ویزای توریستی شنگن – اخذ تضمینی ویزای شنگن توریستی – ویزاتک

منظور از ویزای توریستی شنگن چیست؟

ویزای توریستی شنگن مجوز سفر به کشور یا کشورهای منطقه شنگن است که به دارنده ی آن اجازه داده میشود که به منظور بازدید از کشور یا کشورهای حوزه شنگن و یا بازدید از دوستان و بستگان خود به این منطقه سفر کنند.صاحب این نوع ویزا ملزم به داشتن تابعیت کشور تعیین شده برای گذراندن وقت با اقوام خود و یا بازدید از کشور صادر شده در منطقه شنگن نیست.اما این مجوز دارای محدودیت هایی نیز است.در یک ویزای توریستی شما مجاز به اقامت در کشور تعیین شده برای حداکثر ۳ ماه یا ۹۰ روز خواهید بود مگر اینکه ویزای توریستی شما متفاوت باشد.

چه کسانی به ویزای شنگن توریستی نیاز دارند؟

شهروندان غیر اروپایی که مایل به سفر به منطقه شنگن هستند، مجبورند برای یک ویزای شنگن کوتاه مدت تحت مشخصات “ویزای توریستی” اقدام کنند.بسته به نوع ویزا،دارنده ویزا مجاز خواهد بود که یکبار یا دوبار برای مدت حداکثر ۹۰ روز(۳ ماه) در یک دوره زمانی ۶ ماهه در کشورهای منطقه شنگن اقامت داشته  باشد.این تصمیم توسط مقامات بسته به ماهیت اهداف سفر و سایر عوامل مربوطه صورت می گیرد.

برای ویزای توریستی شنگن چه مدارکی نیاز است؟

اول از همه، باید فرم درخواست را از اینترنت دانلود کنید و آن را کامل و صحیح پر کنید. شما می توانید به صورت الکترونیکی فرم ویزای شینگن را پر کرده و آن را چاپ کنید.

  • دعوتنامه
  • سابقه بیمه
  • شناسنامه ایرانی
  • بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰ هزار یورو
  • رزرو بلیت رفت و برگشت به کشور مقصد
  • رزرواسیون هتل مطابق با تاریخ رفت و برگشت بلیت
  • گذرنامه،اعتبار گذرنامه باید حداقل ۶ ماه پس از تاریخ انقضای ویزای شینگن باشد.
  • سه قطعه عکس رنگی: عکس باید رنگی،زمینه سفید،تمام رخ،جدید و مطابق با عکس پاسپورت باشد.
  • پرینت حساب بانکی به همراه گردش ۳ ماه اخیر(گردش مالی و تائید بانک باید به زبان انگلیسی باشد.)
  • در صورت داشتن،سند ملکی به همراه آن باید به سفارت ارائه شود.توجه داشته باشید که اصل سند بعد از انجام مصاحبه به مسافر بازگرداند خواهد شد.
  • اسناد رسمی شغلی:گواهی شغلی رسمی به همراه امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی،حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال،مدت زمان مرخصی و  معرفی جانشین

توجه داشته باشید که تمام مدارک باید به صورت ترجمه شده به سفارت تحویل داده شود.

راحت ترین کشورها برای اخذ ویزای شینگن

در این جا به صورت واضح و آشکار برای‌تان فهرستی از کشورهای عضو پیمان شینگن را می‌آوریم که نرخ‌ یا ضریب صدور ویزا در آن ها از سایر کشورهای عضو این پیمان بالاتر است.. این آمارها به شما کمک کنند بر افق دید خود بیفزائید و هنگامی که آماده‌ی درخواست دادن شدید، تصمیمات هوشمندانه‌تری اتخاذ کنید!ابتدا با کشور پیشرو و برتر در این زمینه، صرفا برای روشن‌تر شدن بحث، آشنا خواهید شد و سپس به ترتیب به طور جداگانه تا آخرین ۱۰ کشور برتر ناحیه‌ی شنگن که بیشترین ویزای شینگن را در ۲۰۱۴ ، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ صادر کرده‌اند معرفی خواهند شد.

لتونی با ۹۹.۳% نرخ ویزای شنگن صادره در صدر قرار دارد- که به تعبیری دیگر یعنی نرخ عدم پذیرش توسط سفارت لتونی از بین تمام تقاضانامه‌های دریافتی یا به عبارتی فرم درخواست ویزای شینگن تنها ۰.۷% است. تا الان باید برای درخواست دادن متقاعد شده باشید!درست بعد از لتونی، ایسلند و لیتوانی با نرخ صدور ویزای یکسان-۹۹.۱% – قرار می گیرند.

بعد از این دو کشور استونی با نرخ ۹۹%، فنلاند با نرخ ۹۹٪، اسلواکی با نرخ ۹۸.۴%، لهستان ۹۸.۳%، یونان با ۹۸% و لوگزامبورگ با ۹۷.۹% قرار دارند.نهایتا، در آخرین جایگاه اما نه به عنوان بدترین، و با فاصله ای بسیار کم، جمهوری چک با تنها ۲.۲% نرخ عدم پذیرش جا خوش کرده است. اصلا بد نیست. چون به این معنی است که شما برای دریافت نوع مورد نظرِ ویزای شینگن شانس ۹۷.۸ درصدی ( ۹۷.۸٪) دارید.

در ادامه فهرست ۱۰ آسان ترین کشور برای گرفتن ویزای شینگن بر اساس درصد صدور ویزا به ازای درخواست های رسیده آمده است:
۱.لتونی
۲.ایسلند
۳.لیتوانی
۴.استونی
۵.فنلاند
۶.اسلواکی
۷. لهستان
۸.یونان
۹.لوکزامبورگ
۱۰.جمهوری چک

کجا باید نسبت به اخذ ویزای توریستی شنگن اقدام کنیم؟

افرادی که قصد اخذ ویزای توریستی شنگن را دارند،باید به سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر مراجعه کرده و نسبت به اخذ ویزا اقدام کند.

ویزای توریستی شنگن چقدر اعتبار دارد؟

ویزای توریستی معمولا برای ۹۰ روز معتبر است.اگر قصد دارید به چند کشور در منطقه شنگن سفر کنید پیشنهاد میدهیم در فرم درخواست خود این موضوع را بیان کنید.اگر قصد دارید که بیش از ۹۰ روز اقامت داشته باشید،باید به سفارت یا کنسولگری که ویزا از آن صادر شده است مراجعه کنید و این درخواست را ارائه دهید.

برای صدور ویزا چقدر زمان ویزا لازم است؟

توصیه می شود برای دریافت ویزای شینگن حداقل دو هفته قبل از سفر اقدام کنید.سپس سفارت در ۱۰ روز کاری آن را مورد بررسی قرار خواهد داد.بسته به شرایط فرد دارد و ممکن است تا بالای دو ماه هم طول بکشد.

 

2 نظرات
  1. مجتبی می گوید

    با سلام
    بنده سامانی هستم ۳۹ ساله و تمامی شرایط سفر را دارم. بنده در گذشته حدود ۸ سال پیش ویزای شینگن را بر اساس دعوتنامه شرکتی از فرانسه داشتم که ۱۵ روزه بود و ۲-۳ بار هم به صورت قانونی تمدید شد که نهایتا بنده بعد از ۲ ماه به کشور برگشتم.(خودم اقدام کردم.) بعد از آن در حدود ۴ سال پیش برای سفر به لهستان به دلیل اینکه زمان سریعتری به بنده برای ورود به سفارت می دهد اقدام کردم که بنده را ریجکت کردن به دلیل اینکه بنده هدف نهایی سفر را فرانسه/سوئیس ذکر کرده بودم و آنها در برگه نوشتن که دلایل سفر نامشخص هست. البته دقیقا به خاطر ندارم چی نوشته بودن.

    آیا امکان دریافت تضمینی و بدون ریجکت مجدد را به نظر شما دارم و آیا شما این تضمین را می توانید بدهید؟ ۱۵ روزه یا مولتی و … هر کدام در توانایی شما باشد.

    با تشکر از راهنمایی شما
    سامانی

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      ما میتوانیم از طریق سفارت ایتالیا برای شما ویزای ایتالیا اقدام کنیم.همچنین میتوانیم وقت سفارت ایتالیا را به صورت فوری اخذ کنیم.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟