وقت سفارت مجارستان و ویزای مجارستان در کمترین زمان – ویزاتک

ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان

مجارستان یا هانگری (به مجاری: Magyarország) کشوری در اروپای مرکزی با پایتخت بوداپست است. مساحت مجارستان ۹۳۰۳۰ کیلومتر مربع است. این کشور در حدود ۹ میلیون و ۸۸۰ هزار نفر جمعیت دارد، زبان رسمی آن مجاری و واحد پول آن فورینت است. پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر این کشور بوداپست با یک میلیون ۷۴۰ هزار نفر جمعیت است.

راهنمای اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان
راهنمای اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان

در حدود ۸۴ درصد از مردم این کشور مجاری‌تبار، ۱۴ درصد نامشخص، و ۳ درصد روما (کولی) هستند. زبان مجاری پرگویشورترین زبان غیر هندواروپایی در قاره اروپا است.زبان مجاری از خانواده فین‌واوگری است که از کوه‌های اورال سرچشمه می‌گیرند و مجاری با زبان‌های فنلاندی و استونیایی خویشاوند است.ما در این مطلب قصد داریم تا راهنمای شما در اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان باشیم.در ادامه با ویزا تک باشید.

مدارک ویزای مجارستان

برای دریافت ویزای مجارستان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت مجارستان ارائه دهید.

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

    • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود است .
    • برای هر نفر ارائه گذرنامه جداگانه الزامی می باشد .

  • شش قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.
  • اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از همه صفحه های شناسنامه .
  • اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

    الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

    * در صورتی که گردش حساب وجود نداشته باشد ، گواهی موجودی حساب هم قابل ارائه است .

    ب- سپرده های بانکی.

    * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل پذیرفته است .

  • اصل و ترجمه سند مالکیت.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی

    الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

    ب- وکلا: پروانه وکالت.

    ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

    د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

    ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

    و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

    ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

    * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

  • برای فرزندان زیر ۱۱ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
  • مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

نکته :

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه در وقت سفارت مجارستان و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

انواع ویزای مجارستان و مدارک آن

دولت مجارستان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛

  • دعوت نامه از یک شرکت در مجارستان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در مجارستان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

  • اثبات شهروندی کشور مجارستانی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور مجارستان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج مجارستانی
  • رکورد خانوادگی مجارستانی

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری مجارستان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

اطلاعات سفارت مجارستان

نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)

ایمیل: mission.thr@mfa.gov.hu

وب‌سایت: www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ir/hu

منابع :

2 نظرات
  1. امین می گوید

    سلام . من برای ویزای شنگن از طریق مجارستان ریجکت شدم . مدارک تمکن مالی و شغلی ام اکی بود . فقط پاسپورتم از لحاظ تراول هیستوری ضعیف بود. فقط ترکیه رفته بودم قبلش . آیا این دلیل ریجکتی بوده یا کلا حساب کتاب نداره ریجکتی ها ؟؟؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      شما بدون داشتن سفرهای قبلی نباید اقدام میکردید دوست من.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟