ویزای تجاری کره جنوبی

شرایط اخذ ویزای تجاری کره جنوبی چیست؟

یکی از معتبرترین ویزاهای موجود که میتواند تائیر بسزایی در اعتبار  پاسپورت شما داشته باشد،ویزای کره جنوبی است.اما این کشور دارای چند نوع ویزا است.ما در این مقاله قصد داریم در مورد ویزای تجاری کره جنوبی اطلاعاتی ارائه دهیم تا تجار و بازرگانان عزیز با اطلاعات کامل تری نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام کنند.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

اولین نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که برای اخذ ویزای تجاری کره جنوبی ،حتما باید از یک شرکت کره ای دعوتنامه معتبر داشته باشید.این دعوتنامه دارای اصول و قوانین خاصی است که باید با دقت تکمیل شده و برای شما ارسال شود.در واقع در دعوتنامه ی تجاری کره جنوبی باید نکات زیر رعایت شود :

اطلاعات دعوت کننده :

  1. نام شرکت
  2. آدرس شرکت
  3. شماره ثبت شرکت
مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

اطلاعات دعوت شونده :

  1. نام
  2. ملیت
  3. تارخ تولد
  4. شماره پاسپورت یا گذرنامه
  5. نام و اطلاعات شرکت دعوت شونده

در انتها باید تاریخ اقامت فرد یا افرادی که از شرکت دعوت شونده قصد سفر به کره جنوبی را دارند ذکر شود.

نمونه ای از دعوتنامه ی تجاری کره جنوبی برای اخذ ویزای تجاری کره جنوبی
نمونه ای از دعوتنامه ی تجاری کره جنوبی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری کره جنوبی

  • هزینه ویزا
  • فرم درخواست ویزا
  • کپی کارت ملی و کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم) با ترجمه انگلیسی
  • عکس رنگی ۴×۳ (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.
  • کپی جواز کسب مغازه یا کپی روزنامه رسمی شرکت (با ترجمه انگلیسی)
  • اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشد)
  • دعوتنامه از شرکت کره ای، گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

  • لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی همراه با مهر شرکت)

  • کپی آخرین سند پرداخت مالیات شرکت مانند فیش پرداختی مفاصاحساب یا عملکرد سالانه و یا اظهارنامه ( با ترجمه انگلیسی)

  • – اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.
  • – در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.
  • ” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”
  • گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (برای شرکت ایرانی) و پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** توجه: اگر دعوت شونده بیش از دو مرتبه در طول دو سال اخیر به کشور کره جنوبی سفر نموده است، ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و کپی ویزاهای قبلی کشور کره به جای ارائه تمام مدارک تجاری شرکت ایرانی کافی می باشد..

***همچنین توجه داشته باشید که تمامی مدارک برای اخذ ویزای این کشور باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و دارای سه مهر باشید (مهر دارالترجمه،مهر دادگستری و مهر وزارت امور خاجه) – لازم به ذکر است علاوه بر مدارک مذکور مورد نیاز جهت اخذ ویزا، بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت کره جنوبی و نوع ویزای متقاضی، ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضی ویزا مطالبه گردد.

هزینه اخذ ویزای تجاری کره جنوبی

  • ورودی سفارت : ۵۰ دلار
  • هزینه ترجمه مدارک که با توجه به عرف دارالترجمه ها مشخص می شود.

شما میتوانید برای اخذ انواع ویزای کره جنوبی، با ما در تماس باشید.

۱۰۰%
بهترین خدمات
  • بهترین مشاوره

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.