اخذ ویزای آلمان مستقیم از سفارت آلمان – وقت سفارت آلمان – ویزاتک

آیا میتوان به صورت مستقیم از سفارت آلمان ویزا گرفت؟

بله.ما میتوانیم برای شما ویزای آلمان را به صورت مستقیم از سفارت آلمان بگیریم.این خیلی مهم است که در صورتیکه شما قصد سفر به کشور آلمان را داشته باشید بتوانید به صورت مستقیم به کشور آلمان سفر کنید.اکثر آژانس های مسافرتی به شما پیشنهاد میدهند تا از سفارت سایر کشورها نظیر یونان،فرانسه،ایتالیا و … ویزا بگیرید و بعد به آلمان سفر کنید.در صورتیکه ما میتوانیم به صورت مستقیم از سفارت آلمان ویزا بگیریم.

در ادامه با ما باشید و در صورتیکه میخواهید به صورت مستقیم به آلمان پرواز کنید،با ما در تماس باشید.

مدارک ویزای آلمان

برای دریافت ویزای آلمان لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت آلمان ارائه دهید.

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گواهی اشتغال به تحصیل مختص دانش آموزان دبستانی ، دبیرستانی و دانشجویان.
  • اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می کنند.
  • کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای مشاغل آزاد.

  • گذرنامه باید دارای اعتبار بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید؛ اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.طبق مقررات شینگن، عکس متقاضی بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • دعوت نامه؛ دعوت‌نامه ای باید از طریق فردی که شما را می شناسد و مقیم آلمان باشد، برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت‌نامه برگه ای که تاکید می‌کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده‌اید یا سند مالکیت، قبض مالیات ملکی و یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید.

  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛ دقت کنید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روز های اقامت محاسبه می‌شود.

  • سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع.

  • گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای کارمندان.

  • گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان) ؛ کلیه این مدارک باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.

ویزای آلمان و وقت سفارت آلمان

آلمان (به آلمانی: Deutschland، دُیچلند) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی: Bundesrepublik Deutschland: BRD)، نام بین‌المللی روی نقشه “germany” کشوری در قاره اروپا با پایتخت برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد.

راهنمای اخذ ویزای آلمان و وقت سفارت آلمان

مساحت آن ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیت‌ترین کشور اروپا است.این کشور از سال ۱۹۹۵ به عضویت اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه شنگن در آمد و طبق آمار سال ۲۰۱۶ این کشور ۱,۸۵۳,۶۵۵ ویزای شنگن صادر کرده است.

انواع ویزای آلمان و مدارک آن

  • دعوت نامه از یک شرکت در آلمان که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در آلمان، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی کشور آلمان (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور آلمان یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج آلمانی
  • رکورد خانوادگی آلمانی
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری آلمان در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

نکته مهم: مطابق آئین نامه روادید، در موارد ذیل امکان پذیرش درخواست روادید وجود ندارد:

۱- درخواست بیش از ۳ ماه قبل از سفرپذیرفته نمی شود. ولی میتوانید پیش از این ۳ ماه درخواست وقت سفارت آلمان را در سایت ثبت کنید.

۲- فرم درخواست تکمیل و یا امضاء نشده باشد.

۳- متقاضی گذرنامه معتبر با مشخصات ذیل ارائه نداده باشد:

  • دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر پیش بینی شده
  • دارای حداقل ۲ صفحه خالی
  •  طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.

۴- عکس ارائه شده از سوی متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه پیش باشد.

همچنین تأکید میشود که اصولاً تنها در صورت ارائه کامل و مطابق مقررات مدارک مربوط به درخواست ویزای آلمان، امکان صدور روادید وجود دارد.

نکته : درخواست های دارای نقص مدارک معمولاً رد می شوند.

نکاتی برای “افراد پرسفر به کشور آلمان”

  • در صورتی که در مدت ۵۹ ماه قبل از وقت تعیین شده، درخواست روادید شنگن ارائه نموده باشید و طی آن اثر انگشت شما دریافت شده باشد، نیازی به حضور شخص شما جهت ارائه درخواست وجود نخواهد داشت.
  • وقت سفارت آلمان می بایست به نام شما گرفته شود، سپس شخصی به وکالت از طرف شما می تواند درخواست ویزای آلمان را ارائه نماید. به این منظور، شخص وکیل می بایست در روز ارائه درخواست، تمام مدارک مورد نیاز، گذرنامه شما و وکالتنامه ای به امضای شما، به همراه داشته باشد و ارائه نماید.
  • لطفاً توجه داشته باشید که برای درخواست روادید کشور آلمان برای افراد پر سفر نیز بررسی مجاز بودن درخواست ضروری می باشد.

نکاتی در مورد وقت سفارت آلمان

سیستم وقت دهی سفارت آلمان در تهران برای درخواست روادید اقامت از تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۵، تغییر کرده است :

  1. پس از ثبت موفقت آمیز وقت سفارت آلمان بلافاصله یک شماره پیگیری، سپس در عرض ۳۰ دقیقه، یک تاییدیه به همراه دیگر اطلاعات روند درخواست دریافت خواهید نمود.
  2. چنانچه متوجه شدید که هنگام ثبت اطلاعات ناقص و یا اشتباه وارد کرده اید، این درخواست را لغو نمایید. سپس باید دوباره درخواست ثبت وقت کنید.
  3. حدودا ۶ هفته به بعد پس از دریافت اولین ایمیل، ایمیل تاییدیه دومی با درج دقیق زمان وقت مصاحبه شما جهت درخواست ویزای آلمان در تهران دریافت می کنید.
  4. در ایمیل دوم به دیگر مواردی اشاره خواهد شد، که بایستی وقت مصاحبه ثبت شده توسط شما صریحا ظرف مدت هفت روز تایید شود، در غیر این صورت وقت سفارت شما لغو خواهد شد.
  5. این سیستم جدید وقت دهی، ساده شدن روند وقت مصاحبه آلمان را برای تمامی درخواست کنندگان روادید شنگن به همراه دارد.
  6. درخواست شما بلافاصله ثبت می شود و می توانید به هر صورت، سریع ترین وقت ممکن را دریافت کنید.
  7. مراجعه به شخص سوم و یا دفاتر ویزا برای دریافت وقت مصاحبه نه تنها لازم نیست بلکه بی فایده است.
  8. در حال حاضر به دلیل تقاضای بسیار بالا در سفارت آلمان در تهران شرایط بسیار سختی برای گرفتن وقت درخواست روادید وجود دارد.
  9. سفارت همواره بیشترین وقت های مصاحبه ممکن را در اختیار قرار می دهد تا زمان انتظار را در حد ممکن کاهش دهد. لطفاً توجه داشته باشید که وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کم تر، تنها در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی قابل ارایه است. تنها تحت این شرایط، امکان دادن وقت مصاحبه ویژه طی ۵ روز وجود دارد.
  10. برای درخواست های دیگر برای وقت مصاحبه ویژه، امکان پاسخگویی به درخواست شما وجود ندارد.

نکاتی در مورد تعیین وقت آنلاین سفارت آلمان

  • وقت سفارت آلمان برای ارایه درخواست ویزای آلمان فقط از طریق سیستم آنلاین امکان پذیر است.
  • لطفا فقط در صورتی در سیستم ثبت نام کنید که مطمئن هستید می توانید در موعد مقرر درخواست خود را ارایه نمایید.
  • لطفا فرم ها را با دقت تکمیل کنید! حتی کوچک ترین اشتباه در شماره گذرنامه ویا نام و نام خانوادگی وارد شده موجب می شود تا به شما اجازه ورود به بخش ویزا داده نشود.
  • استثنا وجود ندارد. این امر برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی بوده و سفارت آلمان در این رابطه هیچ گونه استثنایی را نمی پذیرد.
  • دقت فرمایید: چنانچه همزمان مبادرت به گرفتن چند وقت مصاحبه برای خود نمایید و یا اقدام به ارایه تاییده های جعلی کنید, این امر سوء استفاده از سیستم تعیین وقت تلقی شده و شما برای مدت طولانی از دریافت وقت سفارت آلمان محروم خواهید شد.
  • این موارد به نفع اکثریتی می باشد که صادقانه رفتار نموده و مدت زمان انتظار را برای همه متقاضیان کوتاه می کنند.
  • تعیین وقت سفارت آلمان را می توانید خودتان و به صورت رایگان از طریق سایت اینترنتی سفارت آلمان  انجام دهید. در صورتی که تعیین وقت سفارت را به شخص ثالثی واگذار می کنید، لطفاً توجه داشته باشید که تضمینی از طرف بخش روادید برای اعتبار این اشخاص وجود ندارد.
  • گرفتن کمک برای ارایه درخواست روادید آلمان ممنوع نمی باشد.اما توجه داشته باشید که در هر صورت شما مسئول صحیح و کامل بودن مدارکتان می باشید.
  • لطفاً توجه داشته باشید که هر آژانسی معتبر نمی باشد. در برخی موارد، مدارک جعلی به متقاضیان ارایه می گردد. این امر قطعاً باعث رد درخواست خواهد شد.
  • بخش روادید با آژانس های خارج سفارت همکاری نمیکند. مشاوران خارج از سفارت نقشی در تصمیم گیری در خصوص درخواست روادید شما ندارند.
  • روند ارایه درخواست نزد سفارت آلمان به گونه ای طراحی شده است که هر متقاضی بتواند از گرفتن وقت سفارت آلمان تا تحویل گرفتن گذرنامه را خودش انجام دهد. به این منظور غیر از هزینه روادید آلمان و در صورت نیاز هزینه ارسال پستی، هیچ هزینه دیگری وجود ندارد.
  • بنا به گفته بسیاری از متقاضیان، شرکت های بیمه مدعی گرفتن وقت در قبال دریافت وجه می باشند. در صورتی که رسید تعیین وقت ارسال شده برای آنان جعلی می باشد.

ویزای شنگن آلمان

ویزای شینگن برای اقامت هایی تا سه ماه (دیدار، تجاری، گردشگری، رانندگان کامیون یا اتوبوس، بازدید از نمایشگاه، خرید خودرو، ورزشی، فرهنگی، ترانزیت، روادید سفر گروهی، پژوهشگران، روزنامه نگاران، شاغلین در صنعت دریایی، روادید درمانی پزشکی، دانشجویان با گواهی از مرکز تبادلات بین المللی متخصصین (ZAV) برای کار در تعطیلات و نیز روادید برای همسران خارجی اتباع آلمانی و بستگان اتباع غیر آلمانی حوزه اتحادیه اروپا).

نکاتی برای درخواست کنندگان ویزای آلمان

۱.درخواست روادید، تنها با مدارک کامل

لطفا پیش از ارائه درخواست روادید، یک بار دیگر از وب سایت سفارت آلمان بازدید کنید زیرا ممکن است در کوتاه مدت، تغییراتی ایجاد شده باشد. کمبود و یا نقص در مدارک و فرم درخواست می تواند منجر به رد درخواست شود.

۲.به موقع درخواست تان را ارائه نمایید و زمان انتظار را در نظر بگیرید

ممکن است به علت بالا بودن درخواست و مشغول بودن بخش روادید سفارت آلمان، زمان انتظار برای دریافت وقت سفارت آلمان، به ویژه در فصل تابستان و تعطیلات نوروز هفته ها به طول انجامد. زمان بررسی درخواست روادید شنگن نیز به مدت تقریبا دو الی سه هفته هم به آن اضافه خواهد شد. بنابراین سفر خود را با در نظر گرفتن زمان کافی پیش از آن برنامه ریزی کنید. در نظر گرفتن موارد استثنایی تنها در شرایط  بسیار اضطراری و بشر دوستانه امکان پذیر هستند.

۳.وقت های مصاحبه ای که تعیین شده اند قابل حذف شدن نیستند

لطفا تنها هنگامی اقدام به گرفتن وقت درخواست روادید کنید که مطمئن باشید می توانید در آن زمان حضور یابید و مدارک تان کامل هستند. لطفا در نظر داشته باشید که وقت مصاحبه شما می تواند حداکثر سه ماه پیش از انجام سفرتان باشد. لطفا به خاطر مراعات حال سایر درخواست کنندگان، از رزرو بیش از یک وقت، خودداری نمایید.

هزینه صدور ویزای آلمان

سفارت هزینه درخواست ویزای آلمان را تنها نقداً به یورو دریافت می‌کند. از آنجایی که سفارت به طور محدود اسکناس ریز در اختیار دارد، لذا در صورت امکان وجه پرداختی برابر با میزان هزینه پرداخت شود. سفارت از پذیرفتن یورو به صورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه، و صد یورویی قبول خواهد نمود. پرداخت با کارت امکان پذیر نیست.

اطلاعات سفارت آلمان در تهران

  • تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴
  • تلفن : ۳۹۹۹۰۰۰۰-۰۲۱
  • نمابر: ۳۹۹۹۱۸۶۰
  • کدپستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • پست الکترونیک (ایمیل): info@teheran.diplo.de

منابع :

۱۰۰%
تضمینی
  • ویزای تضمینی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟