ویزای صربستان و شرایط اخذ آن

چطور می توان ویزای صربستان گرفت؟

کشور صربستان،یکی از کشورهای اروپایی است که اخیرا جهت جذب توریست های ایرانی روادید خود را برای ایرانیان حذف کرده بود و شهروندان ایرانی می توانستند به راحتی و بدون اخذ ویزای صربستان به این کشور سفر کنند.اما بعد از گذشت مدت ها این قانون برداشته شد و دوباره ایرانیان برای سفر به کشور صربستان نیاز به اخذ ویزای این کشور خواهند داشت.به همین منظور ما در این مقاله شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای صربستان را برای کاربران قرار داده ایم تا در صورت نیاز از آن استفاده کنند.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای صربستان

  1. اصل پاسپورت
  2. بیمه مسافرتی
  3. بلیط رفت و برگشت.
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا
  5. واچر هتل برای کل زمان اقامت.
  6. گواهی تمکن مالی از بانک ( با حدود ۴۰ میلیون تومان موجودی).
  7. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ با پس زمینه سفید که به تازگی ( در ۶ ماه اخیر ) گرفته شده باشد.
  8. دعوتنامه از صربستان (با تایید شهرداری در صربستان) – دعوتنامه تجاری صربستان (شرکت صربی) / دعوتنامه بازدید از دوست در صربستان / دعوتنامه بازدید از بستگان در صربستان باید برای خود مسافر و سفارت صربستان در تهران، ایمیل شود.
مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

چند نکته در مورد اخذ ویزای این کشور

  • مدت زمان پاسخگویی سفارت صربستان به ایمیل افراد ۵ روز کاری عنوان شده است.
  • ویزای تایپ C، برای سفر توریستی، ترانزیت و کاری به صربستان در نظر گرفته شده است.
  • به منظور مکاتبه با سفارت، هنگام نگارش ایمیل همیشه نام، نام خانوادگی، ملیت و هدف خود را بیان کنید.
  • تعیین وقت برای درخواست ویزا و کلیه‌ی کارهای خدماتی مرتبط با سفارت، تنها با تماس تلفنی ممکن خواهد بود.
  • سفارت در صورت لزوم حق این را دارد که مدارکی را به غیر از مدارک خواسته شده از درخواست‌کننده‌ی ویزا بخواهد.
  • مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای صربستان نباید به هیچ عنوان منگنه شده باشند؛ مدارک منگنه شده به هیچ‌وجه ترتیب اثر داده نخواهند شد.
  • لطفا سر وقت در سفارت حاضر شوید و به هیچ‌وجه تاخیر نداشته باشید. سفارت حق این را دارد که قرار را لغو و درخواست شما را به زمان دیگری موکول کند.
  • دو نوع ویزا برای سفر به صربستان در نظر گرفته شده که ویزای تایپ C برای اقامت کوتاه مدت و ۹۰ روزه است و ویزای تایپ D برای اقامت بلندمدت از ۹۰ روز تا ۱۸۰ روز.
  • توجه کنید که تعیین زمان تحویل مدارک (Appointment date and time) به هیچ‌وجه قابل مذاکره نیست و سفارت به انتخاب خود و براساس خالی بودن وقت، زمان را تعیین می‌کند.
  • برای تعیین وقت سفارت در درخواست تلفنی خود باید چند مورد را عنوان کنید: نام و نام خانوادگی (Name, Surname)، نوع درخواست (ویزا یا هرگونه خدمات دیگر)، شماره‌ی تلفن و ایمیل معتبر (Valid personal telephone number and email address)

هزینه ویزای صربستان چقدر است؟

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزا با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا صربستان متفاوت می باشد برای آگاهی از قیمت از طریق راه های ارتباطی سایت سفارت در ارتباط باشید.

موفق باشید.

۱۰۰%
ارزنترین قیمت ویزای صربستان
  • خدمات با کیفیت برای ویزای صربستان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.