ویزای تاجیکستان در کمترین زمان – ویزاتک

ویزای تاجیکستان و شرایط آن

کشور زیبای تاجیکستان یکی از کشورهای قاره آسیا است که دارای جاذبه های توریستی فراوانی است و سالانه پذیرای گردشگران زیادی است.اما شاید برای سفر به این کشور غیر از ویزای توریستی تاجیکستان نیاز به اخذ انواع ویزای تاجیکستان باشد.ما در این مطلب برای اخذ انواع ویزای تاجیکستان راهنمای شما خواهیم بود.در ادامه با ویزا تک باشید.

راهنمای اخذ ویزای تاجیکستان و ویزای الکترونیکی تاجیکستان

از اول ژوئن سال ۲۰۱۶ در تاجیکستان پرتال جدید با نشان (e-Visa” (https://www.evisa.tj جهت صدور روادید الکترونیکی به فعالیت آغاز نموده است. این پورتال به شهروندان خارجی امکان می‌دهد با هدف جهان گردی و کسب و کار در تاجیکستان با تکمیل فرم نسبت به درخواست الکترونیکی روادید و بدون حضور در کنسولگری جمهوری تاجیکستان ویزای الکترونیکی دریافت نمایند.

ویزای الکترونیکی تاجیکستان و شرایط آن

  • متقاضیان پس از ارائه اطلاعات لازم و پرداخت از طریق کارت بانکی آنلاین روادید الکترونیکی تاجیکستان را از طریق پست الکترونیکی دریافت خواهند نمود.
  • پرداخت مبلغ ویزای الکترونیک تاجیکستان به صورت آنلاین خواهد بود.
  • در صورت رد درخواست ویزا مبلغ پرداخت شده به متقاضی استرداد نخواهد شد.
  • روادید الکترونیکی جمهوری تاجیکستان به مدت ۹۰ روز اعتبار دارد و دارندگان ویزای الکترونیکی تاجیکستان بیشتر از ۴۵ روز نمی تواند در کشور تاجیکستان حضور داشته باشد.
  • روادید الکترونیکی تاجیکستان قابل تمدید نیست و دارندگان آن باید در زمان مقررشده قلمرو تاجیکستان را ترک کنند.

انواع ویزای تاجیکستان و اعتبار آن

  • ویزای گردشگری (T) به مدت ۳۰ و کمتر از ۴۵ روز. شهروندان خارجی که با ویزای گردشگری وارد تاجیکستان می‌شوند، باید کشور را قبل از تاریخ انقضا ویزای خود ترک کنند. این نوع ویزا قابل تمدید یا جایگزینی با دیگر انواع ویزا نیست.
  • ویزای تحصیلات دانشگاهی (O-1) این نوع ویزا تنها توسط اداره کنسولی وزارت امور خارجه تاجیکستان صادر می‌شود.
  • ویزای آموزشی (O-2) به مدت کمتر از ۹ ماه. این نوع ویزا قابل تمدید یا جایگزینی با دیگر انواع ویزا نیست.
  • ویزای کار (M) به مدت کمتر از ۳ ماه. ویزای کار بر مبنای مجوز کار که توسط خدمات مهاجرتی وزارت امور داخلی جمهوری تاجیکستان اعطاء می‌شود، تمدید خواهد شد.
  • ویزای منطقه آزاد تجاری (МОИ) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن.
  • ویزای شخصی(XC) به مدت کمتر از ۳ ماه.
  • ویزای رانندگان (H) به مدت کمتر از اعتبار گواهینامه‌ای که توسط وزارت حمل و نقل و ارتباطات جمهوری تاجیکستان اعطا شده است.
  • ویزای فعالیت‌های تجاری (ТИ) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان.
  • ویزای سرمایه گذاری (C) به مدت کمتر از ۲ سال.
  • ویزای کسب و کار (К) برای تاریخ‌های درخواست شده، به مدت کمتر از یک سال با یک بار تمدید پس از آن.
  • ویزای دیپلماتیک (Д) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان.
  • ویزای رسمی کسب و کار (X) برای تاریخ‌های درخواست شده، به مدت کمتر از یک سال.
  • ویزای مهاجران (ИД) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان.
  • ویزای رسانه های جمعی (Ж) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان
  • ویزای همسر شهروند تاجیکستانی (ХШ) به مدت کمتر از ۳ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان.
  • ویزای ورزشکاران و گروه های خلاق (ВХ) به مدت دوره انجام فعالیت‌ها.
  • ویزای مذهبی (ТД) به مدت کمتر از ۴ ماه با یک بار تمدید پس از آن در تاجیکستان.
  • ویزای بشر دوستانه (Б) به مدت لازم برای تحویل محموله بشر دوستانه.

انواع ویزای تاجیکستان بر اساس ورود

۱) ویزای یکبار ورود (با این ویزا شما یک بار حق ورود و خروج از تاجیکستان را خواهید داشت).
۲)‌ ویزای دوبار ورود (با این ویزا شما دو بار حق ورود و خروج از تاجیکستان را خواهید داشت).
۳) ویزای چند بار ورود (با این ویزا شما چند بار حق ورود و خروج از تاجیکستان را خواهید داشت).

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان

  • ویزای توریستی ۱ ماهه عادی : ۷ روز کاری
  • ویزای توریستی ۱ ماهه فوری : ۲ روز کاری
  • ویزای توریستی دبل ۱ ماهه عادی : ۷ روز کاری
  • ویزای توریستی دبل ۱ ماهه فوری : ۲ روز کاری
  • ویزای تجاری ۱ ماهه : ———————
  • ویزای تجاری ۳ ماهه دوبار ورود : ۷ روز کاری
  • ویزای دانشجویی : ۴ روز کاری
  • مدارک ویزای تاجیکستان

  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴
  • رونوشت صفحه اول گذرنامه
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • معرفی نامه از محل کار و یا از آژانس هواپیمایی
  • گذرنامه معتبر. گذرنامه باید به مدت شش ماه از تاریخ خروج معتبر بوده و دست کم دارای دو صفحه خالی برای ویزا باشد.
  • دعوت‌نامه از وزارت امور خارجه تاجیکستان یا وزارت امور داخلی (برای افرادی که به طور مشخص از طرف ارگان و یا شرکتی دعوت می شوند.)
  • برای کودکان کمتر از ۱۶ سال، والدین باید نامه‌ای را که به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی رسیده و اظهار می‌دارد که کودکان همراه والدین خواهند بود، ارائه نمایند.

هزینه ویزای تاجیکستان

برای دریافت قیمت ویزای تاجیکستان با ما درتماس باشید تا بهترین قیمت را به شما ارائه دهیم.

نکته :

  • در ویزاهای چندبار ورود، برای هر بار ورود ۵ یورو دریافت می‌شود .
  • برای خدمات کنسولی که در تعرفه‌های مذکور درج نشده‌اند، هزینه‌های کنسولی طبق تعرفه‌های هزینه‌های کنسولی جمهوری تاجیکستان که با قرار حکومت جمهوری تاجیکستان که در دوم نوامبر سال ۲۰۰۷ تصویب شده، دریافت می‌شوند.
  • هزینه کنسولی برای خدمات فوری برابر با ۱۰۰% قیمت اصلی ویزا است.
  • هزینه ویزای صادر شده باز پرداخت نمی‌شود .

اطلاعات سفارت تاجیکستان در ایران

  • نشانی: تهران، ضلع شمالی کاخ نیاوران، خیابان شهید زینعلی، کوچه سوم، پلاک ۱۰
  • تلفن/ نمابر: ۲۲۲۹۹۵۸۴ (۰۲۱)، ۲۲۸۳۴۶۵۰ و ۲۲۸۰۹۲۲۹۹
  • پست الکترونیک: tajemb.ir@gmail.com، tajemb.ir@yahoo.com، tajemb.ir@list.ru
  • وب‌سایت: www.tajembiran.tj
  • ساعات کار سفارت تاجیکستان در تهران: همه روزه به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ بعدازظهر (تعطیل ناهار از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴:۰۰)

نمایندگی سفارت جمهوری تاجیکستان در مشهد

  • مسئول دفتر نمایندگی سفارت جمهوری تاجیکستان در مشهد: آقای عبدالرضا محمدی
  • نشانی: مشهد، میدان راهنمایی به سمت سه راه فلسطین، بین دستغیب ۴ و ۶، پلاک ۷۴، طبقه اول
  • تلفن/ نمابر: ۳۸۴۷۰۵۶۰ (۰۵۱)، ۳۸۴۷۰۴۶۰ و ۳۸۴۷۳۱۳۱
  • همراه ایران: ۰۹۱۵۱۱۵۳۱۶۵ ، تاجیکستان: ۰۰۹۹۲۹۱۸۶۶۳۱۳۱
  • وب‌سایت: www.tajik-em-mashhad.ir
  • پست الکترونیک: em.tajikistan@yahoo.com
  • ساعت کار دفتر: تمام روزهای هفته به جز جمعه و ایام تعطیلات رسمی ایران از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۴:۰۰

منابع :

۱۰۰%
ارزانترین قیمت
  • ارزانترین قیمت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟