ویزای اسپانیا فوری و تضمینی – وقت سفارت اسپانیا در کمترین زمان

شرایط اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا

ویزای اسپانیا نسبت به هدفی که از سفر به کشور اسپانیا دارید صادر خواهد شد.این کشور دارای انواع ویزا است و این بستگی به شما دارد که آیا میخواهید برای ویزای تحصیلی،کاری،پزشکی و یا غیره اقدام کنید.از سال ۱۹۹۵ کشور اسپانیا علاوه بر اینکه عضو اتحادیه اروپا بود به عضویت کشورهای منطقه شنگن درآمد و شما میتوانید با اخذ ویزای شنگن اسپانیا در کشورهای محدوده شنگن نیز تردد داشته باشید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم اسپانیا و ویزای اسپانیا

توجه داشته باشید که سفارت کشور اسپانیا در سال ۲۰۱۷ از یک میلیون و ششصد هزار درخواست ویزای شنگن در حدود یک میلیون و چهارصد هزار ویزای شنگن صادر کرده است و درصد ریجکت شدن ویزای شنگن چیزی در حدود ۸ درصد بوده است.

انواع ویزای اسپانیا

  • ویزای توریستی یا گردشگری : این نوع ویزا معمولا به افرادی تعلق میگیرد که به قصد گردش و بازدید از کشور اسپانیا راهی این کشور میشوند.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی : این نوع ویزا معمولا به منظور توقف در فرودگاهی در کشور اسپانیا برای سفر به کشوری دیگر صادر میشود.
  • ویزای اقامت بلند مدت : این ویزا نیز برای اهداف مانند تحصیل و کار برای فرد متقاضی صادر میشود.

مدارک عمومی مورد نیاز برای اخذ ویزای اسپانیا

  • شناسنامه
  • آدرس محل سکونت و محل کار به صورت دقیق
  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی که به شرح زیر است :

الف) ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی

ب) گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی‌

  • ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد.
  •  ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.
  • در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.
  • گذرنامه : توجه داشته باشید که اعتبار گذرنامه باید ۶ ماه بیشتر از انقضای ویزا باشد..
  • کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها.
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی؛ پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود.
  • ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت‌های خصوصی.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید؛ در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.
  • بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ: متقاضیان ویزای اسپانیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید دارای نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا باشد.

نکته خیلی مهم :

  1. کلیه‌ مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  2. در صورت عدم پذیرش مدارک ارائه شده عودت نخواهد شد.
  3. در زمان مصاحبه یک کپی از کلیه مدارک را به همراه داشته باشید، زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا باقی می‌ماند.
  4. به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت سفارت اسپانیا چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. از این رو، بهتر است برای تعیین تاریخ سفر، این موارد لحاظ شوند.

مدارک تخصصی مورد نیاز ویزای اسپانیا

اگر کارمند هستید :

  • قرارداد استخدام
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • گواهی بدون اعتراض از سوی کارفرما/کارفرمایان
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

اگر کارفرما هستید :

  • کپی جواز کسب
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • گواهی پرداخت مالیات بر درآمد

 اگر دانشجو هستید :

  • مدارک ثبت نام
  • نامه تائیدیه از دانشنگاه یا مدرسه

اگر بازنشسته هستید:

  • فیش حقوقی ۶ ماه اخیر

* توجه: فرم درخواست امضا شده باید با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر همراه باشد و شخصا در سفارتخانه / کنسولگری تحویل داده شود.

مدارک اضافی مورد نیاز برای انواع ویزای اسپانیا

برای ویزای توریستی اسپانیا :

  • دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر از بانک
  • کپی پاسپورت

ویزای اسپانیا برای اهداف تجاری

  • دعوتنامه طرف تجاری در اسپانیا به همراه اطلاعات  و تاریخ ملاقات
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که می گوید / اجازه سفر به کسب و کار شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی حساب شرکت برای ۶ ماه اخیر از بانک
  • مجوز تجارت از اتحادیه صنف کاری
  • با توجه به هزینه های متقاضی ویزای اسپانیا در هنگام اقامت در منطقه شنگن،کارفرما یا شرکت مقابل باید پوشش هزینه های مربوط به وی را در نامه ای اعلام کند.

ویزای اسپانیا برای اهداف تجاری

  • گزارش پزشک محلی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسپانیا، تایید تاریخ وقت پزشکی شما و همچنین وضعیت پزشکی شما
  • گواهی پرداخت هزینه های پزشکی

ویزای اسپانیا برای اهداف فرهنگی،ورزشی،مذهبی یا خدمات فیلم

  • دعوتنامه ای از برگزارکنندگان موارد ذکر شده به همراه نامه ای مبنی بر پوشش هزینه شما به علاوه ی تاریخ اجرای برنامه یا برنامه ها
  • نام متقاضیان
  • مدت زمان اقامت
  • اطلاعات سفر

ویزای اسپانیا برای اعضای رسمی دفاتر

  • کپی دعوتنامه شرکت
  • هویت متقاضی
  • هدف از سفر ( مذاکره،قرار ملاقات،مشاوره و …)
  • مدت زمان اقامت
  • محل اقامت

ویزای اسپانیا برای تحصیل، آموزش، پژوهش یا سایر اهداف کارآموزی

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند
  • گواهی دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
ویزای اسپانیا برای همسر یا شوهر یک شهروند اسپانیایی
  • گواهی شهروندی اسپانیا (کارت شناسنایی یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملی شدن اسپانیایی یا سفارش ملکیت)
  • کتاب ثبت نام خانواده اسپانیایی
  • گواهی ازدواج اسپانیایی

ویزای ترانزیت فرودگاهی اسپانیا

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای کشور مقصد

ویزای اسپانیا برای نوزادان

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه سفر از  اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • توجه داشته باشید که در وقت سفارت اسپانیا و در هنگام مراجعه به سفارت اسپانیا،باید والدین نوزاد همراه او باشند.

مراحل دریافت ویزای توریستی اسپانیا

اولین مرحله دریافت ویزای توریستی دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت سفارت اسپانیا است که از طریق مراجعه حضوری به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران انجام می‌شود. متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود. تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد.

نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در دو نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی‌که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

زمان لازم برای صدور ویزای اسپانیا

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزای اسپانیا

هزینه صدور ویزای توریستی اسپانیا ۶۰ یورو به ازای هر بزرگسال و ۳۵ یورو برای کودکان شش تا دوازده سال است که در زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت توسط متقاضی پرداخت می‌شود. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک است و در هیچ حالتی عودت داده نمی‌شود.

اطلاعات سفارت اسپانیا در تهران

  • نشانی: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰
  • تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ (۰۲۱)
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر
  • وب‌سایت سفارت: www.exteriores.gob.es
27 نظرات
  1. بهزاد می گوید

    باسلام تشکر ازشما،
    جهت شرکت در کنگره پزشکی سالانه ،درخواست ویزا سه هفته قبل از سفارت اسپانیا کردم و دعوتنامه کنگره هم ارائه دادم که در کمال ناباوری رد شده.
    من پزشک فوق تخصصص هستم و در سال‌های گذشته بارها به کشورهای مختلف شنگن،امریکا ،کانادا و انگلیس مسافرت کردم.
    آخرین بار پنج ماه قبل المان رفتم و تاحالا در خواست ویزای رد شده از جایی نداشتم.
    از طرفی همسر و دو بچه خردسال دارم که در ایران هستند و من تنها فقط برای چندروز برای شرکت در کنگره میخواهم سفرکنم.
    رد درخواست ویزا واقعا عجیب بود و از آنجا که تاریخ کنگره یکماه بعد است فرصت خیلی کمی دارم.
    چه توصیه ای میفرمایید؟؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      بهتره بگید شخص یا شرکت دعوت کننده با سفارت مکاتبه داشته باشه.
      موفق باشید.

  2. علی ایرانی ادیب می گوید

    درود بر شما من و همسرم قصد اخذ ویزای توریستس اسپانیا رو داریم شغل من اپارتمان سازی هست و اکنون پروانه و عدم خلاف یک ساختمان ۱۸ واحدی ب نام خودم و پروانه و عدم خلاف یک ساختمان شش واحدی ب نام همسرمه و البته سه چهار تا سند واحد اماده هم داریم حساب بانکی خوب و تمکن مالی هم داریم کودک یکساله مون هم همراه خودمون نمیبریم پروانه کسب یا فرم استخدام از جایی نداریم ب نظرتون خودمون اقدام کنیم یا از طریق تور اقدام ب اخذ ویزا کنیم

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      بستگی به تعداد سفرهای قبلی،مانده حساب ،بیمه و … داره.
      اما در قالب تور،شانس بیشتری خواهید داشت.
      موفق باشید.

  3. ترنگ خرم می گوید

    سلام من برای ماه عسل میخوام اسپانیا برم و همسرم دو ملیتیه و پاسپورت سوئدی دارند .میخواستم بدونم ایشون هم اگه از ایران بخواد بیاد باید۱- ویزای اسپانیا بگیره؟۲-من حسابدار مدرسه ای هستم که خودم تاسیس کردم ولی مجوز به نام خودم نیست و بیمه هم بعلت به علت یک روز کاری در اونجا رد نکردیم ،ویزا برای من که بیمه کارم نیستم میدند.مشکلی نیست؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      ۱.همسر شما در صورتیکه پاسپورت سوئدی داشته باشن نیازی به اخذ ویزای اسپانیا نخواهند داشت.
      ۲.داشتن بیمه یکی از مهمترین مسائل در اخذ ویزای شنگن هست.
      موفق باشید.

  4. سپیده فخرائی می گوید

    سلام روزتون بخیر، من و همسرم میخوایم تقاضای ویزای توریستی بکنیم, یک سال و نیم پیش هم ویزا گرفتیم ولی متاسفانه برای من یک مشکلی پیش اومد و نتونستم همراهشون برم ولی همسرم دی ماه سال ۹۶ به اسپانیا رفتن و برگشتن. میخواستم ببینم شما میتونید برای ما ویزای توریستی درخواست بدید و کلیه کارهای مربوطه رو برامون انجام بدید چون هر دو شاغل هستیم و یه مقدار برامون سخته انجام امور مربوطه برای درخواست ویزا

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      شما میتونید از تورهای اسپانیا استفاده کنید.برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
      موفق باشید.

  5. حسن می گوید

    باسلام
    ازیک خانواده۵نفری،تعداد۴نفرمان اقامت طلایی اسپانیاراداریم،ولی یک نفربدلیل انقضاتاریخ عدم سوء پیشینه موفق به دریافت اقامت نشده وبه ایران بازگشته است.مجددمدارکش کامل شده وبایدبرای ادامه کارش دوباره به اسپانیارفته وانگشت نگاری شده تاتحویل کارت اقامتش هم درآنجامنتظربماند،لطفآراهنمایی فرماییدسیکل کاربایستی مجددبادرخواست ویزاشروع شود؟

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      ما در زمینه توریستی فعالیت داریم.
      بهتره که از دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند کمک بگیرید.
      موفق باشید.

  6. Ali می گوید

    سلام من ١٠اسفند ٩٧وقت سفارت اسپانیا برای ویزای توریستی با همسر وپسرم داشتم .ریجکت شدیم با گزینه ی ٩فرم مربوطه یعنی دلایل کافی برای بازگشت نبوده درحالیکه کلیه اطلاعات شرکت رو هم ترجمه کرده بودم .اینبار می خوام با دعوتنامه ی المان شینگن بگیرم چه تاریخی بعد از ریجکتی می توانم اقدام کنم .ممنون

    1. Pouya می گوید

      درود
      بهتره که ۸ ماه بعد از ریجکتی اقدام بشه
      موفق باشید.

  7. هادی می گوید

    سلام خسته نباشید
    من قصد گرفتن ویزای توریستی دارم ولی از ریجکت شدن میترسم راهی هست که تضمینی بشه ویزا گرفت یا شما میتونین تضمینی ویزا بدین؟

  8. احمد می گوید

    سلام
    من باخانوادم برای تعطیلات نوروز به سفارت اسپانیا درخواست ویزا دادم ریجکت شدیم
    بنظرتون الان اعتراض کنم یا منتظر بشم ۶ ماه دیگه؟
    اگه الان اعتراض کنم و بازهم تایید نشه دوبار ریجکتی محسوب میشه یا چیزی رو از دست نمیدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      شما حق اعتراض دارید.اما عملا شانسی نخواهید داشت.
      در صورتیکه با اعتراض شما موافقت نشه ریجکتی محسوب نخواهد شد.بهتره که برای ویزای شینگن جدید ۸ ماه دیگه اقدام کنید.
      موفق باشید.

  9. Aylar می گوید

    سلام، من قصدم اینه که ویزا تحصیلی ١ ساله بگیرم ولی واسه دوره ی زبان اسپانیایی و آموزش معلمی زبان انگلیسی(Tesol Certification) از Tandem Escuela de Idiomas. هنوز پذیرش نگرفتم ولی باهاشون صحبت کردم پذیرشو بهم میدن،، فقط از سفارت میترسم چون به دوره های دانشگاهی راحت تر از دوره ی زبان و معلمی ویزا میدن. خیلی هم مصمم هستم که همین راهو برم و نمیخوام رشته ی خودم که مکانیک هست رو ادامه بدم و در آینده قصدم تغییر رشته ست. حالا واسه من امیدی هست که با درخواستم موافقت بشه؟

    1. Pouya می گوید

      دوست من
      شما با داشتن پذیرش از دانشگاه های اسپانیا،شانس بالایی در گرفتن ویزا دارید.
      اما متاسفانه اخیرا سفارت اسپانیا خیلی داره سخت ویزا میده.
      موفق باشید.

      1. Aylar می گوید

        آخه این دانشگاه نیست یه جور کالج زبانه به خاطر همین دچار شک شدم. یعنی شما میگید با داشتن پذیرش همین کالج هم شانسم بالاست درسته؟ (جدا از سخت گیری های دیگه ی سفارت)
        ببخشید وقتتون رو میگیرم آخه این موضوع خیلی واسم مهمه و میدونم که شما میتونید کمک کنید.

        1. Pouya می گوید

          شما مدارکتون کامل باشه و بدون ایراد مدارکتون رو ارائه بدید تا ۹۹% شانس دارید.
          اما در نهایت تصمیم گیرنده اصلی افسر کنسولگری هست.
          موفق باشید.

          1. Aylar می گوید

            خیلی خیلی ممنونم

            1. Pouya می گوید

              خواهش میکنم دوست عزیز.

  10. مینا می گوید

    با سلام ببخشید من ریجکت شدم۶ ماه پیش دوباره برای مهر ماه میخوام اقدام کنم ایا مشکلی پیش میاید مثلا بگن شما یه کبار ریجکت شدین ؟ یا گر ۱ سال بگذدر مشکلی ندارد برای اقدام دوباره

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      پیشنهاد میدم از اسپانیا فعلا اقدام نکنید.
      میتونید در مورد اخذ ویزای تضمینی فرانسه با ما در تماس باشید.
      موفق باشید.

  11. Aishe pouri می گوید

    سلام سوالی داشتم ما اقامت اسپانیا داریم پسرم ن۲۸ ساله اقامت نداره براش دعوتنامه فرستادیم که ریجکت شد ۲ اگوست ۲۰۱۸ جوابش اومد بلیطش ۱۷ اگوست هست میشه براش کاری کرد البته من حاضرم هزینه ام بپردازم

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز میتونیم کمکتون کنیم.
      لطفا با ما در تماس باشید.
      ۱۱۰۱۰۵۷ -۰۹۳۹
      visatak.contactus@gmail.com

  12. مهدی می گوید

    درود
    چقدر زمان میبره تا بتونیم ویزای اسپانیا بگیریم و اینکه آیا شما میتونید ویزای اسپانیا تضمینی بگیرید؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت متقاضی مشخص می‌شود.
      در مورد اینکه آیا ویزای اسپانیا تضمینی خواهد بود یا خیر،به صورت قطعی نمیگیم اما تا الان هر چی اقدام شده منجر به ویزا شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.