مواردی در مورد ویزای شنگن

شنگن چیست؟

شنگن یا شینگن به منطقه اتحادیه اروپا بدون گذرنامه اشاره دارد که اکثر کشورهای اروپایی را پوشش می دهد.این بزرگترین منطقه مسافرتی آزاد در جهان است.ما در این مقاله قصد داریم کمی در مورد حوزه کشورهای منطقه شنگن و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای این کشور توضیحاتی ارائه دهیم تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

ویزای شنگن چیست؟

یک ویزای شنگن،یک ویزای کوتاه مدت است که اجازه می دهد یک فرد برای سفر به هر منطقه ای از حوزه شنگن، تا ۹۰ روز برای اهداف گردشگری یا کسب و کار اقامت داشته باشد.ویزای شنگن رایج ترین ویزای اروپا است. این ویزا به دارنده ی آن اجازه می دهد که به هریک از کشورهای جزو شنگن وارد شود و درآن به گردش بپردازد.با این حال، اگر شما قصد تحصیل، کار یا زندگی در یکی از کشورهای شنگن برای بیش از ۹۰ روز را دارید، باید برای ویزای آن کشور اروپایی درخواست کنید نه یک ویزای شنگن.

چه کسی برای ورود به اروپا نیاز به ویزا دارد؟

همه اتباع کشورهای ثالث، که هنوز به توافقنامه آزادسازی ویزا با کشورهای عضو شنگن نرسیده اند، باید قبل از ورود به اروپا، ویزای خود را اخذ کنند.

اسناد سفر و شرایط ورود برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا

شما باید چندین سند و مدرک را در زمان ورود به حوزه شنگن ارائه دهید تا مجاز به ورود به آن باشد، اگر شما جزو یکی از ملت های غیراتحادیه ی اروپا و شنگن هستید، صرف نظر از اینکه معاف از ویزا هستید یا خیر.

اسناد مورد نیاز برای ورود به منطقه شنگن به شرح زیر است:

  • پاسپورت معتبر : صادر شده در طی ۵ سال گذشته باشد و حداقل تا ۳ ماه پس از تاریخی که قصد ترک اتحادیه اروپا را دارید، معتبر باشد.
  • ویزای شینگن : اگر شما عضو یکی از کشورهای ثالث برای نیاز به ویزا هستید.

مقامات مرزی اتحادیه اروپا / شنگن ممکن است اطلاعات و اسناد دیگر مانند بودجه کافی، مدارک محل اقامت، مدت اقامت ، بلیط هواپیمایی ، هدف ورود شما، بیمه مسافرت، دعوت نامه و غیره را از شما بخواهد.لطفا اطمینان حاصل کنید که در هنگام ورود به منطقه شنگن افسر مرزی مهر ورود را درون گذرنامه ی شما بزند. بدون مهر، ممکن است جریمه یا بازداشت شوید.

انواع ویزای شنگن برای بازدید کوتاه مدت اروپا

اگر قصد بازدید از یک یا چند کشور اروپایی منطقه ی شنگن را دارید به دلایل زیر نیاز به اخذ ویزای شینگن دارید:

  • گردشگری
  • اهداف کاری
  • بازدید رسمی
  • دلایل پزشکی
  • وقایع فرهنگی و ورزشی
  • ملاقات دوستان و خانواده
  • حمل ونقل هواپیما و یا کشتی
  • اقامت کوتاه مدت تحصیلی و اهداف تحقیقاتی

بسته به دلایل شما برای بازدید از کشورهای شنگن, کنسولگری شنگن می تواند یک ویزای تک ، ویزای دوبل یا یک ویزای چندگانه را صادر کند.

نحوه درخواست ویزای شنگن

زمان درخواست : طبق اظهار کمیسیون اروپا، شما باید تقاضای ویزای شنگن را حداقل ۱۵ روز قبل از تاریخ شروع سفرتان ارسال کنید.با این وجود،کنسولگری ممکن است مدارک اضافی را درخواست کند یا اینکه به زمان بیشتری برای بررسی درخواست شما نیاز داشته باشد. به همین دلیل است که شما باید ۳۰-۶۰ روز قبل از شروع سفر خود برای اخذ ویزا درخواست کنید.شما نمیتوانید درخواست خود را زودتر از ۳ ماه مانده به تاریخ شروع سفر خود ارسال کنید.

مکان درخواست : شما باید برای شنگن خود را از کشوری درخواست کنید که در آن به طور دائم ساکن هستید.برای اعمال، درخواست را در سفارت کشور مقصد اصلی شنگن خود انجام دهید.شما باید به کنسولگری بروید که آدرس خانه شما را تحت پوشش آن است.

التزامات کلی درخواست
  • فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده
  • گذرنامه
  1. در ۵ سال اخیر دریافت شده باشد.
  2. حداقل ۲ صفحه ی خالی داشته باشد.
  3. تاریخ اعتبار آن تا ۳ ماه بعد ازتصمیم خروج شما از منطقه ی شنگن باشد.
  • دو قطعه عکس زنگی پشت زمینه سفید.
  • ممکن است اثر انگشت از متقاضیانی که قبلا در سیستم اطلاعات ویزای اروپا (VIS) ثبت نشده اند یا در سیستم بیش از ۵۹ ماه قبل از تاریخ درخواست ثبت شده باشند، جمع آوری شود.
  • پرداخت هزینه درخواست و یا خدمات نرم افزار(نگهداری مدارک و..)
  • دفتر کنسولی ممکن است سند یک صفحه ای را که حاوی تاریخ و دامنه پوشش بیمه ی درمانی شما در سفر است را درخواست دهد.
  • اسناد حمایتی که :
  1. هدف شما از سفر را مشخص کند.
  2. شما برای اقامت برنامه ریزی کرده اید.
  3. آیا قصد بازگشت به کشور را دارید یا خیر؟
  4. راه های تامین هزینه های سفر؟

نکته:افراد زیر ۱۸ سال نیز نیاز دارند به:

  1. اسناد تولد
  2. رضایت والدین (در صورت سفر با تنها یک والد)
  3. رضایت والدین تأیید شده (در صورت سفر بدون سرپرست قانونی )

امیدوارم که این مقاله برای شما مفید واقع شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.