ویزای پاکستان

چطور می توان ویزای پاکستان گرفت؟

اگر در پی این هستید که نسبت به اخذ ویزای پاکستان اقدام کنید و نمی دانید شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای این کشور چیست،می توانید در این مقاله با مراحل دریافت ویزای پاکستان و نکاتی که ممکن است در مورد اخذ ویزای این کشور ندانید،آشنا شوید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای این کشور

  1. دو قطعه عکس ۴*۳
  2. فرم اطلاعات مسافر
  3. حضور در سفارت جهت مصاحبه
  4. کپی از تمامی صفحات شناسنامه
  5. اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ خروج
مطالب مرتبط

نکاتی در مور ویزای این کشور که باید بدانید :

  • ویزای توریستی قابل تمدید نمی باشد.

  • از زمان تحویل مدارک به سفارت پاکستان در تهران ۳۰ روز کاری طول خواهد کشید تا جواب ویزای شما بیاید.
  • ویزا توریستی پاکستان از تاریخ صدور دارای ۳ ماه اعتبار می باشد و شما پس از ورود به پاکستان امکان اقامت ۱ ماهه در این کشور را دارید .

آدرس سفارت پاکستان در تهران :

  • تلفن : ۹۸۲۱۶۶۹۴۱۳۸۸+
  • فکس : ۹۸۲۱۶۶۹۴۴۸۹۸+ ، ۹۸۲۱۶۶۹۴۴۸۸۹+
  • پست الکترونیک : tehrancomm@yahoo.com
  • پست الکترونیک : eoptehran@gmail.com
  • آدرس سایت : www.mofa.gov.pk
  • ساعت کاری : روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷ صبح الی ۱۴
  • آدرس سفارت : تهران ، امیر آبادشمالی ، خیابان فاطمی شرقی، نبش اعتماد زاده، پلاک ۱
۱۰۰%
ارزانترین قیمت ویزای پاکستان
  • بهترین قیمت ویزای پاکستان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.