اطلاعات ویزای شغلی آلمان

شرایط اخذ ویزای شغلی آلمان

آلمان نه تنها یک کشور زیبا است، بلکه یکی از قدرتمندترین کشورهای اروپایی است. با رشد بالا و بیکاری کم، این بهترین مکان برای رفتن است اگر شما به دنبال یک شغل هستید. این کشور آموزش های رایگان را برای ساکنین آن ارائه می دهد و به عنوان محیط زندگی و کار بسیار امن و جذاب شناخته می شود.آلمان همچنین یکی از کشورهایی است که به دنبال کارکنان بسیار کارآمد برای کار در موقعیتهای خوب است و همه جوانان و افراد ماهر را تشویق می کند تا به این کشور سفر کنند. بنابراین اگر تصمیم به کار در کشور آلمان دارید،باید ویزای شغلی آلمان دریافت کنید.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری مرتبط با ویزای شغلی آلمانویزای شغلی آلمان چیست؟

ویزای شغلی آلمان یک اجازه اقامت طولانی مدت (۶ ماه ) در کشور آلمان است که به شما اجازه میدهد تا به مدت ۶ ماه در این کشور به دنبال شغل باشید.اگر در پایان شش ماه (۶ ماه) محل اشتغال پیدا کرده اید، به شما ویزای کاری آلمان یا اجازه کار آلمان اعطا می شود و شما مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهید بود. لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای شغلی اجازه نمی دهد که در آلمان بلافاصله شروع به کار کنید. این فقط به این معنی است که شما می توانید از کشور بازدید کنید و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل باشید.

برای گرفتن این نوع ویزا،باید مراحل زیر را طی کنید :

  • اخذ وقت سفارت آلمان و  تکمیل فرم درخواست ویزای شغلی آلمان
  • ارائه تمام اسناد لازم

واجد شرایط بودن برای متقاضی

معیارهای متعددی وجود دارد که باید برای واجد شرایط درخواست ویزای شغلی آلمان باشید. این موارد به شرح زیر است:

  • مدرک لیسانس یا مدرک کارشناسی ارشد از یک دانشگاه آلمانی یا درجه تحصیلی معادل آن را داشته باشید.
  • حداقل ۵ سال تجربه در زمینه تحصیلات خود داشته باشید.
  • مدرکی مبنی بر اثبات پوشش هزینه های اقامت در آلمان
  • بیمه درمانی آلمان برای تمام مدت اقامت خود در آلمان یا تا زمانی که مجوز کار خود را دریافت کنید.
مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

اگر این شرایط را دارید،یک گام به گرفتن ویزای آلمان نزدیک شده اید.

مدارک مورد نیاز برای اپلیکیشن درخواست ویزای شغلی آلمان

گام بعدی آماده سازی مجموعه ای از اسناد است. مدارک اطمینان حاصل می کنند که درخواست شما بلافاصله پس از رعایت الزامات رد نمی شود، بنابراین اطمینان حاصل کنید که تمام آنها را داشته باشید. این اسناد عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر : گذرنامه حداقل باید ۱۲ ماه پس از اتمام تاریخ ویزا اعتبار داشته باشد.
  • کپی صفحه اول پاسپورت
  • ۳ قطعه عکس مطابق با عکس پاسپورت
  • نامه ی کتبی که در آن شما هدف از سفر خود را توضیح می دهید، چگونه می خواهید برای استخدام و یا سایر برنامه های خود در آلمان اقدام کنید.
  • دیپلم (و یا هر مدرک تحصیلی دیگر از یک دانشگاه آلمانی یا غیر آلمانی) و همچنین هر گواهی تجربه قبلی به همراه جزئیات
  • مدارک اقامت در آلمان ( هتل و یا … )
  • اسناد وضعیت مالی شما مانند بیانیه حساب بانکی که ثابت می کند شما می توانید اقامت خود را در آلمان تأمین مالی کنید.
  • اثبات وضعیت شخصی در کشور خود، مانند گواهی تولد، گواهی ازدواج و غیره (ترجمه به زبان انگلیسی)
  • بیمه درمانی

به منظور انجام الزامات، شما باید دو (۲) مجموعه این اسناد را تهیه کنید و آنها را به مرکز درخواست خود منتقل کنید. توجه داشته باشید که داشتن تمام این اسناد تضمین نمی کند که ویزا به شما داده می شود. این تصمیم به طور کامل به سفارت مرتبط است.

فرم درخواست ویزای و وقت سفارت

پس از جمع آوری اسناد لازم، مرحله نهایی این است که فرم درخواست را از دفتر سفارت آلمان برای ویزای شغلی آلمان درخواست کنید. پس از ارسال فرم، قرار ملاقات برای مصاحبه را رزرو کنید. پس زمینه،اسناد شما و فرم درخواست و مصاحبه تعیین خواهد کرد که آیا شما ویزای شغلی آلمان را دریافت خواهید کرد یا خیر.در نتیجه، اگر شما مصمم هستید که در آلمان استخدام شوید، اطمینان حاصل کنید که این مراحل را دنبال کرده اید، یک برنامه خوب را آماده کنید، و باید راه خود را برای برقراری تماس و برقراری ارتباط با کارفرمایان احتمالی در آلمان داشته باشید.

خواهشمندیم برای اخذ ویزای شنگن نیز با ما در تماس باشید.

موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.