ویزای ایتالیا – چگونه وقت سفارت فوری ایتالیا بگیریم؟ – ویزاتک

راهنمای ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا

ویزای ایتالیا یکی از محبوب ترین ویزاهای اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه شنگن است که سالانه افراد زیادی به منظور سفر،تحصیل،کار،تجارت و … نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام میکنند.ما در این مطلب قصد داریم تا به بررسی مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا و همچنین روش اخذ وقت سفارت ایتالیا بپردازیم.در ادامه با ویزا تک باشید.

راهنمای اخذ ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا

ویزای ایتالیا چه مدارکی نیاز دارد؟

۱) فرم درخواست ویزای شنگن

۲) دو قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ بدون روتوش

۳) گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.

۴) دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

  • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

۵) اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

۶) اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

الف) مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

ب) مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

ج) مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

۷) اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)؛

الف) پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.

ب) کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

ج) ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

د) علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

۸) اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۹) اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

۱۰) اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

۱۱) تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

اخذ ویزای ایتالیا چقدر هزینه دارد؟

  • افراد بزرگسال ۶۰ یورو
  • افراد ۶ تا ۱۲ سال هر نفر ۳۵ یورو
  • افراد کمتر از ۶ سال : رایگان
  • شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.
چند نوع ویزای ایتالیا داریم؟

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید متحدالشکل کوتاه مدت (ویزای شینگن) برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شنگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد. کشورهای عضو منطقه شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شنگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

  1. ویزای توریستی (شنگن): ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های توریستی ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور زیبا دارند.
  2. ویزای تجاری
  3. ویزای پزشکی
  4. ویزای فرهنگی – ورزشی
  5. ویزای مقام‌های رسمی
  6. ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
  7. ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند.
  8. ویزای ترانزیت فرودگاهی
  9. ویزای کودکان زیر سن قانونی

چطور میتوان وقت سفارت ایتالیا گرفت؟

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم به صورت رایگان در وب‌سایت سفارت ایتالیا قابل دانلود است. در مرحله بعد با مراجعه به سیستم تعیین وقت مصاحبه ایتالیا روز مد نظر خود را از میان روزهایی که ظرفیتشان تکمیل نشده انتخاب کرده و سایر مراحل تعیین وقت را چنان که مشخص شده است، طی نمایند.

برای ارائه‌ مدارک نیاز به وقت سفارت ایتالیا و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت سفارت ایتالیا اقدام کنید. بررسی اولیه‌ مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

اطلاعات سفارت ایتالیا در تهران

  • نشانی: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹/۶۸
  • تلفن: ۶-۶۶۷۲۶۹۵۵ ( ۰۲۱ )
  • فکس: ۶۶۷۲۶۹۶۱ ( ۰۲۱ )
  • وب‌سایت: www.ambteheran.esteri.it
  • زمان بندی تحویل گذرنامه ها به متقاضیان: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و یکشنبه از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ است.

برای اطلاعات بیشتر میتواند به وب سایت سفارت ایتالیا مراجعه کنید.

منابع :

ambteheran

schengenvisainfo

۸۰%
Awesome
  • Design

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟