ویزای مالت – راهنمای اخذ ویزای مالت در کمترن زمان – ویزاتک

راهنمای اخذ ویزای مالت

    ویزای مالت یکی از ویزاهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است که برای سفر به این کشور باید اخذ شود.کشور مالت عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا دارید . حضور شخص متقاضی جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت جهت دریافت ویزا الزامی می باشد . مالت در ایران سفارت ندارد ولی سفارت اتریش در ایران امور مربوط به ویزا مالت را انجام می دهد .

تصویری از بنر ویزای مالت

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای مالت

  1. بیمه مسافرتی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. رزرو هتل و بلیط هواپیما .
  4. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  5. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  6. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  7. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  8. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  9. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  10. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .
  11. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  12. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  13. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .

اطلاعات سفارت اتریش در تهران

  • آدرس : نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
  • تلفن : ۲۲۷۵۰۰۳۸
  • همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت اتریش در تهران به نشانی اینترنتی : www.bmeia.gv.at مراجعه نمائید .

منبع : قاره پیما

۱۰۰%
عالی
  • عالی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟