اخذ ویزای یونان تضمینی و فوری – وقت سفارت یونان

ویزای یونان و مدارک مورد نیاز آن

ویزای یونان این روزها مورد توجه اکثر گردشگران قاره اروپا قرار گرفته است.دلیل این موضوع آن است که کشور یونان برای سفر مقرون به صرفه تر از سایر کشورهای اروپایی است و سفر به این کشور زیبا نیز راحت تر است و از همه مهمتر به دلیل اینکه کشور یونان عضو کشورهای منطقه شنگن میباشد با اخذ ویزای شنگن یونان میتوان به کشورهای منطقه شنگن نیز سفر کرد.در ادامه با ویزا تک باشید تا شما را در اخذ ویزای یونان راهنمایی کنیم.

راهنمای اخذ ویزای یونان و وقت سفارت یونان

مدارک ویزای یونان

برای دریافت ویزای یونان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت یونان ارائه دهید.

  • شناسنامه
  • رزرو بلیط و هتل
  • لیست بیمه کارمندی
  • حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان)
  • گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان)
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو
  • عکس رنگی جدید با ابعاد ۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر
  • گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان)
  • نامه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته (به زبان انگلیسی)
  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه قبلی (ارائه فتوکپی صفحه‌هایی از گذرنامه که روادید شینگن در آن درج شده الزامی است)

نکته : کلیه متقاضیان می‌توانند تا سه ماه پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنند. حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت ۲ هفته است.

انواع ویزای یونان و مدارک آن

دولت یونان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛

  • دعوت نامه از یک شرکت در یونان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در یونان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی کشور یونان (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور یونان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج یونانی
  • رکورد خانوادگی یونانی
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری یونان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

نکته : از آنجایی که این کشور یکی از اعضای معاهده شینگن است، گردشگران برای سفر به آنجا باید از طریق سفارت یونان در تهران، ویزای توریستی شینگن دریافت کنند. البته طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت یونان، از تاریخ دوشنبه ۱۲ فوریه سال ۲۰۱۸ امور مربوط به دریافت مدارک، تعیین وقت ملاقات، ثبت اطلاعات بیومتریک و… به کارگزار سفارت واگذار شده است.

چگونه وقت سفارت یونان بگیریم؟

متقاضی ابتدا باید با توجه به نوع سفر نوع ویزای درخواستی را مشخص کند؛ سپس، فرم درخواست را  دانلود کرده و آن را به صورت دقیق تکمیل کند. ارائه فرم مذکور در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است.

در مرحله بعد متقاضی باید با ارسال ایمیل وقت سفارت یونان درخواست کند. پس از انجام کامل این مرحله، ایمیلی حاوی نامه و تاریخ مصاحبه برای متقاضی ارسال می‌شود. نتیجه درخواست‌های ارسالی به این ایمیل‌ها تا دو روز کاری برای متقاضیان ارسال می‌شود. در مرحله پایانی، متقاضی در تاریخ تعیین شده باید به همراه مدارک برای انجام مصاحبه و ثبت اطلاعات بیومتریک مراجعه کند.

نکته‌ها

  • کلیه متقاضیان باید شخصا برای انجام مراحل درخواست ویزا به کارگزار مراجعه کنند. کودکانی که هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند، باید به همراه والدین خود به دفتر کارگزار مراجعه کنند.
  •  حضور شخص متقاضی در روز وقت سفارت یونان الزامی است.

اطلاعات سفارت یونان

  • نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بلوار اسفندیار، پلاک ۴۳
  • کدپستی: ۱۹۶۷۹۱۵۶۸۱
  • تلفن: ۲۲۰۵۰۵۳۳ و ۲۲۰۵۶۷۸۴ (۰۲۱)
  • تماس‌های ضروری: ۰۹۱۹۸۲۹۸۶۲۷
  • نمابر: ۲۲۰۵۷۴۳۱
  • وب‌سایت: www.mfa.gr/tehran
  • پست الکترونیک: gremb.teh@mfa.gr

کارگزار سفارت یونان

  • نشانی کارگزار سفارت: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهائی شمالی، خیابان عرفی شیرازی، ساختمان شماره ۴۹، طبقه چهارم
  • وب‌سایت کارگزار سفارت: www.vfsglobal.com/greece/iran
  • واحد مشاوره و پاسخگویی: ۲۷۶۷۴۰۰۰ (۰۲۱)
  • ساعت کاری کارگزار سفارت: واحد ثبت‌نام همه روزه به جز روزهای جمعه و شنبه از ساعت ۸ تا ۱۵ و جمع‌آوری پاسپورت ساعت ۱۵ تا ۱۷
  • پست الکترونیک کارگزار برای ارسال درخواست‌‌ وقت ملاقات انفرادی: appointmentgreece@vfshelpline.com
  • پست الکترونیک برای ارسال درخواست‌ وقت ملاقات گروهی یا آژانس‌ها: greeceirangroups@vfshelpline.com

منابع :

۱۰۰%
خدمات عالی
  • ویزای تضمینی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟