ویزای مکزیک

کشور مکزیک و شرایط اخذ ویزای مکزیک

یکی از زیباترین و منحصر بفردترین کشورهای قاره آمریکا،کشور مکزیک است که هر ساله گردشگران زیادی را به سمت خود جذب میکند.این کشور دارای جاذبه های توریستی فراوانی است و همچنین دارای موقعیت های تجاری فراوان میباشد.اما باید بدانید که قبل از برنامه ریزی برای سفر به این کشور،باید نسبت به اخذ ویزای مکزیک اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا شرایط اخذ ویزای مکزیک را برای شما شرح دهد.

تصویری از پرچم کشور مکزیک در ویزای مکزیک

انواع ویزای مکزیک

  • ویزا ترانزیت مکزیک
  • ویزا تحصیلی مکزیک
  • ویزای توریستی مکزیک
  • ویزای کار مکزیک و تجاری مکزیک

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی مکزیک

  1. رزرواسیون هتل در مکزیک
  2. ارائه اسناد مالکیت متقاضی
  3. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  4. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  5. رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک
  6. اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
  7. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  8. پرداخت تمام هزینه های مربوط به اخذ ویزای توریستی مکزیک
  9. تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت کشور مربوطه با تاییدیه و مهر بانک
  10. توجه فرمایید حضور شخص متقاضی برای انجام امور مربوط به مصاحبه الزامی می باشد.
  11. تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.
  12. ویزای مکزیک حدودا ۲۰ روز کاری طول می کشد تا پس از بررسی های انجام گرفته تایید و صادر گردد.
  13. اگر متاهل هستید نیز می بایست تمامی مدارک همسر و فرزندان خود را نیز به سفارت مربوطه ارائه دهید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی مکزیک

  1. مدارک تحصیلی
  2. گواهی عدم سوء پیشینه
  3. اصل کارت ملی و شناسنامه
  4. ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  5. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  6. مدراک تایید سلامت جسمی، روحی و روانی
  7. پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای مربوطه
  8. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  9. نامه تاییدیه و پذیرش متقاضی در یکی از موسسات آموزشی و یا دانشگاه های کشور مکزیک

ویزای ترانزیت مکزیک

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور مکزیک اقامت خواهند داشت و پس از اتمام مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور مکزیک را ترک نمایند.متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزای کار مکزیک و تجاری مکزیک

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند و یا دارای تجربهای مخصوص در یک زمینه کاری هستند و قصد فعالیت در کشور مکزیک هستند صادر می گردد.

متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در مکزیک پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور مکزیک دنبال شغل مد نظر بود.پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در مکزیک بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری مکزیک

  1. بیمه مسافرتی
  2. شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  3. گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مادری خود.
  4. پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار ۶ ماه.
  5. دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید.
  6. در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است.
  7. عکس رنگی ۳*۴ که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش.
  8. فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.

صدور ویزای مکزیک چه مراحلی دارد؟

برای دریافت ویزای مکزیک اول از همه باید وقت سفارت بگیرید چون در صورتی می توانید درخواست ویزا دهید که از قبل وقت گرفته باشید. سوالی که اینجا پیش می آید این است که برای وقت گرفتن باید چه کرد؟ کافیست به سیستم Maxitel بروید! در اینجا می توانید بدون هیچ هزینه ای وقت بگیرید.

نکته مهم این است که اگر کارتان عجله ای است و درخواست وقت فوری دارید به درخواست تان ترتیب اثر داده نمی شود و باید مطابق با همان وقتی که سیستم به شما می دهد اقدام کنید. در روز تعیین شده به همراه مدارک مورد نظر برای تحویل مدارک و همینطور مصاحبه به سفارت مکزیک بروید. حتما قبل از رفتن به سفارت مدارک را بدون هیچ عیب و نقصی تهیه کنید چون در صورتی که یکی از مدارک ناقص باشد مصاحبه کنسل می شود.

نکاتی در مورد ویزای مکزیک که باید بدانید!

در صورتی که متقاضی ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا، کانادا، بریتانیا، ژاپن و کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد، برای سفرهای توریستی، کاری و ترانزیتی نیازی به درخواست ویزای مکزیک ندارد.

در این موارد، به هنگام ورود به مکزیک، مامور مهاجرت مدارک زیر را از مسافر مطالبه می‌کند:

  • اثبات وضعیت مالی
  • بلیط برگشت یا پرواز بعدی و رزرو هتل
  • پاسپورت دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای مذکور
  • فرم تکمیل شده FMM (این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می‌شود)
  • مدارکی که هدف سفر را اثبات می‌کند. (سفرنامه، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و…)

هزینه صدرو ویزای مکزیک چقدر است؟

هنگامی که برای درخواست ویزای مکزیک به سفارت می روید اطلاعات مربوط به وجه در اختیارتان قرار می گیرد. بر طبق اطلاعاتی که در سایت سفارت مکزیک نوشته شده هزینه ی کنسولی برای درخواست ویزا ۳۶ دلار است.این مبلغ حتی در صورتی عدم قبولی در مصاحبه هم پس داده نمی شود. ویزای مکزیک حداقل در ۱۰ روز کاری صادر می شود و می توانید برای گرفتن این ویزا روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۳ تا ۴:۳۰ عصر به سفارت بروید.

اطلاعات سفارت مکزیک در ایران

  • نمابر: ۲۲۰۵۷۵۸۹
  • تلفن: ۲۲۰۵۷۵۸۶ (۰۲۱)
  • وب‌سایت: embamex2.sre.gob.mx
  • نشانی: تهران، خیابان نلسون ماندلا، خیابان گلفام، پلاک ۱۲
  • متقاضیان می‌توانند برای دریافت ویزای خود روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ برای تحویل ویزا به سفارت مراجعه کنند.
۱۰۰%
قیمت ارزان
  • قیمت ارزان و مناسب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.