مراحل اخذ ویزای سوئد و وقت سفارت سوئد – ویزاتک

چطور ویزای سوئد بگیریم؟

   کشور سوئد یکی از مجبوب ترین مقاصد نزد گردشگران است و هر سال گردشگران زیادی به قصد بازدید و یا مسائل دیگر وارد این کشور زیبا میشوند.ما در این مطلب قصد داریم تا شرایط اخذ ویزای سوئد و وقت سفارت سوئد را برای شما شرح دهیم.در نظر داشته باشید که اگر قصد اخذ ویزای سوئد را دارید،باید در هنگام مصاحبه در سفارت سوئد،به  سوالاتی از قبیل اینکه “هدف شما از سفر به سوئد چیست؟”باید پاسخ دهید.پس سعی کنید از قبل هدف خود را از سفر به این کشور مشخص کرده و افسر سفارت را توجیه کنید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای سوئددر نظر داشته باشید که کشور سوئ از سال ۲۰۰۱ علاوه بر اینکه عضو کشورهای اتحادیه اروپا بود،به عضویت کشورهای منطقه شنگن نیز درآمد.پس علاقه مندان میتوانند نسبت به اخذ ویزای شنگن سوئد نیز اقدام کنند.طبق آمار سال ۲۰۱۷ سفارت کشور سوئد از بین ۲۴۸.۳۱۷ درخواست برای صدور ویزای شنگن،۲۱۱.۲۱۹ ویزا صادر کرده است.

مراحل اخذ ویزای سوئد

  1. باز کردن حساب کاربری در سایت سفارت سوئد
  2. انتخاب صحیح ویزای مورد نیاز
  3. فرم اطلاعات شخصی را تکمیل کنید، البته این فرم برای هر تعداد افرادی که ویزا میخواهند باید جداگانه تکمیل کنید.
  4. تایید اطلاعات وارد شده توسط امضای الکترونیکی متقاضی ویزا
  5. دریافت وقت سفارت، وقت سفارت معمولا به صورت هفتگی در یک روز انجام میشود.
  6. واریز هزینه های دریافت ویزا
  7. ثبت کردن اطلاعات مختص به پاسپورت

نکاتی مهم که به هنگام ثبت اطلاعات باید توجه بفرمایید و رعایت کنید:

  • هنگامی که درخواست ویزای شما در سایت ثبت شده است، شما دیگر نمیتوانید اسناد و اطلاعات دیگری برای سفارت ارسال کنید.
  • سعی کنید ویزای سوئد را تا ۳ ماه قبل از تاریخ سفر خود به کشور سوئد درخواست کنید تا زمان کافی برای صدور داشته باشید.

چطور وقت سفارت سوئد بگیریم؟

اگر قصد درخواست ویزای سوئد داشته باشید باید وقت سفارت سوئد بگیرید. برای وقت گرفتن باید اقدام به پر کردن فرم درخواست ویزا به صورت آنلاین کنید. لازم است که به صورت همزمان هزینه سفارت را هم بپردازید، بعد از انجام این اقدامات وقت سفارت را دریافت می کنید. این که وقت سفارت به صورت آنلاین گرفته شود. از تاریخ ۱ آگوست سال ۲۰۱۶ متداول شده، برای گرفتن این فرم باید به سایت اداره مهاجرت بروید فرم را کامل، هزینه را پرداخت و وقت مورد نظر خود را انتخاب کنید.

اگر می خواهید برای چند نفر وقت بگیرید هر کدام از شما به طور جداگانه وقت رفتن به سفارت را دریافت می کند. قبل از اینکه وقت مورد نظرتان را انتخاب کنید حواستان باشد که این زمان از هر نظر برایتان مناسب باشد چون بعد از تایید نهایی وقت را نمی توانید تغییر دهید و حتی اگر نتوانستید در روز مشخص به سفارت بروید باید دوباره همه این مراحل را از اول انجام دهید و وقت بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای سوئد

برای دریافت هرگونه ویزای سوئد باید مدارک پایه و پشتوانه را به صورت کامل آماده کرده باشید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا به شرح زیر هستند:

  • فرم آنلاین درخواست ویزا که چاپ و امضا شده باشد.
  • رسید بانکی پرداخت پول (در صورتی که آنلاین پرداخت نشده باشد).
  • عکس تمام رخ در اندازه عکس موجود در گذرنامه (حداکثر در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد).
  • پاسپورت و مدارک هویتی مربوط به سفر (گذرنامه باید تا سه ماه بعد از زمان برنامه ریزی شده برای خروج از کشور اعتبار داشته باشد – پاسپورت باید دو برگ سفید(خالی) داشته باشد – ۵ سال از زمان صدور پاسپورت گذشته باشد).

گردشگران توجه داشته باشند که برای ارائه فرم تقاضای ویزا، حتما باید این موارد را تکمیل و آماده کرده باشند. اطلاعات بیومتریک نظیر عکس و اثر انگشت نیز در سفارتخانه تهیه می‌شوند.

  • مدارک پشتوانه شامل مدارک اصلی می‌شود که گردشگران باید آن‌ها را به سفارتخانه ارائه کنند. این کار بدین منظور انجام می‌شود که سفارت از هدف سفر فرد، داشتن استطاعت مالی برای اقامت در سوئد و بازگشت به کشور مطلع شود. اثبات داشتن بیمه مسافرتی و اطلاعاتی که بر اساس آن‌ها بتوان نسبت به قصد ترک کشورهای شنگن تا پیش از اتمام اعتبار ویزا مطلع شد، از سایر دلایل دریافت این اسناد هستند.
  • در خصوص اثبات داشتن استطاعت مالی و محل اقامت، لازم است اشاره کنیم که گردشگران باید نسبت به ارائه اسناد مربوط به رزرو هتل، اسناد شرکت تامین کننده سفر، گواهی تمکن مالی مربوط به بانک (ایرانی) در سه ماه گذشته و مدارک دیگر مبنی بر استطاعت مالی را به سفارتخانه ارائه کنند.

گردشگران و توریست‌ها که از طریق ویزای توریستی به سوئد سفر می‌کنند، باید مدارک زیر را نیز برای دریافت ویزا به سفارتخانه ارائه کنند:

  • جزئیات برنامه سفر
  • کپی مدارک مربوط به رزرواسیون هتل یا هر محل اقامت دیگر به همراه کپی بلیط هواپیما
  • با ارائه تمام این مدارک به سفارتخانه سوئد در ایران می‌توانید مراحل دریافت ویزا را شروع کنید. باقی مراحل باید توسط سفارتخانه انجام شود تا در نهایت خبر موافقت یا عدم موافقت این کشور با صدور ویزای شما اعلام گردد.

انواع ویزای سوئد

ویزای کوتاه مدت

اگر می خواهید برای مدت کوتاهی از کشور سوئد دیدن کنید (حداکثر تا ۹۰ روز در مدت ۶ ماه از سال) و شما از شهروندان کشورهایی هستید که تحت شینگن نیستند، شما موظف به داشتن ویزا هستید که البته ویزای شینگن برای شما صحیح ترین انتخاب است. این نوع ویزا به شما اجازه می دهد که نه تنها به سوئد وارد شوید، بلکه به کشورهای دیگر که بخشی از منطقه شینگن هستند ، سفر کنید. فقط به یاد داشته باشید که دوره ی ۹۰ روزه از روزی که از مرز سوئد عبور میکنید شروع می شود. اگر شما قصد بازدید از چند کشور را در یک سفر دارید، باید هنگام درخواست ویزای شینگن کشور مقصد را کشوری انتخاب کنید که مدت زمان بیشتری در آنجا اقامت دارید.

ویزای بلند مدت

اگر اقامت شما در کشور سوئد ۹۱ روز یا بیشتر طول بکشد (در یک بازدید یا بیشتر در طول دوره ۱۸۰ روزه)، باید برای ویزای بلند مدت درخواست دهید . به غیر از وارد شدن به سوئد، این اجازه را می دهد تا شما از دیگر کشورهای شینگن هم بازدید کنید، مانند ویزای کوتاه مدت. این نوع ویزا هم برای مدت یکسال اعتبار داشته و باید قبل از اتمام ویزا به کشور خود باز گردید.

ویزای ترانزیت

این نوع ویزا به شما امکان می دهد تا از طریق کشور سوئد ( البته بدون اقامت در سوئد و خارج شدن از منطقه حمل و نقل فرودگاهی ) به کشور دیگری در منطقه شنگن سفر کنید. این نوع ویزا بسیار رایج نیست چون اتباع اروپایی به چنین ویزایی نیاز ندارند و برای آنها صادر نمیشود، و فقط برای اتباع کشورهای غیر شینگن اجباری است.

اطلاعات سفارت سوئد در ایران

  • آدرس : تهران، خیابان پاسداران شمالی، بالاتر از خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، نبش نسترن، پلاک ۲۷
  • تلفن تماس سفارت: ۲۳۷۱۲۲۰۰
  • صندوق پستی: ۴۵۸-۱۹۵۷۵
  • شماره فکس: ۲۲۲۹۶۴۵۱
  • ساعات کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ و پنج ‌شنبه‌ ها از ساعت ۸ تا ۱۵
  • ساعات پاسخگویی تلفنی سفارت:‌ روزهای یکشنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۶

 

۱۰۰%
اطلاعات
  • اطلاعات کامل
48 نظرات
  1. لیدا می گوید

    سلام
    من دعوت نامه از برادرشوهرم دارم،کارمند دولت هستم،۲۸ سالمه متاهل هستم،پرینت حساب هم فقط در حد حقوق ماهیانه ۵ میلیون تومان دارم.به تنهایی چقدر شانس برای گرفتن ویزا دارم؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      بشتگی داره دعوتنامه شما چقدر قوی باشه.
      موفق باشید.

  2. رضا می گوید

    سلام. مدارکی مثل گواهی اشتغال به کار یا سند مالکیت و مدرک داشتن تمکن مالی باید ترجمه شده باشند؟؟ یا نیازی نیست

  3. کمند می گوید

    با سلام میخواستم ببینم بنده هفت مرداد وقت سفارت گرفتم نتیجه تقریبا چند روزه معلوم میشه؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      از مان مصاحبه،۱۴ روز.
      موفق باشید.

  4. محمد می گوید

    با سلام؛
    با توجه به تجربه شما درخواست رزیدنت پرمیت برای تحصیل دانشجوی ارشد که به صورت تبادل دانشجو باشه و درخواست ویزا آنلاین انجام شده چه قدر طول میکشه تا نتیجه مشخص بشه؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من،ما بیشتر در زمینه ویزای توریستی فعالیت دارم.
      بهتره با یک مرکز متخصص در زمینه تحصیلی در تماس باشید.
      موفق باشید.

  5. رضا می گوید

    سلام. نیاز فوری دارم. خواهش میکنم یه جواب کامل و سرراست بهم بدید. ممنون
    من واسه تحصیل دکترا تو سوئد اقدام کردم و استاد ازم خواسته یه مصاحبه حضوری دو روزه برم استکهلم و تمام هزینه‌هاش رو خودش میده. تاریخ مصاحبه‌ام هم ۲۳ آگوست هست.
    الان دقیقا من باید از کجا شروع کنم واسه ویزا؟
    ایا تو این بازه ۴۵ روزه که تا مصاحبه وقت دارم اصن ویزام آماده میشه؟
    آیا وتسه من که استاد گفته هزینه ها متقبل میشه هم پرینت حساب بانکی و از این چیزا که میگن نیاز هس؟
    خیلی ممنون میشم شفاف برام توضیح بدید چون تا حالا هیچوقت از ایران خارج نشدم. ممنون

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      ۱.وقت سفارت سوئد حدودا همیشه برای ۱ تا ۱ ماه و نیم بعد از تاریخ درخواست امکان رزرو داره.
      ۲.لیست تمامی مدارک در سایت درج شده است.
      ۳.برای اینکه در کار شما تعجیل بیفته،بهتره با استفاده از دعوتنامه خودتون،از طریق ایمیل با سفارت مکاتبه داشته باشید تا شاید بتونید وقت سفارت به صورت فوری بگیرید.
      ۴.اگر ساپورت مالی شده باشید،نیازی به ارائه تمکن نخواهید داشت.
      موفق باشید.

      1. رضا می گوید

        ممنون
        دو تا سوال دیگه دارم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
        ۱- واسه وقت فوری باید اول آنلاین اقدام کنم و بعد ایمیل بزنم و توضیح بدم که وقت فوری میخوام یا اینکه نه مستقیم بدون اینکه آنلاین اقدام کنم باید ایمیل بزنم؟
        ۲- با تفاسیری که کردم اسم ویزای من کدوم میشه؟ Visiting relatives and friends یا Business visit یا Official mission یا Cultural and sporting events یا Tourist visit ؟

  6. naser می گوید

    با سلام…. ایا برای درخواست ویزای کار باید پاسپورت من که هیچ کجا نرفتم و سفید میباشد باید ترجمه شود

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      پاسپورت نیاز به ترجمه نداره.
      موفق باشید.

  7. مازیار می گوید

    یه نکته تکمیلی بگم.
    اگر همه مراحل رو به درستی طی کردید و روز مصاحبه مدرکی اضافه از شما خواستند یا نقص مدرک داشتید، باید مجددا وقت بگیرید و سپس مدارک را تحویل سفارت دهید. به شما می گویند complementary document باید بیاورید.
    دقت کنید که فقط و فقط در شرایطی که اقدامات اصلی را انجام داده اید از لینک زیر اقدام به وقت کنید. این لینک برای تعیین وقت ویزا نیست:
    https://www.swedenabroad.se/sv/about-sweden-non-swedish-citizens/iran/resa-till-sverige/boka-tid/

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      مرسی از اینکه اطلاع رسانی کردید.
      موفق باشید.

  8. Dr Mahdi می گوید

    با سلام .
    من دارای ویزای متعدد در جهان هستم مثل انواع اروپا ، کانادا ، امریکا ، کره جنوبی و غیره..و
    آیا امکان گرفتن ویزا در این سفارت امکانش هست ؟
    آیا این سفارت هم مثل فرانسه و یا بقیه سفارتها ست که فقط میریم و انگشت انگاری میکنیم ؟ یا اینکه باید بریم مصاحبه هم انجام بدیم
    آیا کسی است که فرم و هزینه ها را برای من پر و واریز کند متشکرم

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب دوست عزیز
      جهت گرفتن وقت سفارت با همکاران ما در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنیم.
      موفق باشید.

  9. حسين فرجي می گوید

    سلام و روز بخیر
    لطفا بفرمایید
    هزینه اخذ ویزا را برای هر نفر اعم از سهم سفارت و سهم شرکت شما چقدر است؟
    حداقل میزان موجودی بانکی قابل قبول برای سفارت برای تضمین تمکن مالی چقدر است؟
    معمولا چقدر پروسه دریافت ویزا زمان میبرد؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      ۱.هر نفر ۸۵ یورو هست.
      ۲.بهتره که بالای ۷۰ میلیون باشه.
      ۳.از زمان مصاحبه شما حدود ۱۴ روز.
      موفق باشید.

  10. سحر می گوید

    سلام خسته نباشید. توی لیست مدارک مورد نیاز ویزا در سفارت سوئد نوشته ” پرینت فرم اینترنتی درخواست ویزا”… منظور چه فرمی هست؟؟ ما وقتی اینترنتی ثبت نام کردیم چندتا فرم بود که اطلاعات کامل افراد رو میخواست و ما آنلاین پر کردیم…و بعدشم رسیدیم به مرحله پرداخت آنلاین که انجام دادیم و وقت گرفتیم…. الان دیگه دسترسی به اون فرم های پر شده نداریم که پرینت بگیریم….؟؟؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      در صورتیکه رسید مبلغ پرداختی رو که به صورت آنلاین انجام دادید رو داشته باشید،می تونید به صوررت حضوری زمان مراجعه برای مصاحبه،پرینت بگیرید.
      موفق باشید.

  11. حامد می گوید

    با سلام.آیا مدارک ضمیمه درخواست باید همزمان با پرکردن فرم درخواست وقت سفارت پر بشه؟

    1. حامد می گوید

      منظورم آپلود مدارک بود.

    2. Pouya می گوید

      درود
      منظورتون رو متوجه نشدم،اما باید اطلاعات فردی شما باید کامل باشه.
      موفق باشید.

  12. مهدی می گوید

    با سلام طبق قانون جدید از دی ماه ۹۷ تمامی مدارک ارائه شده به سفارت می بایست بصورت ترجمه شده به زبان سوئدی یا انگلیسی ارائه گردد

    1. Pouya می گوید

      درود
      ممنون از اطلاعا رسانی شما.

  13. فرشته می گوید

    سلام و وقت بخیر
    سپاس از سایت مفید و خوبتون
    شوهرم توی سوئد مجوز کار برای ۲ سال رو داره و برای دعوت اعضای خانواده اقدام کرده و اداره مهاجرت اونجا هم گفته که خانومت باید از طریق سایت درخواست بده سوالم اینه که برای دعوت خانوادش باید اقامت دائم داشته باشه؟و اینکه برای درخواست چیا لازمه و باید چیکار کنم که رد نشه؟ کسی میدونه کمکم کنه😊

    1. Pouya می گوید

      درود
      تنها شهروندان اون کشور میتونن دعوتنامه ارسال کنن.
      شاید همسر شما از طریق اقامت کاری خودش بتونه به شما کمک کنه.
      برای درخواست ویزا میتونید وقت سفارت سوئد بگیرید و اقدام کنید.
      موفق باشید.

  14. بابک می گوید

    سلام
    لطفا بفرمایید برای یک خانواده که قصد مسافرت به سوئد با همدیگر رو دارن آیا باید برای هر نفر جداگانه فرم درخواست ویزا پر و وقت سفارت گرفته بشه یا فقط برای سرپرست خانواده کافیه ؟
    دعوتنامه چطور ، آیا میبایست برای هریک از زن ، شوهر و فرزند جداگانه فرستاده شود ؟
    تشکر

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب دوست من
      باید جداگانه پر بشه اطلاعات فردی و به ازای هر نفر یک وقت سفارت داشته باشید.
      دعوتنامه ویزای شنگن میتونه یه دونه باشه،اما اسم تمامی افراد باید توش قید بشه.
      موفق باشید.

  15. رامین فاتحی می گوید

    پاسپورت و مدارک هویتی مربوط به سفر (گذرنامه باید تا سه ماه بعد از زمان برنامه ریزی شده برای خروج از کشور اعتبار داشته باشد – پاسپورت باید دو برگ سفید داشته باشد – ۱۰ سال از زمان صدور پاسپورت گذشته باشد).
    سلام
    در متن بالا که از مطالب خودتون کپی کردم ۲مورد را اصلاح فرمائید.
    اول اینکه پاسپورت باید دو برگ خالی(سفید) که روبروی هم باشند داشته باشد.
    نکته دوم: ۱۰سال از زمان صدور پاسپورت گذشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا” گذرنامه ها ۵سال اعتبار دارند.ممکنه منظور چیز دیگه ای بوده که به این صورت عنوان کردید.

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب دوست من
      ممنون از اینکه برای تکمیل تر شدن این مقاله کمک کردید.در مورد پاسپورت ۱۰ ساله باید عرض کنم که پاسپورت های ایرانی ۵ سال اعتبار دارند و این مورد باید در مقاله ما اصلاح بشه.
      موارد فوق اصلاح شد.
      موف باشید.

  16. سحر می گوید

    سلام خسته نباشید. من یکی از دوستام سوئد.میخوام برم پیشش.. ولی من فیش حقوقی ندارم. چه کنم؟میشه برم؟

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      دوست من توی سفارتی مثل سوئد باید مدارک کامل باشه.
      موفق باشید.

  17. khalil می گوید

    با سلام
    من ۲ سوال داشتم. ممنون میشم اکه راهنماییم کنید.
    ۱- برای ویزای خانوادگی (خودم ، همسر و فرزند ۸ ساله) وقت سفارت یک نفر کافیه یا برای همسرم هم باید وقت بگیرم و مدارک همچون مدارک خودم آماده کنم؟
    ۲- درحال حاضر سفارت برای چه تاریخی وقت مصاحبه میده؟
    سپاسگذارم

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      دوست عزیز
      شما به ازای هر نفر یک وقت سفارت باید بگیرید
      حدود یک تا یک ماه و نیم.
      موفق باشید.

  18. نازنین می گوید

    سلام. طبق قانون جدید سفارت سوئد از تاریخ ۲۰ ژانویه ی ۲۰۱۹ تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه شوند.

  19. Vahid می گوید

    با سلام.
    بنده تجربه اخذ ۵ مرتبه ویزای شینگن را از سفارت سوئد دارم.(۱ مرتبه خودم و ۴ مرتبه برای پدر و مادرم) باید عرض کنم که لزوماً نیاز به ترجمه مدارک نمی باشد و کارکنان سفارت مدارک به زبان فارسی را قبول دارن. به نظر بنده هزینه برای ترجمه بیهوده ست. مدارکی که مد نظر بنده است شامل: پرینت بانکی، نامه از محل کار،گواهی بیمه تامین اجتماعی از بیمه، مدارک شناسائی( کپی کارت ملی و شناسنامه) ، بیمه مسافرتی، رزرو بلیط با درج تاریخ سفر و مدت زمان آن و کپی اسناد مالکیت ملکی به نام درخواست کننده ویزا.
    با تشکر

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      مرسی از شما که تجربیات خودتون رو به اشتراک گذاشتید دوست من.
      موفق باشید.

    2. امید می گوید

      سوال داشتم در خصوص اطلاعاتی که برای گرفتن وقت میخاد میتونم ازتون بپرسم ؟

      1. Pouya می گوید

        درود و عرض ادب
        بله
        در خدمتیم دوست عزیز.

    3. MARYAM می گوید

      با عرض سلام –
      قبلا” بدون ترجمه قبول می کردند . اما الان هر مدرکی که ترجمه نداشته باشد نمی پذیرند . به من مهلت داد که ظرف سه روز کلیه مدارک را ترجمه کنم

      1. Pouya می گوید

        درود
        مرسی از اینکه تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید.
        موفق باشید.

  20. نگین می گوید

    سلام
    کدام یک از مدارک برای صدور ویزا احتیاج به ترجمه شدن دارد؟

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      تمامی مدارک باید ترجمه بشه.

  21. سید زبیر می گوید

    سلام من مدارک مورد نیاز رو اماده کردم چگونه وقت سفارت رو بگیرم از طریق سایت شمت و هزینه رو چگونه پرداخت کنم ممنون

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب دوست عزیز
      شما میتونید با کارشناسان ما در تماس باشید تا برای شما وقت سفارت بگیرن.
      موفق باشید.

  22. بهنام قرباني شبستري می گوید

    بادرود من فوق دیپلم الکترونیک ومخابرات وبازنشسته هستم درحال حاضر در تعمیر انواع تلویزیون ولوازم الکترونیک/نصب دوربینهای مدار بسته/سیستمهای تلفن سانترال مشغول فعالیت میباشم ایا میتوانم جهت اقامت سوئداقدام نمایم. باتشکر

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب دوست عزیز
      ما بیشتر در زمینه وقت سفارت و ویزای سوئد فعالیت میکنیم و در زمینه اقامت تخصصی نداریم.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.