهد شد.

۲.مسیر VIP :

در این نوع،کارکنان فرودگاه به شما خدمات VIP خواهند داد.

این نوع خدمات برای چه کسانی پیشنهاد میشود :

  • تجار
  • سالمندان و نوزادان
  • خانم های باردار
  • افرادی که به صورت گروهی سفر میکنند.

بعضی از مزایای استفاده از خدمات سریع :

  1. خدمات به سرعت اعمال می شود، لازم نیست منتظر بمانید.
  2. از زمان پیاده شدن از هواپیما از شما استقبال میشود.
  3. بدون گرفتن نوبت،مراحل ویزای شما انجام میشود.
  4. از خدمات تاکسی سرویس میتوانید استفاده کنید در صورتیکه از قبل رزرو کرده باشید.
  5. لطفا توجه داشته باشید که می توانید این سرویس را به دلخواه خود شخصی سازی کنید
  • ویزای یک ماهه یکبار ورود
  • ویزای سه ماهه چند بار ورود
  • ویزای سه ماهه یکبار ورود
  • ویزای سه ماهه چند بار ورود
  • ویزای شش ماهه چند بار ورود
  • نیاز به سند نیست.
  • نیاز به ارسال پاسپورت یه کنسولگری یا سفارت نیست.
  • راحت،ایمن و سریع انجام میشود.

اکثر کشورهای آسیایی به غیر از تایلند،اندونزی،سنگاپور،مالزی،کامبوج و لائوس نیاز به اخذ ویزای ویتنام دارند.کشورهای ذکر شده میتوانند به مدت ۳۰ روز در ویتنام توقف داشته باشند.شهروندان فیلیپین برای مدت ۲۱ روز و بروئنی برای مدت ۱۵ روز میتوانند در ویتنام بدون ویزا توقف داشته باشند..

۱۰۰%
  • قیمت ارزان و تحویل به موقع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟