ویزای لهستان – وقت سفارت لهستان در کمترین زمان – ویزاتک

چطور میتوان ویزای لهستان گرفت؟

اگر قصد سفر به کشور لهستان را دارید،باید بدانید که این بسته به هدف شما دارد که به چه نوع ویزایی نیاز دارید.آیا برای کار،تفریح،مسائل پزشکی و یا غیره به این کشور سفر میکنید؟باید هدف خود ا مشخص کرده و نسبت به آن مدارک خود را به سفارت لهستان ارائه دهید و نسبت به اخذ ویزای لهستان اقدام کنید.ما در این مطلب قصد داریم تا به شما نشان دهیم که چطور میتوانید نسبت به اخذ ویزای لهستان و وقت سفارت لهستان اقدام کنید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای لهستانلازم بذکر است که کشور لهستان از سال ۲۰۰۷  به عضویت کشورهای عضو شنگن درآمده و طبق آمار سال ۲۰۱۷،سفارت کشور لهستان از بین ۸۲۳ هزار درخواست برای ویزای شنگن لهستان،بیش از ۷۸۹ هزار ویزا صادر کرده است.

انواع ویزای لهستان

ویزای ازدواج

دریافت ویزای ازدواج از کشور لهستان نیاز به زمان زیادی دارد و میتواند کمی پیچیده باشد. برای اینکه خارجی ها بتوانند با ویزای ازدواج وارد کشور لهستان شوند، مقامات لهستان نیاز به شواهدی دارند تا برای آنها اثبات شود که ازدواج شما قانونی صورت گرفته باشد. شما بعد از دریافت این ویزا به راحتی میتوانید وارد کشور لهستان شوید و بعد از مدتی اقامت، شما به عنوان یک شهروند لهستانی معرفی خواهید شد.

ویزای توریستی

ویزای سفر اجازه می دهد تا یک شخص خارجی با اهداف توریستی و تفریحی به کشور لهستان وارد شود و البته برای مدت زمان تعیین شده یعنی ۹۰ روز اقامت خواهد داشت . دارنده گان ویزای توریستی اجازه کار یا مشارکت در فعالیت های تجاری در کشور میزبان را نخواهند داشت.

ویزای تحصیلی

اگر به تحصیل در کشور لهستان فکر می کنید، اما نمی دانید که چگونه باید به آن عمل کنید شما در ابتدا نیاز به ویزای دانشجویی دارید. ویزای دانشجویی نوعی ویزای غیر مهاجرتی است که اجازه می دهد تا دانشجویان در یک موسسه آموزشی در مقطع فوق لیسانس در کشور میزبان ثبت نام کنید. دانش آموزان فارغ تحصیل دبیرستان معمولا باید ویزای اقامت موقت را بدست آورند. توجه داشته باشید که قبل از سفر به کشور لهستان، دانش آموزان خارج از اتحادیه اروپا باید برای ویزای دانشجویی در کنسولگری لهستان در کشور فعلی خود درخواست اقامت کنند. معمولا برای دریافت یک ویزای تحصیلی لهستان از ۲ هفته تا یک ماه طول می کشد. به عبارت دیگر، شما باید حداقل دو ماه قبل از برنامه ی خروج تان، مدارک لازم را برای درخواست ویزا جمع آوری کنید.

ویزای کار

ویزای کار برای افرادی که مایل به انجام کار یا فعالیت در زمینه های مختلف در کشور میزبان هستند، مورد نیاز است. چند نوع ویزای کار وجود دارد که به ماهیت کار و مدت اقامت بستگی دارند. به عنوان مثال، ویزای تجاری هم زیر مجموعه این نوع ویزا میباشد. در حالیکه یک ویزای تجاری اجازه می دهد تا افرادی که به این کشور سفر میکنند در فعالیت های تجاری بدون پیوستن به بازار کار در فعالیت های تجاری شرکت داشته باشند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی لهستان

۱.پر کردن فرم ‌های تقاضای ویزا

در این فرم ها باید تمام قسمت ها پر شود و شخص باید آن را امضاء کند. اطلاعات فرم شامل موارد زیر است:

  • نام و نام خانوادگی پدر
  • نام و نام خانوادگی مادر
  • نام و نام خانوادگی همسر
  • تاریخ تولد
  • محل تولد

۲.ارائه یک قطعه عکس تمام رخ و زمینه سفید که جدید گرفته شده با اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتی‌متر، از تاریخ عکس جدید نباید ۶ ماه بیشتر گذشته باشد.

  • شخص متقاضی باید رو به دوربین بوده و زمینه عکس هم روشن باشد.
  • تمام چهره تا شانه فرد مشخص باشد.
  • چشم‌ها باز باشد و نباید با مو پوشیده باشند.
  • عکس با عینک با شیشه روشن و بدون انعکاس نور باشد.
  • پوشش سر مورد قبول است اما چانه و پیشانی و گونه‌ها مشخص باشد.

۳.پاسپورت دارای اعتبار که امضا دارنده ی آن در آن باشد.

  • کپی ویزاهای قبلی
  • کپی گذرنامه صفحات ۱ تا ۵ گذرنامه جدید
  • کپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۱۰ گذرنامه قدیمی

۴.کپی کارت شناسایی یا شناسنامه از کلیه صفحات

۵.مدارک برای اثبات رابطه و نسبت متقاضیان روادید با یکدیگر

۶.شناسنامه کارت شناسایی خانوادگی

  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج

۸.کارت تحصیلی

۹.بلیط برگشت

۱۰.کپی رزرو بلیط

  • ارائه اصل بلیط بعد از صدور قطعی ویزا

۱۱.کپی آخرین تغییرات در شرکت در صورتی که شما شخصا فعالیت بازرگانی دارید و همچنین کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی، کپی موافقت نامه تاسیس شرکت، نام، آدرس و شماره تلفن و تاییدیه پرداخت هزینه‌ های اقامت و مدرکی که اثبات کننده توانایی و اعتبار مالی شرکت باشد.

۱۲.گواهی معرفی از شرکت با ذکر آدرس، شماره تلفن، نام و مشخصات شرکت و شغل و سمت در شرکت، سابقه همکاری، نوع فعالیت در شرکت، مدت اقامت، نحوه پرداخت هزینه‌ها، فیش حقوقی رسمی با تایید سازمان تامین اجتماعی برای کارمندان شرکت ها.

۱۳.گواهی و تاییدیه از مدرسه یا دانشگاه و ارائه کارت دانشجویی و کپی آن برای محصلان و دانشجویان.

۱۴.همچنین از دیگر مدارک مورد نیاز بیمه پزشکی مسافر است که پوشش بیمه ای آن مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو یا ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا باشد.

۱۵.اجازه رسمی پدر و مادر یا سرپرست قانونی برای افراد زیر سن قانونی.

۱۶.کلیه امضاها باید در یک دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی انجام شود و تایید قانونی را دارا باشد.

مراحل دریافت ویزای لهستان

۱) باز کردن حساب کاربری در سایت سفارت لهستان

۲) انتخاب درست ویزای مورد نیاز

۳) فرم اطلاعات شخصی را تکمیل کنید، البته این فرم برای هر تعداد افرادی که ویزا میخواهند باید جداگانه تکمیل کنید.

۴) تایید اطلاعات وارد شده توسط امضای الکترونیکی متقاضی ویزا

۵)‌ دریافت وقت سفارت، وقت سفارت معمولا به صورت هفتگی روزهای سه شنبه انجام میشود.

۶)‌ واریز هزینه های دریافت ویزا

۷) ثبت کردن اطلاعات مختص به پاسپورت

هزینه ویزای لهستان

  • بزرگسالان مبلغ ۶۰ یورو باید پرداخت کنند.
  • کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو است.
  • برای کودکان کمتر از ۶ سال بدون پرداخت هزینه و رایگان است.

روز و ساعت کار سفارت لهستان در تهران

سفارت لهستان همه روزه به جز جمعه و شنبه در روزهای کاری یک شنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به مراجعین و متقاضیان درخواست ویزای این کشور است. همچنین فعالیت و ارائه خدمات بخش کنسولی سفارت جمهوری لهستان در روزهای یک شنبه‌ تا پنج‌ شنبه‌، ساعت ۰۹:۰۰ صبح تا ساعت ۱۳:۰۰ بعد از ظهر است. جهت ارائه و تحویل مدارک ویزا باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۰:۰۰ صبح به سفارت جمهوری لهستان بخش کنسولی مراجعه کرد. و جهت مصاحبه که البته وقت سفارت لهستان قبلا تعیین شده است از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر، به سفارت جمهوری لهستان باید مراجعه کرد.

تماس با سفارت لهستان در تهران

آدرس : تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲، سفارت جمهوری لهستان در ایران

تلفن سفارت : ۴-۸۸۷۸۷۲۶۲

فکس سفارت : ۸۸۷۸۸۷۷۴

در آدرس زیر فرم درخواست روادید را می توانید دریافت کنید.

https://secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx

سوالات متداول در مورد دریافت ویزای لهستان

آیا تمامی مدارک باید تایید امور خارجه و دادگستری باشند؟

فقط شناسنامه و کارت ملی باید تاییدیه کامل داشته باشند، باقی مدارک ترجمه عادی کفایت می‌کند.

آیا هر فردی باید فرم جداگانه پر کند یا بچه‌ها همراه فرم پدر و مادر هستند؟

هر شخص باید فرم جداگانه و مدارک کامل و جدا داشته باشد.

آیا حتما ورود باید لهستان باشد؟

بله و اینکه باید بیشترین مدت زمان اقامت در لهستان باشد.

آیا ترجمه‌ها باید به انگلیسی باشد؟

بله

آیا برای دریافت ویزا توریستی، حتما باید دعوتنامه داشته باشیم؟

خیر با رزرو هتل می‌توانید اقدام کنید.

آیا لزومی به حضور خود شخص برای تحویل مدارک است؟

بله تمامی افراد بالای ۱۲ سال برای تحویل مدارک باید حضور داشته باشند (الزامی برای حضور کودکان زیر ۱۲ سال نیست)

فرم درخواست ویز را از کجا باید تهیه کنیم؟

فرم و وقت باید به صورت آنلاین داخل سایت گرفته شود (برای دریافت فرم به سفارت مراجعه نکنید)

چند بار امکان پر کردن فرم هست؟

هر شخص تنها اجازه دارد یک بار فرم را پر کند و بعد از پر کردن و ثبت شدن، امکان هیچ گونه تغییر، جابجایی و کنسلی نیست. اگر خواستار تغییر وقت هستید، باید منتظر باشید تا از وقت گرفته شده ۲۴ ساعت بگذرد و مجدد اجازه دارید که فرم را پر کنید.

در صورتی که نتوانستیم فرم را پرینت بگیریم چکار کنیم؟

اگر بعد از ثبت شدن، به هر دلیلی نتوانستید پرینت فرم را داشته باشید، بعد از ۲۴ ساعت به آدرس ایمیلی که داخل فرم ارائه دادید ارسال می‌شود، یا اگر نتوانستید ثبت کنید، باید مجددا فرم را پر کنید.

۱۰۰%
عالی
  • اطلاعات کامل
4 نظرات
  1. مهدی می گوید

    خیلی ممنون بابت اطلاعات خوبتون در مورو ویزای لهستان و وقت سفارت لهستان

    1. Pouya می گوید

      خواهش میکنم دوست عزیز.
      موفق باشید.

  2. رضا می گوید

    سلام من یه دعوتنامه کاری از لهستان دارم چند تا سوال دارم
    ۱ – من عینکیم آیا باید عکسهام با عینک باشه یا بدون عینک؟
    ۲- من فرم ویزا رو انلاین کامل کردم وقتی برام خودشون ایمیل زدن که فرم و پرینت کنم اخر فرم نوشته امضا آیا باید امضا رو دستی با خودکار انجام بدم یا اینکه باید فرم و ببرم توی نرم افزاری چیزی با کامچیوتر یه طوری امضا کنم؟
    ۳- آیا نیاز به نامه تمکن دارم اگر آره چه مبلغی ؟ من کارفرما توی دعوتنامه برام زده که خونه رو برام تامین میکنه
    ۴-من الان کار دولتی دارم آیا میخواد حکم کاریمو ترجمه رسمی کنم یا خیر؟
    ممنونم
    ممنونم

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      ۱ – فرقی نمیکنه زیاد سخت نگیرید.برای اینکه خیالتون راحت باشه هم میتونید با عینک بگیرید هم بدون عینک.
      ۲ – معمولا داخل سفارت از شما امضا میگیرن.باززهم برای اینکه خیال شما راحت باشه،میتونید یک نمونه در کافی من امضا بگیرید به صورت چاپی،و یک فرم امضای دستی.
      ۳ – بله،مدارک مالی رو بهتره که ارئه بدید.هر چقدر قوی تر باشه،بهتره.
      ۴ – بله باید ترجمه کنید.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟