شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای ازبکستان – ویزاتک

ویزای ازبکستان و شرایط اخذ آن

ازبکستان در اتحادیه آسیای مرکزی قرار دارد و دارای مرز با کشورهای افغانستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ترکمنستان است.این کشور دارای تاریخ غنی است و جاذبه های توریستی فراوانی دارد.اما در صورتیکه قصد سفر به این کشور را دارید،باید نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام کنید.به همین منظور در این مقاله قصد داریم تا شرایط و مدارک اخذ ویزای ازبکستان را بررسی کنیم.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری ا بنر ویزای ازبکستان

انواع ویزای کشور ازبکستان

  • سه ماهه مولتی تجاری : ۵ روز کاری
  • ترانزیت یکبار ورود : ۳ الی ۴ روز کاری
  • ترانزیت چند بار ورود : ۳ الی ۴ روز کاری
  • یک ماهه توریستی عادی : ۱۰ روز کاری
  • یک ماهه توریستی فوری: ۷ روز کاری
  • یک ماهه تجاری : ۱۱ روز کاری

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای ازبکستان

  1. اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
  2. گواهی اشتغال به کار
  3. رزرو بلیت
  4. رزرو هتل
  5. دو قطعه ۳ در ۴
  6. تکمیل فرم مشخصات فردی
  7. جهت ویزای تجاری فوری ارائه کارت بازرگانی (نامه اتاق بازرگانی ایران) الزامی می باشد .

قیمت ویزای ازبکستان

لطفا برای دریافت قیمت ویزا با ما در  تماس باشید.

نکاتی در مورد ویزای ازبکستان :

  • حضور مسافر در ایران الزمی است.

  • مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل،طی ۴۸ ساعت در اداه پلیس کشور ازبکستان رجیستر شود.

آدرس و تلفن سفارت ازبکستان در تهران :

  • چهار راه فرمانیه – خیابان بوستان کوچه نسترن پلاک ۲۱
  • تلفن : ۲۲۸۳۲۰۷۱-۰۲۱ و ۲۲۲۹۹۷۸۰-۰۲۱
۱۰۰%
بهترین خدمات
  • تحویل به موقع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟