قیمت و شرایط اخذ ویزای توریستی و الکترونیکی هند – ویزاتک

ویزای هند وشرایط اخذ آن

کشور هندوستان،به خاطر طبیعت بکر،جاذبه های توریستی فراوان،آثار تاریخی،موقعیت اقتصادی و …، هرسال پذیرای تعداد زیادی توریست و بازرگان از سراسر جهان است.اما قبل از سفر به این کشور،باید نسبت به اخذ ویزای هند اقدام کنید.به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد شرایط اخذ انواع ویزای هند و ویزای الکترونیک هند ،توضیحاتی ارائه بدهیم تا با خیالی آسوده نسبت به اخذ آن اقدام کرده و سفری راحت به این کشور داشته باشید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای هندانواع ویزای هند

کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)
  • ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و…
  • ویزای پزشکی و همراه بیمار
  • ویزای کار
  • ویزای ورزشی/ ویزای ویژه افرادی با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای هند چند روزه صاد میشود؟

در صورتی که تمام مدارک لازم را ارائه بدهید و فرم شما کامل باشد، ویزای گردشگری و تجاری هند ۴ روز کاری و دیگر ویزاها نیز ۱۰ روز کاری زمان خواهند برد.

مراحل درخواست ویزای الکترونیکی هند

به تازگی ترتیبی داده اند که مسافران ایرانی نیز می توانند برای سفر به هند، ویزای الکترونیک دریافت کنند. همان طور که از نام این ویزا می توان دریافت، دیگر برای ثبت نام و مراحل درخواست ویزا، نیازی نیست به سفارت مراجعه کنید. تمام کارها را آنلاین انجام می دهید و در نهایت نیز ویزای الکترونیک به شما ایمیل می شود.

بدیهی است که در این فرآیند لازم است هزینه را به صورت آنلاین پرداخت کنید و برای این کار باید کارت اعتباری بین المللی داشته باشید.

مدارک لازم برای ویزای الکترونیک هند:

ویزای گردشگری: اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت شامل عکس و مشخصات

ویزای درمانی:

  • اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت شامل عکس و مشخصات
  • کپی از نامه بیمارستان حاضر در هند با وجود نام در سربرگ

ویزای تجاری:

  • اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت شامل عکس و مشخصات
  • کپی از کارت تجاری

ویزای تجاری جهت حضور در (GIAN):

  • اسکن صفحه اول و دوم پاسپورت شامل عکس و مشخصات
  • دعوتنامه از سوی موسسه میزبان
  • کپی اجازه رسمی تحت فرمان GIAN، صادر شده توسط موسسه هماهنگ ملی
  • کپی اجمالی از دوره هایی که توسط هیات علمی گرفته شده است

مشخصات لازم عکس برای آپلود در درخواست ویزا:

  • فرمت JPEG
  • حجم فایل بین ۱۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت
  • عکسی با عرض و ارتفاع یکسان
  • در این عکس باید گردی صورت کاملا مشخص بوده، چشم ها باز و بدون عینک بوده و زاویه از رو به رو باشد.
  • پس زمینه ساده و روشن و یا سفید
  • قرار داشتن سر در میان فریم
  • بدون وجود سایه در صورت یا پس زمینه عکس
  • عکس بدون حاشیه

مشخصات اسکن پاسپورت

  • فرمت PDF
  • حجم فایل بین ۱۰ تا ۳۰۰ کیلوبایت

تمامی اتباع خارجی که قصد ورود به خاک کشور هندوستان را دارند،باید با داشتن گذرنامه معتبر،از سفارت هندوستان در کشور خود یا به صورت آنلاین درخواست ویزای هند کنند.اتباع ایرانی و همچنین اتباع کشورهای دیگر، مجبور به درخواست آنلاین هستند.برای دسترسی آنلاین به سیستم درخواست ویزا میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید . indianvisaonline.gov.in/visa

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هند

  • اسکن صفحه اول پاسپورت ایرانی
  • اسکن عکس ۵*۵
  • فرم مشخصات
  • آدرس کامل، تلفن و کدپستی مسافر
  • کپی شناسنامه تمام صفحات
  • درصورت سفر قبلی مسافر به هند عکس ویزای قبلی ضروری میباشد.

دانستنی های مهم پیش از ثبت درخواست

پیش از آن که برای ثبت درخواست ویزای خود اقدام کنید، لازم است این نکات را رعایت کنید:

۱) برنامه سفر خود را به گونه ای تنظیم کنید که به هنگام بازگشت از هند، حداقل شش ماه از اعتبار پاسپورت شما باقی مانده باشد.
۲) اگر پاسپورت قدیمی دارید، باید آن را به همراه دیگر مدارک خود ببرید. در صورتی که پاسپورت خود را گم کرده اید، لازم است گزارش مربوطه از پلیس را به همراه داشته باشید. اگر این گزارش را هم ندارید، باید فرمی پر کرده و در آن شماره پاسپورت قدیمی و محل مفقود شدن آن را اعلام کنید.
۳) علاوه بر فرم ثبت شده درخواست ویزا، یک کپی از آن به همراه داشته باشید.
۴) در فرم مربوط یک عکس بچسبانید و یک عکس دیگر نیز در محل مشخصه شده منگنه کنید.
۵) تمام بخش های فرم مربوطه خود را باید به انگلیسی و با دقت پر کنید. باید بدانید که هیچ گونه اشتباهی پذیرفته نمی شود و تمام فرم هایی که به صورت ناقص پر شده، اطلاعات غلطی دارند و یا فاقد اطلاعات جزئی باشند به سرعت توسط سفارت یا مرکز درخواست ویزای هند رَد خواهند شد.
۶) سفارت هند برای هر فرم درخواست ویزایی که آن را دارای صلاحیت بداند، ممکن است در مراحل مختلفی از انجام فرآیند ویزا، از شما اطلاعات بیش تری درخواست کند.
۷) باید بدانید صرف ثبت درخواست نامه ویزا و پرداخت هزینه معین، به آن معنا نیست که شما حتما ویزای هند را دریافت می کنید.
۸) هزینه هایی که به هنگام درخواست ویزا پرداخت می کنید، به هیچ عنوان بازگردانده نمی شوند.
۹) باید بدانید استفاده از تلفن همراه ماهواره ای در هند ممنوع است و نباید در طی سفر خود به هند این موبایل ها را داشته باشید.
۱۰) در صورتی که تمام مدارک لازم را ارائه بدهید و فرم شما کامل باشد، ویزای گردشگری و تجاری هند ۴ روز کاری و دیگر ویزاها نیز ۱۰ روز کاری زمان خواهند برد.
۱۱) پیش از آن که به مرکز درخواست ویزای هند مراجعه کنید، قصد و نوع سفر خود را مشخص کنید. کارکنان این مرکز قرار نیست به شما مشاوره بدهند و به این ترتیب وقت خودتان از دست می رود. همچنین کارکنان این مراکز حق آن را ندارند که دریافت ویزای شما را تضمین کنند و یا برای آن زمانی قطعی اعلام کنند.

اطلاعات سفارت هند در ایران

  • نشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲
  • تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)
  • تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲
  • نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳
  • وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.ir
  • پست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in
  • پست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in
  • ساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر
  • وب‌سایت کارگزار سفارت: www.indiavisairan.com (کلیه اطلاعات مربوط به دفاتر کارگزار ویزای سفارت هند در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان شامل نشانی، شماره‌های تماس، پست الکترونیک، ساعت‌های کاری برای ثبت‌‌نام و تحویل مدارک در این وب‌سایت درج شده است.)

برگرفته از  :  کارناوال و کجارو

۱۰۰%
قیمت ارزان
  • مجری مستقیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟