ویزای اسپانیا فوری و تضمینی – وقت سفارت اسپانیا در کمترین زمان

شرایط اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا

ویزای اسپانیا نسبت به هدفی که از سفر به کشور اسپانیا دارید صادر خواهد شد.این کشور دارای انواع ویزا است و این بستگی به شما دارد که آیا میخواهید برای ویزای تحصیلی،کاری،پزشکی و یا غیره اقدام کنید.از سال ۱۹۹۵ کشور اسپانیا علاوه بر اینکه عضو اتحادیه اروپا بود به عضویت کشورهای منطقه شنگن درآمد و شما میتوانید با اخذ ویزای شنگن اسپانیا در کشورهای محدوده شنگن نیز تردد داشته باشید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم اسپانیا و ویزای اسپانیا

توجه داشته باشید که سفارت کشور اسپانیا در سال ۲۰۱۷ از یک میلیون و ششصد هزار درخواست ویزای شنگن در حدود یک میلیون و چهارصد هزار ویزای شنگن صادر کرده است و درصد ریجکت شدن ویزای شنگن چیزی در حدود ۸ درصد بوده است.

انواع ویزای اسپانیا

  • ویزای توریستی یا گردشگری : این نوع ویزا معمولا به افرادی تعلق میگیرد که به قصد گردش و بازدید از کشور اسپانیا راهی این کشور میشوند.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی : این نوع ویزا معمولا به منظور توقف در فرودگاهی در کشور اسپانیا برای سفر به کشوری دیگر صادر میشود.
  • ویزای اقامت بلند مدت : این ویزا نیز برای اهداف مانند تحصیل و کار برای فرد متقاضی صادر میشود.

مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای اسپانیا

  • شناسنامه
  • آدرس محل سکونت و محل کار به صورت دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی که به شرح زیر است :

الف) ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

  • ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.
  •  ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.
  • گذرنامه : توجه داشته باشید که اعتبار گذرنامه باید ۶ ماه بیشتر از انقضای ویزا باشد..
  • کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود.
  • ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت‌های خصوصی.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.
  • بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزای اسپانیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید دارای نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.

نکته خیلی مهم :

  1. کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  2. در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.
  3. در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.
  4. به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت سفارت اسپانیا چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

مدارک تخصصی مورد نیاز ویزای اسپانیا

اگر کارمند هستید :

  • قرارداد استخدام
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • گواهی بدون اعتراض از سوی کارفرما/کارفرمایان
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

اگر کارفرما هستید :

  • کپی جواز کسب
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

 اگر دانشجو هستید :

  • مدارک ثبت نام
  • نامه تائیدیه از دانشنگاه یا مدرسه

اگر بازنشسته هستید:

  • فیش حقوقی ۶ ماه اخیر

* توجه: فرم درخواست امضا شده باید با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر همراه باشد و شخصا در سفارتخانه / کنسولگری تحویل داده شود.

مدارک اضافی مورد نیاز برای انواع ویزای اسپانیا

برای ویزای توریستی اسپانیا :

  • دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر از بانک
  • کپی پاسپورت

ویزای اسپانیا برای اهداف تجاری

  • دعوتنامه طرف تجاری در اسپانیا به همراه اطلاعات  و تاریخ ملاقات
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که می گوید / اجازه سفر به کسب و کار شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی حساب شرکت برای ۶ ماه اخیر از بانک
  • مجوز تجارت از اتحادیه صنف کاری
  • با توجه به هزینه های متقاضی ویزای اسپانیا در هنگام اقامت در منطقه شنگن،کارفرما یا شرکت مقابل باید پوشش هزینه های مربوط به وی را در نامه ای اعلام کند.

ویزای اسپانیا برای اهداف تجاری

  • گزارش پزشک محلی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسپانیا، تایید تاریخ وقت پزشکی شما و همچنین وضعیت پزشکی شما
  • گواهی پرداخت هزینه های پزشکی

ویزای اسپانیا برای اهداف فرهنگی،ورزشی،مذهبی یا خدمات فیلم

  • دعوتنامه ای از برگزارکنندگان موارد ذکر شده به همراه نامه ای مبنی بر پوشش هزینه شما به علاوه ی تاریخ اجرای برنامه یا برنامه ها
  • نام متقاضیان
  • مدت زمان اقامت
  • اطلاعات سفر

ویزای اسپانیا برای اعضای رسمی دفاتر

  • کپی دعوتنامه شرکت
  • هویت متقاضی
  • هدف از سفر ( مذاکره،قرار ملاقات،مشاوره و …)
  • مدت زمان اقامت
  • محل اقامت

ویزای اسپانیا برای تحصیل، آموزش، پژوهش یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند
  • گواهی دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
ویزای اسپانیا برای همسر یا شوهر یک شهروند اسپانیایی
  • گواهی شهروندی اسپانیا (کارت شناسنایی یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملی شدن اسپانیایی یا سفارش ملکیت)
  • کتاب ثبت نام خانواده اسپانیایی
  • گواهی ازدواج اسپانیایی

ویزای ترانزیت فرودگاهی اسپانیا

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای کشور مقصد

ویزای اسپانیا برای نوزادان

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه سفر از  اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • توجه داشته باشید که در وقت سفارت اسپانیا و در هنگام مراجعه به سفارت اسپانیا،باید والدین نوزاد همراه او باشند.

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

اولین مرحله دریافت ویزای توریستی دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت سفارت اسپانیا است که از طریق مراجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران انجام می‌شود. متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود. تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد.

نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در دو نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی‌که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

زمان لازم برای صدور ویزای اسپانیا

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزای اسپانیا

هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

اطلاعات سفارت اسپانیا در تهران

  • نشانی: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
  • تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ (۰۲۱)
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر
  • وب‌سایت سفارت: www.exteriores.gob.es
4 نظرات
  1. مهدی می گوید

    درود
    چقدر زمان میبره تا بتونیم ویزای اسپانیا بگیریم و اینکه آیا شما میتونید ویزای اسپانیا تضمینی بگیرید؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.
      در مورد اینکه آیا ویزای اسپانیا تضمینی خواهد بود یا خیر،به صورت قطعی نمیگیم اما تا الان هر چی اقدام شده منجر به ویزا شده است.

  2. Aishe pouri می گوید

    سلام سوالی داشتم ما اقامت اسپانیا داریم پسرم ن۲۸ ساله اقامت نداره براش دعوتنامه فرستادیم که ریجکت شد ۲ اگوست ۲۰۱۸ جوابش اومد بلیطش ۱۷ اگوست هست میشه براش کاری کرد البته من حاضرم هزینه ام بپردازم

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز میتونیم کمکتون کنیم.
      لطفا با ما در تماس باشید.
      ۱۱۰۱۰۵۷ -۰۹۳۹
      visatak.contactus@gmail.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟