ویزای کره جنوبی ارزان و فوری – مدارک ویزای کره جنوبی – ویزاتک

کشور کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای کره جنوبی

کره جنوبی (한국، 韓國 هنگک)، رسما جمهوری کره (대한민국، 大韓民國 Daehan Minguk) یک کشور در شرق آسیا است. کره جنوبی، در نیمه جنوبی شبه جزیره کره با شمال کره شمالی، در غرب با کشور چین و و جنوب شرق با ژاپن هم مرز است.این کشور دارای صنعت بسیار پیشرفته و جاذبه های توریستی فروانی است.اما اگر قصد دارید به این کشور سفر کنید،باید نسبت به اخذ ویزای کره جنوبی اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا شرایط اخذ ویزای کره جنوبی را شرح دهیم.

تصویری از پرچ کره جنوبی در ویزای کره جنوبی

انواع ویزای کره جنوبی

  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار خانواده
  • ویزای شرکت در کنفرانس،نمایشگاه علمی و سمینار

مدارک برای اخذ ویزای کره جنوبی

ویزای توریستی

تمام مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند، اما نیازی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. شش قطعه عکس ۵٫۴ در ۵٫۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. عکس باید حداکثر برای ۶ ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت‌های قبلی نباشد.

۳. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

۴. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی. ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.

۵. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۶. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰‌,۰۰۰,۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر، متعاقبا اعلام می‌شود.

* لازم به ذکر است کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست شود که تهیه و ارائه آن‌ها برای اخذ ویزا الزامی است.

ویزای تجاری

۱. فرم درخواست ویزا

۲. عکس رنگی ۴×۳ (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.

۳. هزینه ویزا

۴. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد)

۵. کپی کارت ملی و کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی

۶. دعوتنامه از شرکت کره ای

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۷. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (برای شرکت ایرانی) و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

– کپی جواز کسب مغازه یا کپی روزنامه رسمی شرکت (با ترجمه انگلیسی)

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی همراه با مهر شرکت)

– کپی آخرین سند پرداخت مالیات شرکت مانند فیش پرداختی مفاصاحساب یا عملکرد سالانه و یا اظهارنامه ( با ترجمه انگلیسی)

*** توجه: اگر دعوت شونده بیش از دو مرتبه در طول پنج سال اخیر به کشور کره جنوبی سفر نموده است، ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و کپی ویزاهای قبلی کشور کره بجای ارائه تمام مدارک تجاری شرکت ایرانی کافی می باشد.

ویزای تحصیلی

۱-۵ (طبق لیست مذکور)

۶. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بصورت محضری همراه با ترجمه انگلیسی بهمراه پرینت گردش حساب بانکی ( شش ماه اخیر) به زبان انگلیسی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی

۷. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه

۸. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)

۹. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* در صورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

ویزای شرکت در ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

۱-۵ (طبق لیست مذکور)

۶. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۷. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی

۸. پرینت حساب بانکی ( سه ماه اخیر) – نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری با ترجمه انگلیسی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

ویزای دیدار خانوادگی (۱): اگر دعوت کننده کره ای باشد

۱-۴ (طبق لیست مذکور)

۵. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی

۶. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۷. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) با ترجمه انگلیسی و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی- نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

ویزای دیدار خانوادگی (۲): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

۱-۴ (طبق لیست مذکور)

۵. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی و کپی کارت ملی

۶. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

۷. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه با ترجمه انگلیسی ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی – نامه حمایت مالی والدین یا همسر بصورت محضری بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

۸. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

*** لازم به ذکر است علاوه بر مدارک مذکور مورد نیاز جهت اخذ ویزا، بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی ویزا مطالبه گردد.

نکات مهم درباره ویزای کره جنوبی

  • هزینه ای که برای دریافت ویزای کره جنوبی پرداخت می کنید قابل برگشت نیست و باید حتما به دلار آمریکا باشد. این هزینه باید در هنگام تحویل مدارک به صورت نقدی پرداخت شود.
  • بخش دریافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح ‌ها فعال است و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ می باشد.
  • بخش تحویل گذرنامه ‌ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها مشغول به کارند و ساعت کاری آن ها یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ می باشد.
  • تمام مدارکی که برای درخواست ویزای کره جنوبی ارائه می دهید باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد اما تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست.
  • برای درخواست ویزای کره جنوبی به غیر از مدارکی که در بالا عنوان شد ممکن است طبق نظر سفارت نیاز به ارائه مدارک دیگری باشد.

منبع : سایت سفارت کره جنوبی

اطلاعات سفارت کره جنوبی در تهران

ساعات کاری بخش کنسولی

  • آدرس: تهران ، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی، خیابان دانشور غربی، پلاک ۲
  • روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)
  • ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ صبح و ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ بعدازظهر
  • تحویل گذرنامه ها: ۱ الی ۲ روز کاری
۱۰۰%
  • قیمت ارزان و تحویل به موقع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟