ویزای مالزی

شرایط اخذ ویزای مالزی

حتما به خوبی می دانید که سفر به کشور مالزی و در زمینه توریستی،نیازی به اخذ ویزای مالزی نخواهد داشت.اما با این شرایط می توانید تنها به مدت ۱۴ روز در این کشور اقامت داشته باشید.حال اگر بخواهید بیش از ۱۴ روز در این کشور اقامت داشته باشید،باید چه کنید؟ – چطور میتوان بیش از ۱۴ روز در کشور مالزی اقامت داشت؟  -در این ۱۴ روز آیا فقط به عنوان توریست می توان اقامت داشت؟ یا کارهای دیگری هم می توان انجام داد؟ – این سوال هایی است که در این مقاله پاسخ خواهیم داد.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم کشور مالزی در ویزای مالزیاقامت ۱۴ روزه بدون ویزای مالزی

ویزای مالزی انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید.شهروندان کشورهای زیر به مدت ۱۴ روز اقامت نیازی به اخذ ویزا ندارند:

  • ایران
  • عراق
  • لیبی
  • سوریه
  • افغانستان

چطور می توان بیش از ۱۴ روز در مالزی اقامت داشت؟

 قبلا مدت ویزای مالزی توریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تغییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.در صورتیکه بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سفارت بدهید:

  • اصل پاسپورت
  • رزرو بلیط و هتل
  • ۲ قطعه عکس ۴ در ۳
  • حساب بانکی با بیش از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پرینتی از این حساب به سفارت

انواع ویزای مالزی

کشور مالزی انواع زیادی از ویزا را صادر می کند از جمله:

  • ویزای همراه
  • ویزای همسر
  • ویزای کار موقتی
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای کار و تجارت
  • ویزای ورودی یکنفره
  • ویزای ورودی چندگانه
  • ویزای ترانزیت(عبوری)
  • ویزای اشتغال (ویزا حرفه ای)
  • ویزای بازدید (توریستی – گردشگری)

اجازه ورود (Entry Permit)

(EP) یک مجوز که برای افراد خارجی که جزء شهروندان مالایی محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. این مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از این ویزا برای هر نوع استخدام و یا اهداف دیگر استفاده کنند.

ویزای ۱۵ روزه توریستی

این نوع ویزای مالزی برای گذرنامه ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و نیاز به مراجعه به سفارت نمی باشد. در این نوع ویزا مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند:

  • بلیط رفت و برگشت
  • حداقل ۶ ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.
  • هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.
  • اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.

***شرایط دریافت ویزای دو ماهه مالزی***

افراد علاقه مند به تحصیل در مالزی که پذیرش دانشگاهی خود را دریافت کرده‌اند، متقاضیان کار یا افرادی که از طریق طرح “مالزی – خانه دوم” قصد سفر به مالزی و دریافت ویزای بلند مدت دارند باید ابتدا از سفارت مالزی در ایران “ویزای دوماهه” دریافت کنند.این ویزا سه ماه اعتبار دارد و از زمانی که شخص وارد مالزی می‌شود به مدت دو ماه می‌تواند با استفاده از این ویزا در این کشور اقامت داشته باشد تا ویزای اصلی خود را (ویزای دانشجویی، کار، اقامت ۱۰ ساله) دریافت کند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای دانشجویان

  • تکمیل فرم سفارت
  • کپی بلیط (رفت) یا رزرو بلیط
  • اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
  • اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
  • یک قطعه عکس ۳.۴ جدید و رنگی
  • گواهی بانکی به نام شخص متقاضی
  • اصل و کپی پذیرش دانشگاه (دانشجویان ترم اول) یا اصل نامه اشتغال به تحصیل

مدارک لازم برای دریافت ویزای دوماهه برای افراد شاغل در مالزی

  • کپی بلیط (رفت) یا رزرو هتل
  • اصل و کپی نامه اداره مهاجرت
  • اصل و کپی صفحه اول پاسپورت
  • یک قطعه عکس ۴*۳ جدید و رنگی
  • اصل و کپی نامه دعوت به کار یا نامه اشتغال به کار و کپی اساسنامه یا نامه ثبت شرکت مربوطه

نکته : ویزای تحصیلی و ویزای کار به هیچ عنوان صادر نمیشود و متقاضیانی که با پذیرش دانشگاهی اقدام می کنند باید توجه داشته باشند که این ویزای دو ماهه در مالزی توسط دانشگاه تبدیل به ویزای تحصیلی می شود. ویزای کار نیز توسط کارفرما در مالزی و اخذ صدور مجوز کار برای متقاضی در خود مالزی و توسط اداره مهاجرت مالزی تبدیل به ویزای کار میشود.

مطالب مرتبط

ویزای بلاروس

***ویزای دانشجویی مالزی***

این نوع ویزا مختص کسانی می باشد که میخواهند در دانشگاههای دولتی و خصوصی و کالج های زبان انگلیسی در مالزی ادامه تحصیل بدهند .طبق قوانین و مقررات دولت و اداره مهاجرت کشور مالزی، همه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاهها و کالج های زبان مالزی را دارند، باید ابتدا ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه و کالج مورد نظرشان را بگیرند و بعد به مالزی سفر کنند .

مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی : برای گرفتن ویزای دانشجویی مالزی تا لحظه رسیدن به مالزی، باید ۴ مرحله را پشت سر بگذارید.

  • مرحله اول: گرفتن پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر
  • مرحله دوم: گرفتن VDR Approval Letter از دانشگاه و کالجی که پذیرش گرفته اید.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن VDR:

  • پر کردن فرم درخواست
  • هزینه مربوط به نامه تائیدیه
  • تصویر همه صفحات پاسپورت
  • کپی نامه پذیرش که از دانشگاه
  • کپی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • گزارش مربوط به آزمایشات پزشکی
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
  • از روزی که برای VDR اقدام می کنید، تقریبا ۶ هفته زمان میبرد تا این نامه آماده شود.
  • مرحله سوم: مراجعه به سفارت مالزی در تهران و اقدام برای گرفتن Single Entry Visa یا همان سوشیال ویزا

فراموش نکنید که نامه VDR کلا ۹۰ روز اعتبار داره و شما توی این فاصله ۹۰ روزه باید حتما به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید.بعد از اینکه این مدارک را به سفارت مالزی در تهران ارائه دادید، تقریبا ۵ روز الی ۱۰ روز تا آماده شدن ویزا زمان لازم است و بعد از این مدت می توانید از سفارت مالزی در تهران ویزای خود را تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.

  • مرحله چهارم: ثبت نام نهایی در دانشگاه به عنوان دانشجو و درخواست ویزای دانشجویی و ثبت در پاسپورت

بعد از اینکه به مالزی رسیدید، باید در اولین فرصت به دانشگاه مراجعه کرده و مراحل نهایی ثبت نام، پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه بیمه دانشجویی را پرداخت کرده، سپس روز بعد یا همان روز، اصل پاسپورت و مدارک مورد نیاز را تحویل قسمت مربوط به ویزا در دانشگاه دهید که دانشگاه این مدارک را به اداره مهاجرت ارسال کند. در این مرحله در پاسپورت شما ویزای دانشجویی زده خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای دانشجویی زمانی که به مالزی می رسید:

  • رسید بیمه دانشجویی
  • فرمهای معاینات پزشکی
  • نامه ثبت نام نهایی در دانشگاه
  • اصل پاسپورت و کپی همه صفحات آن
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
  • هزینه نهایی ویزای دانشجویی – این هزینه هم بسته به نوع دانشگاه متفاوت هست ، بین ۱۰۰ الی ۱۵۰۰ رینگیت

این مدارک را تحویل دانشگاه می دهید، و خود دانشگاه مدارک را به اداره مهاجرت مالزی می فرستند و ویزای دانشجویی (Student Pass) با یک سال اعتبار برای شما صادر می شود.

ویزای همراه

ویزای همراه در انگلیسی با واژه Dependant Pass شناخته می شود. این ویزا مخصوص همراهان دانشجو می‌باشد، البته همراهانی که نمی‌خواهند در مالزی تحصیل کنند و فقط به عنوان همراه می‌خواهند در کنار دانشجو باشند. این ویزا را فقط به همسر، پدر و مادر، و فرزندان زیر ۱۸ سال دانشجویان در حال تحصیل در مالزی می‌دهند. بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده شد، می‌توانید برای همراهان خود هم درخواست ویزا بدهید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای همراه:

  • نامه نسبیت
  • اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
  • نامه ثبت نام نهایی دانشجو در دانشگاه
  • فرمهای مخصوص درخواست ویزای همراه
  • تصویر همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان
  • چهار قطعه عکس رنگی پاسپورت سایز با زمینه آبی
  • هزینه درخواست صدور ویزا همراه – تقریبا ۶۵۰ رینگیت

***ویزای کار در مالزی***

همانطور که از نامش پیداست، این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند برای کار به مالزی سفر کنند. در این صورت شما ابتدا کار را پیدا می‌کنید و بعد خود کارفرما برای شما ویزا می‌گیرد و شما می توانید به مالزی سفر کنید. مدت این ویزا بسته به جایی داره که شما کار پیدا کردید از ۶ ماه تا ۵ سال است.

اطلاعات سفارت مالزی در تهران

اگر قصد دارید که به صورت حضوری برای ویزای مالزی به سفارت این کشور در تهران مراجعه کنید می توانید از ازلاعات زیر استفاده کنید :

  • نمابر: ۸۸۰۷۸۷۱۶
  • صندوق پستی: ۸۶۸
  • تلفن: ۸۸۰۷۲۴۴۴ و ۸۸۰۷۸۶۰۶ (۰۲۱)
  • پست الکترونیک: mwtehran@kln.gov.my
  • نشانی: تهران، شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک ۲۵
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر (بخش کنسولی: ۹ صبح تا ۱۲ ظهر)

موفق باشید.

۱۰۰%
اطلاعات و خدمات مناسب
  • خدمات عالی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.