چطور ویزای شنگن کوتاه مدت درخواست دهیم؟

برای ویزای شنگن کوتاه مدت چه کارهایی باید انجام دهیم؟

  • ابتدا باید پاسپورت خود را ارائه دهید.گذرنامه شما باید حداقل ۲ صفحه خالی داشته باشد و برای حداقل ۳ ماه بعد از تاریخی که قصد دارید منطقه شنگن را ترک کنید معتبر باشد.
  • فرم ویزای شنگن را پرکرده و در کنار مدارک خود قرار دهید.در نظر داشته باشید که هر فردی باید به شخصه فرم خود را پر کند.همچنین فرم افراد زیر ۱۸ سال باید توسط والدین امضا شود.
  • اگر فرد زیر ۱۸ سال قصد دارد به تنهایی به کشورهای منطقه شنگن سفر کند،باید رضایت نامه ای توسط والدین او ضمیمه مدارکش شود.
  • دو قطعه عکس – عکس ها باید مطابق با گذرنامه باشد.
  • هنگامی که فرم درخواست ویزا را ارسال میکنید،از شما انگشت نگاری خواهد شد.توجه داشته باشید که افراد خاص مانند افراد زیر ۱۲ سال،نیاز به انگشت نگاری ندارند.
  • هزینه درخواست ویزای خود را باید پرداخت کنید.

هزینه درخواست ویزای شنگن چقدر است؟

هنگامی که شما در سفارت یکی از کشورهای منطقه شنگن،درخواست ویزای شنگن کوتاه مدت میدهید،باید هزینه ویزا را در سفارت پرداخت کنید.در صورتی که خدمات اضافی مانند مشاوره از یک کارگزار درخواست دهید،هزینه آن را نیز باید پرداخت کنید.

  • ویزا برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است.
  • کودکان ۶ تا ۱۱ سال : ۳۵ یورو
  • افراد بزرگسال : ۶۰ یورو

اخذ ویزای شنگن کوتاه مدت چقدر زمان میبرد؟

پیشنهاد میشود که برای اخذ ویزای شینگن،۳ ماه قبل از سفر خود اقدام کنید.همچنین نباید حداکثر تا ۱۵ روزکاری قبل از سفر خود اقدام به اخذ ویزا کنید.در حالت کلی،مراحل اخذ ویزا از ززمان تحویل مدارک در وقت سفارت،۱۵ روز کاری زمان بر خواهد بود.حتی  ممکن است به دلیل درخواست مدارک یا زمان اضافی از سمت سفارت،این پروسه تا ۳۰ یا ۶۰ روز نیز زمان بر باشد.

مدارک من چطور ارزیابی میشود؟

برخی از کشورهای عضو شنگن مایل به تبادل اطلاعات در مورد متقاضیان ویزا هستند.این بررسی که به “مشاوره” معروف است،یک پروسه اجباری است و یک هفته زمان نیاز دارد.درخواست شما همچنین در سیستم اطلاعات شنگن (SIS II) بررسی خواهد شد.علاوه بر این، جزئیات برنامه شما بررسی خواهد شد و در سیستم اطلاعات ویزا (VIS) ذخیره خواهد شد.وزارت امور خارجه از تصمیمات پشتیبانی شده از اطلاعات برای تصمیم گیری های بهتر و سریعتر در مورد درخواست های ویزا استفاده می کند.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شود.

موفق باشید.

2 نظرات
  1. قاسمی می گوید

    سلام
    یعنی گواهی تمکن مالی و شغلی نمیخواد؟؟؟!!!!!!

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      این یک توضیح تکمیلی بود.برای اطلاعات بیشتر به دسته بندی ویزای شنگن و کشور مد نظرتون مراجعه کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟