ویزای هلند تضمینی – وقت سفارت هلند در کمترین زمان – ویزاتک

چطور ویزای هلند بگیریم؟

ویزای هلند یکی از محبوب ترین ویزاهای منطقه شنگن و قاره اروپا است و هر ساله افراد زیادی در پی اخذ ویزای این کشور هستند.ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای هلند اخذ کرد بحث خواهیم کرد.در نظر داشته باشید که کشور هلند یکی از کشورهای منظقه شنگن به حساب می آید.در واقع از سال ۱۹۹۵ کشور هلند به عضویت کشورهای حوزه شنگن در آمد و طبق آمار سال ۲۰۱۷ این کشور از بین ۶۲۰.۰۰۰ درخواست ویزای شنگن،حدود ۵۵۰.۰۰۰ ویزا  صادر کرده است.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای هلند

مدارک مورد نیاز برای ویزای هلند

  • شناسنامه
  • وضعیت تاهل متقاضی
  • کپی بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی
  •  نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر
  • فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند)
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلار با پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

در صورتی که شامل هر یک از موارد زیر هستید،مدارک ذکر شده را نیز باید ارائه دهید.

۱) برای کارمندان:

قرارداد کار
اجازه خروج از جانب کارفرما
مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

۲) برای مشاغل آزاد

کپی جواز کسب
گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
مفاصاحساب مالیاتی

۳) دانشجویان

گواهی اشتغال به تحصیل

۴) بازنشستگان

فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

نکته:در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

مراحل دریافت ویزای هلند

مرحله اول: اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید به صورت رایگان از اینجا دانلود کنید. البته بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا هدف از سفر و نوع ویزای درخواستی کاملا مشخص شود.

مرحله دوم: در مرحله بعد، متقاضی باید از طریق ایمیل برای مراجعه حضوری درخواست وقت ملاقات کند. در این ایمیل باید مواردی مانند نام کامل متقاضی، شماره گذرنامه، تاریخ تولد، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ خروج، شماره تماس و پست الکترونیک ذکر شود.

مرحله سوم: پس از مراجعه حضوری برای ارائه مدارک ویزای شنگن و انجام انگشت‌نگاری می‌توانید از طریق پیامک یا پست الکترونیک وضعیت درخواست خود را پیگیری کنید.

نکته‌ها:

پس از تعیین وقت امکان تغییر یا لغو آن وجود ندارد.

تهیه نسخه چاپی از ایمیل حاوی وقت ملاقات به هنگام مراجعه به سفارت الزامی است.

بهتر است تا حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر برای تعیین وقت و دریافت ویزا اقدام کنید.

در صورت صحت اطلاعات وارده، وقت سفارت به پست الکترونیک قید شده ارسال خواهد شد.

درخواست وقت ملاقات و ارسال ایمیل باید به صورت فردی برای تک‌تک متقاضیان انجام شود.

اگر درخواست ویزای شما توسط سفارت هلند ریجکت شود، یک نامه به شما داده میشه که در آن دلایل ریجکت شدن رو نوشته. در انتهای آن نامه هم نحوه اعتراض به این نتیجه به شما اعلام میشود. شما باید دلایل اعتراض خود را بنویسید و آن رو به آدرسی که سفارت تعیین میکند پست کنید. تصمیم نهایی در این مورد را وزارت دادگستری هلند خواهد گرفت.

سفارت هلند مراحل اداری از جمله تحویل مدارک و انگشت‌نگاری را به کارگزار سفارت در تهران واگذار کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت سفارت هلند مراجعه کنید. نکته قابل توجه اینکه تصمیم نهایی در مورد رد یا قبول درخواست برعهده سفارت است.

انواع ویزای کوتاه مدت هلند

  • دولت هلند روادید ورود به این کشور را با توجه به نوع سفر به گروه‌های متعددی تقسیم کرده است؛
  • ویزای توریستی (کوتاه مدت شینگن) : این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
  • ویزای تجاری : ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند.
  • ویزای ملاقات خانواده و بستگان : این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به هلند هستند.
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی : این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.
  • ویزای ورود مجدد به هلند : این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.
  • ویزای طولانی مدت (ملی)  : این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هزینه صدور ویزای هلند

هزینه صدور ویزای شینگن عادی به ازای هر نفر معادل ۶۰ یورو و برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال برابر با ۳۵ یورو است. البته افراد ذیل از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند؛

الف) کودکان زیر ۶ سال

ب) شهروندان ارمنی و آذربایجانی زیر ۱۲ سال

ج) دانش‌آموزان، دانشجویان و محققانی که برای سفرهای علمی و تحقیقاتی قصد سفر به هلند را دارند.

د) همسر، فرزندان یا بستگان درجه یک زیر ۲۱ سال شهروندان هلندی

ه) نمایندگان زیر ۲۵ سال سازمان‌های غیرانتفاعی که برای شرکت در رویدادهای علمی، فرهنگی، تحصیلی و ورزشی قصد سفر به هلند را دارند.

و) افرادی که در استخدام سازمان‌های بین المللی با ماهیت هلند هستند.

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

حداقل مدت زمان قانونی رسیدگی و بررسی مدارک برای صدور ویزای توریستی هلند ۲۰ روز است و در تمام این مدت گذرنامه در اختیار سفارت خواهد بود.

اطلاعات سفارت هلند در تهران

  • نشانی سفارت: تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
  • تلفن پاسخگوی ۲۴ ساعته: ۲۳۶۶۰۰۰۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۳۶۶۰۱۹۰
  • ساعت‌های کاری: یک‌شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۶، پنج شنبه‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰
  • وب‌سایت: www.netherlandsandyou.nl

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟