ویزاهای لیبل معتبر برای ایجاد گردش سفر – ویزاتک

با ویزاهای لیبل معتبر آشنا شوید.

آن دسته از افرادی که قصد سفر به قاره اروپا و یا حوزه شنگن را دارند و میخواهند نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام کنند،بهتر است که یک تاریخچه سفر برای خود ایجاد کنند.در واقع این خیلی خوب است که ویزاهای لیبل معتبر از کشورهای معتبر در پاسپورت آن ها موجود باشد تا شرایط اخذ ویزای شنگن برای آن ها راحت تر باشد.ما در اینجا قصد داریم چند کشور معتبر را به شما معرفی کنیم که با داشتن ویزای این کشورها میتوانید شرایط بهتری در هنگام اخذ ویزای شنگن داشته باشید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویر یاز ویزای نیجریه در ویزاهای لیبل معتبر۱.کشور سنگاپور

سنگاپور یکی از بهترین و معتبرترین کشورهای آسیای است.کشور سنگاپور،نامی بسیار فراتر از جاذبه های توریستی منحصر به فرد و دیدنی های آن است این کشور به دلیل رشد روز افزون خود در زمینه مختلف مانند :تجارت،تحصیل،توریسم و …. هر سال،شاهد حضور اتباع خارجی از کشورهای مختلف است.به همین منظور بهتر است بدانید که برای سفر به این کشور،نیاز به داشتن ویزای سنگاپور است.ویزای این کشور بسیار معتبر بوده و میتواند در هنگام اخذ ویزای شنگن،ویزای کانادا و سایر کشورها به شما کمک کند.لازم بذکر است که شهرواندان سنگاپور میتوانند بدون ویزا به ۱۶۰ کشور جهان سفر کنند.

۲.کشور کره جنوبی

کره جنوبی (한국، 韓國 هنگک)، رسما جمهوری کره (대한민국، 大韓民國 Daehan Minguk) یک کشور در شرق آسیا است. کره جنوبی، در نیمه جنوبی شبه جزیره کره با شمال کره شمالی، در غرب با کشور چین و و جنوب شرق با ژاپن هم مرز است.این کشور دارای صنعت بسیار پیشرفته و جاذبه های توریستی فروانی است.اما اگر قصد دارید به این کشور سفر کنید،باید نسبت به اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کنید.این کشور نیز مانند سنگاپور دارای پاسپورت و ویزای معتبر است که شهروندان آن میتوانند بدون ویزا به ۱۶۰ کشور دنیا سفر کنند.

۳.کشور ژاپن

مسلما هر کسی نام کشور ژاپن را شنیده است.کشوری که دارای مردمی سخت کوش و تکنولوژی پیشرفته است.این کشور علاوه بر صنعت و تکنولوژی که معمولا برای تجار مناسب است،دارای جاذبه های توریستی فراوان است.اما باید بدانید که برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای ژاپن اقدام کنید.ویزای ژاپن نیز بسیار معتبر بوده و شهروندان این کشور میتوانند تنها با اختیار داشتن پاسپورت خود و بدون ویزا،به ۱۵۹ کشور دنیا سفر کنند.

۴.کشور مالزی

اگر چه سفر به کشور مالزی برای ایرانیان به مدت ۱۴ روز اقامت،نیاز به ویزا ندارد.اما پیشنهاد ما این است که در صورتیکه نیاز به ویزاهای لیبل معتبر دارید،نسبت به اخذ ویزای بلند مدت مالزی اقدام کنید.این ویزا نیز به شما کمک کند.این نوع ویزا بیشتر برای افرادی توصیه میشود که یکبار در یکی از سفارت های حوزه شنگن،ویزای آن ها ریجکت شده است و برای اینکه دوباره میخواهند نسبت به اخذ ویزای شینگن یا ویزای کانادا اقدام کنند.شهروندان مالزی نیز میتوانند بدون ویزا به ۱۵۵ کشور دنیا سفر کنند.

۵.هنگ کنگ

هنگ کنگ (香港 Heūng Góng در کانتونی، به معنای معبد شگفت انگیز) یک منطقه اداری ویژه (SAR) از جمهوری خلق چین است.امروز، مستعمره سابق بریتانیا مقصد مهم گردشگری برای مردم چین و سراسر جهان شده است.اگر شما نیز قصد دارید به قصد سیاحت یا تجارت به این کشور سفر کنید،باید نسبت به اخذ ویزای هنگ کنگ اقدام کنید.شهروندان هنگ کنگ نیز میتوانند بدون ویزا به ۱۴۵ کشور سفر کنند.

۶.کشور تایلند

کشور تایلند یکی از پرطرفدارترین کشورهای توریستی است که هر سال گردشگران زیادی از سراسر جهان به آن سفر میکنند.این کشور دارای جاذبه های توریستی فراوانی است که هر چقدر هم در شهر های مختلف آن گشت و گذار کنید،باز هم وقت کم خواهید آورد.اما برای سفر به تایلند باید نسبت به اخذ ویزای تایلند اقدام کنید.سفر به تایلند در کنار سفرهای دیگر شما نیز میتواند نشانگر این باشد که کثیر السفر هستید.

۷.فیلیپین

فیلیپین (Philippines) یک مجمع الجزایر در جنوب شرقی آسیا است و بسیاری از سواحل شگفت انگیز دنیا در این کشور واقع شده است.این کشور دارای جاذبه های طبیعی و توریستی فروانی است که برای استراحت مناسب است.اما برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای فیلیپین خواهید داشت.

با داشتن ویزاهای لیبل معتبر ،درصد اخذ ویزای شینگن،ویزای کانادا و یا سایر کشورهایی که به سختی ویزا ارائه میدهند بالا خواهد بود.

موفق باشید.

22 نظرات
  1. Sara می گوید

    سلام و خسته نباشید
    من ۱۹ سالمه حدود ۲ ماه پیش از سفارت هلند با خانواده ریجکت شدم یک شنگن مجارستان قبل از ریجکتی دارم میخوام بدونم شانسی برای گرفتن ویزای تحصیلی فرانسه برای ترم بهمن که ۴ ماه دیگه میشه دارم؟ و اینکه اگر ویزای لیبلی بگیرم تاثیری داره؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      شما اگر چچذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور فرانسه داشته باشید،مشکلیص بابت اخذ ویزای تحصیلی نخواهید داشت.
      در ضمن،بحث ویزای لیبل،برای مقاصد تتوریستی هست نه تحصیلی.
      موفق باشید.

  2. سجاد می گوید

    درود پوریای عزیز
    من از ایتالیا به دلیل بند ۸و۹ ریجکت شدم کاش از طریق شما اقدام میکردم چون مشخصه اطلاعات کاملی دارید الان ۳ماه گذشته و یکبار ب بلغارستان رفتم چکار کنم که مجدد ریجکت نشم مدارکم و گردش مالی ام کامل بود

    1. Pouya می گوید

      درود دوست ن
      بهتره که ۸ ماه از زمان ریجکت شدن شما گذشته باشه و با مدارک کاملتری اقدام کنید.
      همچنین بهتره که یک ویزای آذربایجان یا ویزای روسیه هم گرفته باشید.
      موفق باشید.

  3. نیما می گوید

    سلام پویای عزیز من به همراه همسر و فرزند قصد درخواست ویزای توریستی کانادا را دارم .پاسپورت خودم سه ویزای لیبل دار و یک شنگن داره.آیا برای گرفتن ویزای کانادا باید اعضای خانواده همسر و فرزند دوساله هم این ویزای های لیبل دار رو داشته باشن یا فقط ویزای های من به عنوان سرپرست کافیست

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      به عنوان سرپرست برای شما کافی هست
      اما یک ویزای شنگن کافی نیست.
      بهتره که برای اخذ یک ویزای شنگن دیگر اقدام کنید.
      موفق باشید.

  4. George Washington می گوید

    سلام پویای عزیز ممنون از این که سوالات و کامنتا رو پاسخ میدین میشه یه چند تا کشور رو بگین که ویزا لیبل دارن و الکترونیکی نیست و گرفتن ویزاشونم اسونه و ویزاشونم شانس گرفتن ویزای کانادا رو بالا میبره؟

    1. Pouya می گوید

      درود.خواهش میکنم.
      آذربایجان،هند،روسیه،بلغارستان
      موفق باشید.

  5. Azuz می گوید

    درود دوست من
    در مطالب اشاره کردید که حداقل ۵ کشور لیبل دار باید رفت با توجه به اینکه من می‌خوام تازه می‌خوام سابقه سفر ایجاد کنم میشه ۵ کشور ترجیحا اروپایی یا نزدیک به ایران که ویزای لیبل دار باشند به ترتیب بیان کنید تا خدایی نکرده از یکی از آنها ریجکت نشم منظورم پله پله هست

    1. Pouya می گوید

      درود
      آذربایجان،هند،روسیه،بلغارستان،قبرس
      موفق باشید.

  6. ارسلان می گوید

    درود بر شما
    کامنت ها را خواندم و پاسخ گویی بسیار مناسبی داشتید ؛ آیا شما ویزای آذربایجان بصورت لیبل هم صادر میشود تاثیر گذار هست ؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      نظر لطف شما هست دوست من.
      بله با توجه به ارتبطات اخیر کشور آذربایجان با اروپا،لیبل آذربایجان،تاثیر خوبی در پاسپورت داره.
      موفق باشید.

  7. Ray می گوید

    سلام و وقت بخیر خدمت شما عذر خواهم یه سوال داشتم برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا نیاز به گردش سفر هست؟اگه هست کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنین برای کسی که دانشجویه و سابقه شغلی و بیمه کاری هم نداره و سن کمی هم دارد ولی تمکن مالی خوبی دارد؟ ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      در صورتیکه دعوتنامه یا پذیرش تحصیلی داشته باشید،نیازی به سابقه سفر نخواهید داشت.
      موفق باشید.

  8. محمدرضا می گوید

    سلام خسته نباشید من قبلا امریکا زندگی کردم ویزای دوساله مالتیپل داشتم دبی هم دو بار رفتم میخواستم بدونم کدوم کشور ها رو برم که سابقه سفرم قوی تر شه میخوام شینگن بگیرم و دانشجو ام بهم ویزای ژاپن یا کره میدن که سابقه سفرم قوی تر شه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      اگر شما امریکا زندگی کرده باشید و سند بتونی ارائه بدی،شرایط خوبی خواهی داشت.
      اگرچه شرایط سنی و مالی شما هم مد نظر هست.
      موفق باشید.

      1. محمدرضا می گوید

        سلام ادمین محترم سایت عذر خواهم من با شرایطی که خدمتوون عرض کردم میتونم ویزای مالتیپل توریستی هنگ کنگ بگیرم؟شرایط شغلی ندارم و دانشجو ام

  9. Donald J Trump می گوید

    سلام . من قبلا فقط صربستان رفتم و میخواستم قبل از گرفتن ویزای شنگن یک سفر دیگه هم داشته باشم . تو سایت شما خوندم که داشتن ویزای بلغارستان برای افسران سفارت های شنگن مهمه و از طرفی ویزاهای لیبل معتبر مثل سنگاپور هم خوبه . الان اینکه از بین بلغارستان و سنگاپور سنگاپور رو انتخاب کردم کار درستیه؟ اینم بگم که یکبار ریجکت شده بودم از شنگن قبل از رفتن به صربستان.

    1. Pouya می گوید

      درود
      ویزای سنگاپور به صورت الکترونیکی ارائه میشه.
      از بین ویزای سنگاپور و بلغارستان،بلغارستان بهتره.
      موفق باشید.

  10. مجید می گوید

    سلام میشه بگید برای سابقه سفر کشورهای اروپایی غیر شنگن چطورند ؟ مثل کرواسی و بلغارستان ؛ و چه تعداد کشور سفر کرده باشیم تا شانس ویزا بالا بره؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      گرفتن ویزای کرواسی خیلی آسون نیست،اما میتونید ویزای بلغارستان رو راحت بگیرید.پیشنهاد میدم به کشورایی سفر کنید که ویزای لیبل داشته باشن و حداقل سفراتون ۴ تا ۵ کشور باشه.در مجموع اگر سابقه سفر شما خوب باشه،میتونه در گرفتن ویزا به شما کمک کنه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.