هزینه ویزای قزاقستان – ویزای فوری قزاقستان – ویزاتک

کشور قزاقستان و اطلاعات ویزای آن

قزاقستان بزرگترین کشورهای آسیای مرکزی در آسیای جنوب شرقی واقع شده است. این کشور با روسیه، چین و کشورهای آسیای مرکزی مانند قرقیزستان، ازبکستان و ترکمنستان مرز دارد.قزاقستان نهمین کشور بزرگ جهان است و بیشتر از دو برابر دیگر کشورهای آسیای مرکزی وسعت دارد.این کشور به دلیل ذخایر نفت و گاز طبیعی کشورش ثروتمندترین کشور آسیای مرکزی است.با این حال برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای قزاقستان اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا در مورد شرایط اخذ ویزای قزاقستان توضیحاتی ارائه دهیم.

تصویری از بر ویزای قزاقستانمدارک ویزای قزاقستان

  • اصل پاسپورت با حداق ۷ ماه اعتبار
  • یک قطعه عکس ۳ در ۴
  • تکمیل فرم ویزا
  • مشخصات پرواز ونام هتل محل اقامت در کشور قزاقستان
  • رزرو بلیت و ارائه برنامه سفر + تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)

نکات مهم در مورد ویزای کشور قزاقستان

  • چنانچه قصد اقامت بیش از ۱۰ روز در قزاقستان را دارید باید گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ارائه دهید.
  • زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین خواهد شد.
  • مسافر در صورت عدم اقامت در هتل،طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود.
  • در ویزای سه ماهه،در هربار ورود،۳۰ روز اجازه اقامت دارد.
  • جهت اخذ ویزا،حضور مسافر در ایران الزامی است.

انواع ویزای قزاقستان و مدت زمان صدور آن

  • یک ماهه توریستی عادی : ۱۵ روز کاری
  • یک ماهه توریستی فوری : ۱۲ روز کاری
  • یک ماهه تجاری عادی : ۱۵ روز کاری
  • یک ماهه تجاری فوری : ۱۲ روز کاری

برای شهروندان خارجی صادر می شود که یه قصد تجارت به کشور قزاقستان سفر میکنند.(برای شرکت در مذاکرات تجاری، انجمن ها، تحقیقات بازار و غیره) با استفاده از اشخاص حقوقی غیر دولتی ثبت شده در قلمرو جمهوری قزاقستان.

به منظور بازدید فرد یا توریست از کشور قزاقستان صادر میشود.این نوع ویزا بر اساس درخواست آژانس مسافرتی معتبر صادر می شود.

این نوع ویزا به منظور انجام حمل و نقل بین المللی صادر میشود.

برای صاحبان گذرنامه های دیپلماتیک صادر می شود.ویزای دیپلماتیک بدون پرداخت هزینه های کنسولی ثبت می شود

به کارکنان نمایندگی های دیپلماتیک و سازمان های بین المللی اعطا می شود و همچنین برای شهروندان خارجی که توسط سازمان های دولتی جمهوری قزاقستان دعوت شده اند صادر میشود.

به سرمایه گذاران واقعی – مدیران و نمایندگان شرکت های بزرگ خارجی که در بازار قزاقستان فعالیت می کنند یا طرح های واقعی برای توسعه پروژه های تجاری را دارند صادر می شود.

برای افرادی که قصد کار در قزاقستان را دارند صادر میشود.

به منظور تحصیل صادر میشود.

به منظور درمان، بازرسی پزشکی، مشاوره و دلایل مشابه با استفاده از موسسات و سازمان های مربوطه که با دعوتنامه همراه میباشد،صادر میشود.

آدرس سفارت کشور قزاقستان در تهران

  • آدرس: تهران- خیابان دروس- خیابان هدایت- پلاک ۴
  • تلفن: ۲۲۵۶۵۳۷۱-۰۲۱ / ۲۲۵۶۵۹۳۳-۰۲۱
  • فکس: ۲۲۵۴۶۴۰۰-۰۲۱
  • ایمیل: Iran@Mfa.Kz / Tehran20022002@Mail.Ru
روز و ساعات کاری سفارت کشور قزاقستان در تهران:
  • یکشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ تا ۱۸ (دریافت مدارک)
  • سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ (دریافت ویزا) ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت مدارک)
  • چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ (دریافت ویزا) ساعت ۱۶ الی ۱۸ (دریافت مدارک)
۱۰۰%
قیمت ارزان
  • مجری مستقیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟