ویزای رومانی و مدارک مورد نیاز

شرایط اخذ ویزای رومانی چیست؟

کشور رومانی یکی از کشورهای اروپایی است و اکثر مسافران به دنبال سفر به این کشور زیبا هستند.اما قبل از سفر به این کشور،نیاز به اخذ ویزای رومانی خواهد بود.ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد طریقه ی گرفتن ویزای این کشور،در مورد اینکه آیا ویزای رومانی جزو شنگن است یا خیر؟ -شرایط گرفتن دعوتنامه به رومانی و اینکه چطور می توان نسبت به اخذ وقت سفارت رومانی اقدام کرد،توضیحاتی ارائه دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای رومانی (توریستی)

  • شناسنامه
  • مدارک شغلی
  • برگه رزرو هتل
  • ارائه برگه رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی
  • ارائه سند مالکیت به نام فرد متقاضی (در صورت وجود)
  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول
  • ۴ قطعه عکس ۴×۳ جدید رنگی با پس زمینه سفید که با عکس گذرنامه متفاوت باشد.
  • بهتر است برای هر نفر حداقل ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان موجودی در حساب وجود داشته باشد.
  • یک نسخه کپی از قراردادهای سپرده‌های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان این نوع حساب‌ها
  • گواهی تمکن مالی صادره از امور بین‌الملل بانک به همراه پرینت ریز ۳ ماه آخر حساب برای دارندگان حساب جاری

تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود.

یک نکته در مورد مدارک شغلی : ارائه مدرک شغلی برای ویزای رومانی از درجه اهمیت بسیاری برخوردار است. حتما گواهی اشتغال یا قرارداد برای شرکتی که در آن مشغول بکار هستید ارائه دهید. اگر خود شما نیز صاحب شرکت هستید، گواهی ثبت شرکت و ثبت در روزنامه رسمی بسیار می‌تواند کمک کند. به طور کلی این مدارک نشان دهنده آن است که شما پس از سفر به ایران باز خواهید گشت.

  • برای کسبه : کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی
  • برای کارمندان بخش دولتی : کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  • برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی (حداقل یک سال قبل از سفر)
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …) : کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
مطالب مرتبط

ویزای ایران

ویزای استرالیا

شرایط گرفتن دعوتنامه به رومانی

در صورتی که قصد دریافت دعوتنامه از فرد دارنده تابعیت رومانیایی دارید باید آن شخص به اداره پلیس رومانی مراجعه کرده و تمام مسئولیت‌های شما را از نظر مالی، پزشکی و برگشت به عهده بگیرد و پس از آماده کردن دعوتنامه آن را برای شما ارسال کرده تا با استفاده از آن به همراه مدارک دیگر خود،نسبت به اخذ ویزای رومانی اقدام کنید.

آیا کشور رومانی جزو شنگن است؟

کشور رومانی از سال ۲۰۰۷ در لیست کشورهای اتحادیه اروپا قرار گرفت. بنا برقراردادهای کشورهای اروپایی دارنده ویزای شنگن مجوز ورود به رومانی را داراست اما برعکس این امر صدق نمی کند.

اطلاعات سفارت رومانی در تهران

  • ایمیل: ambrotehran@parsonline.net
  • تلفن سفارت رومانی در ایران: ۷۷۵۲۵۸۱۹-۰۲۱ | ۷۷۵۳۴۶۵۸-۰۲۱ | ۷۷۵۳۹۰۴۱-۰۲۱
  • فاکس سفارت رومانی: ۷۷۵۰۹۸۴۱-۰۲۱
  • سایت سفارت رومانی در تهران : www.mae.ro/en
  • آدرس: خیابان بهارستان – خیابان فخرآبادی – پلاک ۲۲

قوانین ویزای کشور رومانی

  • حق اقامتی که بر اساس ویزای اقامت کوتاه مدت برای افراد صادر می شود، قابل تمدید نیست.
  • ویزای اقامت بلند مدت تنها باید با تصویب وزارت مدیریت امور داخلی و دفتر مهاجرت رومانی صادر شود.
  • هدف از سفر اشخاص خارجی به رومانی بر اساس ویزای اقامت کوتاه مدت در طول اقامت آنها در خاک رومانی قابل تغییر نیست.
  • ویزای افراد درخواست کننده باید دارای یک نمونه امضا باشد و حداقل تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در صورتی که از قبل گذرنامه ای فرد داشته باشد می بایست آن را به سفارت تحویل دهد.
  • هزینه دریافت ویزا در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ ۶۰ یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد. فرد متقاضی می بایست در زمان مصاحبه برای دریافت ویزای رومانی حضور داشته باشد. این قانون در مورد کودکان زیر سن قانونی هم الزامی است.
  • تمام متقاضیان ویزای رومانی باید مدارک مسافرتی معتبر خود را که مورد تایید کشور رومانی باشد، و همچنین تمام مدارک مورد نیاز طبق قانون برای تایید هدف از سفر، طول مدت اقامت، امکانات مالی برای اقامت، و همچنین امکان بازگشت اشخاص خارجی به کشور خود و یا ادامه سفر به یک کشور ثالث، پس از پایان اقامت خود در رومانی آنها را ضمیمه فرم درخواست تکمیل و امضا شده خود نمایند.
۱۰۰%
ارزانترین قیمت ویزای رومانی
  • مجری اخذ ویزای رومانی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.