اطلاعات ویزای اوکراین و نکاتی در مورد آن – ویزاتک

اطلاعات ویزای اوکراین

کابینه وزیران کشور اوکراین قوانین جدیدی برای صدور ویزا را برای خارجیانی که قصد ورود به اوکراین را دارند،تصویب کرد. قوانین جدید با اقدامات فعلی اتحادیه اروپا در مورد این مسائل تنظیم شده است. این مقررات در تاریخ ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۱ به اجرا در آمد.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا اطلاعات ویزای اوکراین را برای شما بازگو کنیم.

  • بررسی مدارک مسافر و صدور ویزا،حداقل ۱۵ روز زمان نیاز خواهد داشت.
  • خارجی ها باید برای ثبت نام ویزای کوتاه مدت، ۳ ماه قبل از سفر اقدام کنند.
  • طبق قوانین جدید،ویزای اکراین شامل سه نوع میشود : ترانزیت، کوتاه مدت و بلند مدت.
  • در صورتیکه شخص درخواست دهنده نتواند هدف خود از سفر به کشور اکراین را توجیه کند،ویزای او ریجکت خواهد شد.
  • صدور ویزای اکراین،به نظر افسر کنسولگری بستگی دارد و در صورتیکه مدارک شخص درخواست دهنده توسط او تائید نشود،ویزا ریجکت میشود.
  • اسناد گذرنامه خارجی باید شرایط زیر را داشته باشد: حداقل سه ماه پس از تاریخ انقضای ویزا باید اعتبار داشته باشد و دو صفحه خالی داشته باشد.
  • برای ویزای بلند مدت شخص باید اسنادی مرتبط با موارد زیر ارائه کند :. شرکت در پروژه های کمک فنی بین المللی؛ کار در سازمان های مذهبی؛ کار در سازمان های عمومی،کار در نمایندگی از شرکت های خارجی؛ کار در دفاتر بانک های خارجی و ….

شرایط ورود به اوکراین برای شهروندان خارجی

  1. اخذ ویزای اکراین
  2. واکسن مورد نیاز نیست
  3. اسناد و جزئیات سفر ( بلیت،رزرو هتل،بیمه و …)
  4. گذرنامه معتبر (دارای حداقل ۶ ماه اعتبار) با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخ انقضای ویزای اکراین

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای اکراین

  1. عکس پاسپورت
  2. دو قطعه عکس ۶ در ۴
  3. تکمیل فرم ویزا و امضای آن
  4. گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  • در مورد کسب و کار : دعوت نامه از شرکت اوکراینی و یا سازمان اوکراینی.
  • در مورد سفر توریستی: یک کپی از تأیید هتل خود و یا نامه تأیید از اپراتور تور با امضا و مهر شرکت.
  • در مورد یک بازدید خصوصی: دوست یا قوم شما در اوکراین باید یک دعوت رسمی از UVIR محلی (اداره ویزا و ثبت نام) برای شما ارسال کند که باید به درخواست ویزای شما متصل شود.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت مدارک ویزای اکراین مراجعه کنید و پس از تکمیل،این مدارک را به کارگزار ویزای اکراین یا سفارت اکراین ارائه دهید.

نمونه ای از ویزای اکراین در اطلاعات ویزای اوکراین
نمونه ای از ویزای اکراین
  1. محل صدور ویزا
  2. ویزای صادر شده از این تاریخ معتبر است که شامل ماه،سال و روز میشود.
  3. تاریخ انقضای ویزا
  4. شماره کنترل ویزا
  5. تعداد ورودیها
  6. نوع ویزا
  7. نام فامیلی مسافر به زبان اکراینی و انگلیسی
  8. نام مسافر به زبان اکراینی و انگلیسی
  9. شماره پاسپورت مسافر
  10. تاریخ تولد مسافر
  11. جنسیت مسافر
  12. ملیت مسافر
  13. میزبان در اکراین

توجه داشته باشید که اخذ ویزای اکراین،تا حدودی میتواند شانس اخذ ویزای شنگن را بالا ببرد.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شود.

موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟