وقت سفارت مجارستان و ویزای مجارستان در کمترین زمان – ویزاتک

ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان

مجارستان یا هانگری (به مجاری: Magyarország) کشوری در اروپای مرکزی با پایتخت بوداپست است. مساحت مجارستان ۹۳۰۳۰ کیلومتر مربع است. این کشور در حدود ۹ میلیون و ۸۸۰ هزار نفر جمعیت دارد، زبان رسمی آن مجاری و واحد پول آن فورینت است. پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر این کشور بوداپست با یک میلیون ۷۴۰ هزار نفر جمعیت است.

راهنمای اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان
راهنمای اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان

در حدود ۸۴ درصد از مردم این کشور مجاری‌تبار، ۱۴ درصد نامشخص، و ۳ درصد روما (کولی) هستند. زبان مجاری پرگویشورترین زبان غیر هندواروپایی در قاره اروپا است.زبان مجاری از خانواده فین‌واوگری است که از کوه‌های اورال سرچشمه می‌گیرند و مجاری با زبان‌های فنلاندی و استونیایی خویشاوند است.ما در این مطلب قصد داریم تا راهنمای شما در اخذ ویزای مجارستان و وقت سفارت مجارستان باشیم.در ادامه با ویزا تک باشید.

مدارک ویزای مجارستان

برای دریافت ویزای مجارستان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت مجارستان ارائه دهید.

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

    • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود است .
    • برای هر نفر ارائه گذرنامه جداگانه الزامی می باشد .

  • شش قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.
  • اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از همه صفحه های شناسنامه .
  • اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

    الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

    * در صورتی که گردش حساب وجود نداشته باشد ، گواهی موجودی حساب هم قابل ارائه است .

    ب- سپرده های بانکی.

    * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل پذیرفته است .

  • اصل و ترجمه سند مالکیت.
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی

    الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

    ب- وکلا: پروانه وکالت.

    ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

    د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

    ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

    و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

    ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

    * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

  • برای فرزندان زیر ۱۱ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
  • مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

نکته :

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه در وقت سفارت مجارستان و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

انواع ویزای مجارستان و مدارک آن

دولت مجارستان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛

  • دعوت نامه از یک شرکت در مجارستان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.

  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر

  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در مجارستان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی

  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی

  • اثبات شهروندی کشور مجارستانی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور مجارستان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج مجارستانی
  • رکورد خانوادگی مجارستانی

  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی

  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری مجارستان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

اطلاعات سفارت مجارستان

نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)

ایمیل: mission.thr@mfa.gov.hu

وب‌سایت: www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ir/hu

منابع :

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟