اخذ ویزای لوکزامبورگ چه مدارکی نیاز دارد؟

راهنمای اخذ ویزای لوکزامبورگ

کشور لوکزامبورگ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به لوکزامبورگ نیاز به ویزای شنگن دارید . کشور لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت به ایران در شهر آنکارا کشور ترکیه می باشد .

تصویر زیبا از لوکزامبورگ در ویزای لوکزامبورگ
تصویر زیبا از لوکزامبورگ

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای لوکزامبورگ :

  1. بیمه مسافرتی .
  2. کارت ملی و شناسنامه .
  3. رزرو هتل و بلیط هواپیما .
  4. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  5. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  6. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  7. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  8. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  9. دو قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  10. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی .
  11. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  12. در صورتی که قبلا ویزای شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  13. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .

منبع : قاره پیما

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟