سوالات متداول در مورد ویزای شینگن – ویزاتک

سوالات متداول در مورد ویزای شینگن شامل چه مواردی است؟

ویزای شنگن نوعی ویزا است که توسط کشورهای عضو منطقه شنگن صادر می شود و بر اساس معاهده ی شنگن،دارندگان این ویزا میتوانند به طور آزادانه در کشورهای محدوده شنگن،تردد کنند.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا به سوالات متداول در مورد ویزای شینگن پاسخ دهیم.

چه کشورهای عضو معاهده ی شنگن هستند؟

برای اینکه متوجه شوید به این مطلب مراجعه کنید : کشورهای عضو منطقه شنگن

EFTA  مخفف چیست؟

EFTA یک انجمن از ده وارد کننده تجارت عادلانه در نه کشور اروپایی است.(اتریش،بلژیک،فرانسه،هلند،اسپانیا،ایتالیا،آلمان،سوئیس و انگلستان)

چه کسانی به ویزای شنگن نیاز دارند؟

لیست تمام کشورهایی که به ویزای شینگن نیاز دارند را در این مطلب آورده ایم. چه کسانی به ویزای شنگن نیاز دارند؟

بعد از صدور ویزای شنگن چه مدت میتوان در منطقه شنگن اقامت داشت؟

طبق نوع ویزا که توسط سفارت / کنسولگری خاص هر کشور شنگن صادر می شود، محدودیت های مختلفی وجود دارد که به ویزای خاص مطابق با ماهیت مسافرت و سایر شرایط مربوطه اعمال می شود.با این حال، شایع ترین نوع ویزا برای مسافران می تواند حداکثر ۹۰ روز در هر شش ماهه از تاریخ ورود محاسبه میشود.

در چه زمانی میتوان ویزای شنگن درخواست کرد؟

در هر زمانی که بتوانید مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن را ارائه دهید،میتوانید در خواست ویزا کنید.

چه نوع ویزایی باید درخواست کنیم؟

بسته به نیاز و نوع سفر شما دارد.

تفاوت بین ویزای فرودگاهی و ویزای مسافرتی چیست؟

ویزای فرودگاهی به شما اجازه میدهد فقط در فرودگاه کشورهای محدوده شنگن،بدون اینکه وارد شهر شوید،توقف داشته باشید اما با ویزای توریستی شنگن میتوانید به محدوده شهر کشورهای منطقه شنگن وارد شده و در آن رفت و آمد کنید.

ویزای یکبار ورود با ویزای چندبار ورود چه تفاوتی دارد؟

ویزای یکبار ورود به شما اجازه میدهد که فقط یکبار به محدود شنگن وارد شوید.در صورتیکه با ویزای چندبار ورود میتوانید ورود و خروج به کشورهای محدوده شنگن داشته باشید.

منظور از محدودیت ارضی ویزای شنگن چیست؟

منظور از مفهوم محدودیت ارضی این است که با توجه به ویزای صادر شده از طریق سفارت یک کشور خاص به غیر  کشورهایی که با توجه به نوع ویزا میتوانید به آن سفر کنید،به کشورهایی که ویزای شما اجازه ورود به آن را نداده باشید،امکان ورود و اقامت نخواهد داشت.

منظور از ویزای ملی چیست؟

ویزای ملی می تواند یک ورودی واحد باشد و برای افرادی که برای مدت مشخصی قصد اقامت در کشورهای شنگن را داشته باشید، صادر می شود و پس از آن به کشور خود بازگردانده می شود.از سوی دیگر، یک ویزای چند ملیتی نیز برای افراد خاصی اعطا می شود و اجازه می دهد تا صاحب آن در داخل و در خارج یک کشور سفر کند و همچنین میتواند در سراسر منطقه شنگن بدون نیاز به ویزای اضافی سفر کند.

آیا با ویزای شنگن میتوان میتوان به تمام کشورهای منطقه شنگن سفر کرد؟

بله.در صورتیکه به مدت زمان تعیین شده در ویزای شنگن تجاوز نکنید،میتوانید از آن برای سفر به کشورهای دیگر نیز استفاده کنید.

چطور میتوان پروازهای ارزان قیمت برای کشورهای منطقه شنگن پیدا کنم؟

خوب،این چیزی است که اکثر مسافران خواهان آن هستند و همیشه مورد استقبال آنها بوده است.برای اینکه بتوانید از پروازهای با قیمت مناسب با خبر شوید،باید در شبکه های اجتماعی و سایت مختلف رزرو بلیت عضو شده و از قیمت آن باخبر شوید.(البته در سایت های معتبر این بلیت ها را چک کنید.)

در کجا میتوانم ویزای شنگن درخواست دهم؟

برای درخواست ویزای شنگن میتوانید به صورت مستقیم به سفارت کشورهای محدوده شنگن و کارگزار ویزای شنگن مراجعه کنید.البته باید توجه داشته باشید که قبل از مراجعه به سفارت باید وقت سفارت داشته باشید

اگر قصد بازدید از دو یا چند کشور محدوده شنگن را داشته باشم باید چه کنم؟

باید توجه داشته باشید،در صورتیکه قصد برنامه ریزی برای بازدید از دو یا چند کشور محدود شنگن را دارید،هنگام درخواست ویزای شنگن باید آن را به عنوان اصلی ترین نکته بیان کنید

منظور از اطلاعات پرواز برای سفارت چیست؟

اطلاعات پرواز یا برنامه سفر،یک سند تائید شده توسط رزرواسیون است که شما باید توسط مدارک دیگر آن را به منظور درخواست ویزای شنگن به سفارت ارائه دهید.

برای درخواست ویزای  شنگن چه نوع مدارکی نیاز است؟

برای اینکه بتوانید مدارک ویزای شنگن را آماده کنید لطفا به این صفحه مراجعه کنید.مدارک ویزای شنگن

چگونه میتوان فرم درخواست ویزای شنگن را تهیه کرد؟

توجه داشته باشید که برای تهیه فرم درخواست ویزای شینگن میتوانید به سایت سفارت مورد نظر و کارگزاری ها مراجعه کنید.

چگونه میتوان فرم درخواست ویزای شنگن را تکمیل کرد؟

برای پر کردن فرم درخواست ویزای شنگن میتوانید به صورت دستی یا تایپ آن را تکمیل کنید.توجه داشته باشید که سوالات و مواردی را که با شما مطابقت ندارندرا بدون اینکه چیزی در آن بنویسید،خالی بگذارید.

آیا مدارک و اسناد را باید به شخصه به سفارت تحویل دهم؟

بله.

آیا برای درخواست ویزای شنگن باید وقت سفارت داشته باشم یا هر زمانی میتوان درخواست ویزا دهم؟

برای ارائه درخواست ویزای شنگن باید وقت سفارت داشته باشید.لازم است قبلا از طریق تلفن / ایمیل یک قرار ملاقات رزرو کنید. با این حال، برای اطمینان بیشتر میتوانید با سفارت تماس گرفته و اطلاعات بیشتری دریافت کنید.

در روز مصاحبه معمولا چه سوالاتی پرسیده میشود؟

در طول مصاحبه از سؤالات شخصی درباره محل اقامت شما، هدف از سفر و سایر جزئیات سفر پرسیده میشود. اطمینان حاصل کنید که پاسخ های شما سازگار و درست هستند.

هزینه در خواست ویزای شنگن چقدر است؟

توجه داشته باشید که هزینه درخواست ویزا غیر قابل استرداد است.البته منظور هزینه سفارت است.و در صورتیکه به هر دلیلی ویزای شما ریجکت شود،هیچ پولی به شما استرداد نخواهد شد.هزینه های متعارف ویزای کشورهای منطقه شنگن به شرح زیر است :

  • ویزای ترانزیت : ۶۰ یورو
  • ویزای کوتاه مدت شنگن،کمتر از ۹۰ روز : ۶۰ یورو
  • ویزای بلند مدت شنگن : بیش از ۹۰ روز : ۹۹ یورو

آیا در کنار مدارک اجباری درخواست ویزای شنگن،سفارت مدارک دیگری میخواهد؟

بله.بسته به نوع ویزای شما ممکن است سفارت/کنسولگری،مدارک دیگری را علاوه بر مدارک اجباری درخواست کند.

آیا بلیت هواپیما را باید قبل از صدور ویزا بخرم یا بعد از صدور ویزا؟

بعد از صدور ویزا.

برای تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای شنگن،رزرو بلیت کفایت میکند.

اگر فردی در یکی از کشورهای عضو شنگن منتظر من باشد،چگونه باید به سفارت/کنسولگری اطلاع دهم؟

اگر به قصد بازدید از دوستان و بستگان خود نسبت به اخذ ویزای شنگن میخواهید اقدام کنید،باید مدارکی علاوه بر مدارک اجباری،به سفارت/کنسولگری،ارائه دهید :

  • دعوتنامه رسمی دوست/بستگان
  • در صورتیکه دوست یا بستگان شما،قصد پوشش هزینه های شما را دارد،باید مدارک مربوط به آن را ارائه دهد.

چه مقدار پول برای سفر به منطقه شنگن مورد نیاز است؟

مقداری که با آن بتوانید هزینه های سفر خود را پوشش دهید.

آیا نیاز است که ویزاهای قبلی خود را به سفارت ارائه دهیم؟

بله.

برای تائید ویزای شنگن،چه مقدار زمان نیاز است؟

حداکثر ۲۱ روز

آیا میتوان از کشوری که در آن اقامت ندارم،ویزای شنگن درخواست دهم؟

بله.در صورتیکه بتوانید دلیل درخواست خود را از کشوری دیگر توجیه کنید،مشکلی نخواهد داشت.

برای تمدید ویزای شنگن صادر شده باید چه کنیم؟

در صورت بروز هرگونه مشکل شخصی ،پزشکی،کاری و … باید به قسمت مربوط در کشور شنگن مراجعه کرده و نسبت به تمدید ویزای خود اقدام کنید.البته این موضوع بررسی شده و بعد به شما پاسخ خواهد داده شد.

در صورتیکه ویزای تحصیلی بخواهیم،باید چه کنیم؟

سفر برای هدف تحصیلی نیازمند گزینه های زیر است :

  • برای شروع دو فرم باید تکمیل شود.
  • نامه پذیرش از دانشگاه های کشورهای عضو شنگن
  • اثبات این موضوع که قادر به تامین جنبه مالی در مدت زمان تحصیل هستید.
17 نظرات
  1. Nils می گوید

    سلام، در دعوتنامه من درخواست ویزای مولتیپل شده، میخوام بدونم در فرم درخواست ویزا، قسمت تعداد روزها حداکثر چه تعداد روز و به چه نحوی بنویسم که بیشترین تعداد روز در بیشترین سال (مثلا ۳ساله) بدهند؟ . سپاس

  2. هادی می گوید

    من ویزای شینگن مولتی دارم میتونم از یونان وارد مقدونیه صربستان مونته نگرو بوسنی وسپس کرواسی بشوم

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      تا جایی که ما میدونیم،بله میتونید..
      موفق باشید.

  3. پیچک می گوید

    سلام من یه ویزای شینگن نوع c تکبار ورود از کظور بلژیک گرفتم
    میخواستم بدونم بعد از ورود به بلژیک ایا میتونم دوروز هم برم برلین رو ببینم ؟؟
    یا با این نوع ویزا فقط باید توی بلژیک باشم

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      بله دوست عزیز با ویزای شینگن میتونید به ۲۶ تا کشور سفر کنید.
      موفق باشید.

  4. سحر می گوید

    سلام می خواستم بدونم برای ویزای نوع C محدوده زملنی ۳ ماهه ای که در نظر گرفتن صرفا برای ورود به اون کشور هستش یا حضور؟یعنی قبل از اتمام اون مدت زمان باید از حوزه شینگن خارج شد؟

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      سه ماه فرصت ورود به اون کشور رو دارید و بر اساس نوع ویزای میتونید مدت خاصی که معمولا یک ماه هست،اقامت داشته باشید.
      موفق باشید.

  5. ساقی می گوید

    میخوام ویزای شینگن از سفارت کشور پرتغال رو بگیرم. اصولا باید از vfs اقدام بشه. پرواز از ترکیه هست و پرواز مستقیم گرون هست. میشه برم المان از اونجا برم؟ این رو باید به کی اعلام کنیم که دردسر نشه؟ اخه میگن پلیس کشور مقصد ممکنه دردسر ایجاد کنه. فقط میخوام ترانزیت از فرودگاه المان برم پرتغال

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      بهتره که مسستقیم تشریف ببرید .
      موفق باشید.

  6. گیتا می گوید

    سلام چطوری هتل رزرو کنم بدون کارت اعتباری؟ آخه تو فرم انلاین مشخصات یه هتل رو برا اقامت میخاد؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز
      متاسفانه محدودیت پرداخت خارجی داریم ما.شما میتنید ازز طریق آژانس های هواپیمایی اقدام بفرمائید

  7. سالومه می گوید

    با سلام و احترام
    من در خصوص پر کردن فرم ویزای سویسس سوال دارم.اینکه در بند ۲۸ این فرم باید چه تاریخی را بزنم ایا تاریخی که بلیط را رزرو کرده ام یا تاریخ مدت زمان ویزای درخواستی ام را بزنم .ممنون میشم پاسخ منو بدید.

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      تاریخ رفت و برگشت به سوئیس.
      موفق باشید.

  8. امين می گوید

    سلام وقت بخیر
    من ویزای هلند را دارم اولین ورودم به همان هلند است اما ممکن است بعد از هلند به مجارستان بروم اما در فرم تقاضای من فقط به هلند اشاره کردم میتوان بدون مشکل به مجارستان بروم یا خیر؟

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      دوست عزیز در صورت که ویزای شنگن از سفارت هلند گرفته باشید،مشکلی برای سفر به سایر کشورهای حوضه شنگن نخواهید داشت
      موفق باشید

  9. سارا می گوید

    اگر ما ویزای دانمارک داشته باشیم میتوانیم به کشور آلمان پرواز کنیم واز آنجا زمینی به دانمارک برویم ؟

    1. Pouya می گوید

      درود
      شما میتونید در هنگام درخواست ویزای شنگن از سفارت کشور ایسلند،این موضوع رو مطرح کنید و بخواهید که این اجازرو بهتون بدن.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.