قیمت و نحوه اخذ انواع ویزای ژاپن – ویزاتک

کشور ژاپن و شرایط اخذ ویزای ژاپن

مسلما هر کسی نام کشور ژاپن را شنیده است.کشوری که دارای مردمی سخت کوش و تکنولوژی پیشرفته است.این کشور علاوه بر صنعت و تکنولوژی که معمولا برای تجار مناسب است،دارای جاذبه های توریستی فراوان است.اما باید بدانید که برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای ژاپن اقدام کنید.به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم تا شرایط اخذ ویزای ژاپن را توضیح دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای ژاپن

انواع ویزای ژاپن

  • ویزای توریستی ژاپن
  • ویزای تجاری ژاپن
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای بازدید از دوست و اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و مسابقات ورزشی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی

برای دریافت ویزای توریستی لازم است مدارک زیر را آماده و به سفارت تحویل دهید.

این مدارک عبارتند از:

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵ با زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • جواز کسب
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
  • کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
  • ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
  • برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
  • مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
  1. ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON ( صادره در سه ماه اخیر )
  2. کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
  3. مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
  4. جزوه ویا کاتالوگ

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دیدار دوست ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  •  یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵  با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )

ضمانتنامه :

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

  1. گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  2. کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
  3. (  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)
  4. گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
  5. حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
  6. (ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دیدار اقوام در ژاپن

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)

ضمانتنامه :

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

ب- در صورتیکه ضامن در کشور ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

  • حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
  • گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
  • گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
  • کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد( KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کنفرانس و مسابقات ورزشی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.

( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
  1. ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON : ( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
  2. مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
  3. جزوه ویا کاتالوگ
  4. مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
  5. نامه ماموریت متقاضی ویزا

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

چند نکته در مورد اخذ ویزای ژاپن

  • زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک ویزای ژاپن به طور معمول ۵ روز کاری (با احتساب روز ارایه مدرک) است.
  • ویزای توریستی ژاپن حدود ۳ ماه اعتبار دارد، اما مدت مجاز اقامت شما بستگی به نظر سفارت ژاپن دارد.
  • ارائه اصل مدارک فارسی لازم نیست و ترجمه انگلیسی مدارک که حاوی مهر وزارت دادگستری باشد برای اخذ ویزا کافی است.
  • برای اخذ ویزای ژاپن معمولا نیازی به انجام مصاحبه نیست، مگر آنکه طبق نظر کنسول انجام مصاحبه ضروری باشد.

آدرس و تلفن سفارت ژاپن در تهران :

  • آدرس سفارت: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲
  • روزهای کاری: یک شنبه الی پنج شنبه (سفارت ژاپن روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.)
  • پذیرش درخواست: روزهای یک شنبه الی پنج شنبه (از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰)
  • تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه الی پنج شنبه (بعدازظهرها از ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰)
  • تلفن تماس سفارت: ۲۲۶۶۰۷۱۰(۲۱)۹۸+
  • شماره فکس: ۲۲۶۶۰۷۴۶(۲۱)۹۸+
  • ایمیل بخش کنسولی و امور مربوط به روادید: consular@th.mofa.go.jp
  • وبسایت رسمی: http://www.ir.emb-japan.go.jp
  • نکته: در نظر داشته باشید که سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را به صورت پستی نمی پذیرد و مسئولیتی در قبال گم شدن یا مخدوش شدن مدارک نمی پذیرد. همچنین ارسال مدارک از طریق ایمیل یا فاکس نیز از نظر سفارت قابل قبول نیست. برای ارائه درخواست و تحویل مدارک لازم است که حتما شخص متقاضی یا نماینده او مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری تحویل سفارت بدهد.

منبع : الی گشت و قاره پیما

۱۰۰%
قیمت مناسب
  • تحویل به موقع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟