چگونه میتوان ویزای لتونی و وقت سفارت لتونی گرفت؟

راهنمای اخذ ویزای  لتونی و وقت سفارت لتونی

ویزای لتونی به عنوان یکی از کشورهای منطقه شنگن و اتحادیه اروپا همیشه مورد توجه افرادی که قصد اخذ ویزای توریستی،کاری،تجاری،تحصیلی و … را داشته اند بوده است.کشور لتونی عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به دریافت ویزای شنگن دارید . در حال حاضر کشور لتونی در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت ها به ایران در آنکارا و دبی قرار دارند . ما در این مطلب قصد داریم به بررسی مدارک ویزا لتونی بپردازیم.در ادامه با ویزا تک باشید.

راهنمای اخذ ویزای لتونی و وقت سفارت لتونی
تصویری از کشور لتونی

 ویزای لتونی چه مدارکی نیاز دارد؟

  1. اصل و کپی رزرو پرواز
  2. فرم تکمیل شده روادید
  3. اصل سند ملکی و ترجمه رسمی آن
  4. اصل بیمه مسافرتی به همراه کپی آن
  5. اصل و کپی تائیدیه آژانس مسافرتی ۱۲- اصل و کپی دعوتنامه رسم
  6. گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی صادر شده به زبان انگلیسی
  7. دو قطعه عکس ۴ × ۶ که حداقل مربوط به ۶ ماه اخیر باشد ( پشت سفید و بدون روتوش )
  8. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی ( همراه تائیدیه قوه قضایی و امورخارجه )
  9. اصل گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی و ترجمه رسمی آن ( همراه با تائیدیه قوه قضایی و امور خارجه )
  10. رزرو هتل همراه با تائید آژانس مسافرتی مبنی بر پرداخت هزینه هتل ( رزرو اینترنتی قابل قبول نخواهد بود )
  11. اصل و کپی پاسپورت ( کپی از صفحه اول و سایر صفحات حاوی ویزای شنگن ) که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

نکته : ارائه درخواست ویزای لتونی بدین معنی نیست که متقاضی قطعا” ویزای لتونی را دریافت خواهد نمود ، حتی اگر وی شرایط ویزا را بدرستی داشته باشد. مدارک بالا مربوط به ویزای توریستی لتونی می باشد.

انواع ویزای لتونی

  • ویزای توریستی لتونی
  • ویزای تجاری لتونی
  • ویزای دیداری لتونی
  • ویزای پزشکی لتونی
  • ویزای کنفرانس لتونی
  • ویزای ورزشی لتونی
  • ویزای هنری لتونی

برگرفته از : قاره پیما

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟