اخذ ویزای فرانسه به صورت مستقیم از سفارت فرانسه – وقت سفارت فرانسه فوری

سفارت فرانسه یکی از محبوب ترین سفارت های اروپایی در ایران است که سالانه گردشگران زیادی به منظور اخذ ویزای فرانسه نسبت به اخذ وقت سفارت فرانسه به این سفارت مراجعه میکنند طوری که طبق آمار سال ۲۰۱۵ این سفارت از بین ۳,۳۵۶,۱۶۵ درخواست برای ویزای شنگن ،۲,۶۱۳,۹۹۵ ویزای شنگن صادر کرده است و فقط ۹.۹ درصد از درخواست ها ریجکت شده است.(دلایل ریجکت ویزای شنگن)ما در این مطلب قصد داریم تا راهنمای شما در اخذ ویزای فرانسه و وقت سفارت فرانسه باشیم.در ادامه با ویزا تک باشید.

راهنمای اخذ ویزای فرانسه و وقت سفارت فرانسه

مدارک ویزای توریستی فرانسه

  • اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
  • دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها
  • اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار ویزای درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
  • کپی روادید شنگن قبلی: فتوکپی کلیه ویزاهای شنگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
  • فرم درخواست روادید: فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :  کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

نکته : فرم درخواست ویزای فرانسه باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای فرانسه اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

انواع ویزای فرانسه و مدارک آن

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • کپی پاسپورت
  • دعوت نامه از یک شرکت در فرانسه که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در فرانسه، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی کشور فرانسه (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور فرانسه یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج فرانسوی
  • رکورد خانوادگی فرانسه
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری فرانسه در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مراحل درخواست ویزای فرانسه

درخواست ویزای فرانسه سه مرحله دارد که در زیر به شرح آن میپردازیم و در نظر داشته باشید که جمع آوری پرونده های تقاضای ویزای فرانسه از تاریخ ۱۸ ژوئیه ۲۰۱۷ توسط شرکت خصوصی VFS در خارج از سفارت انجا م می گردد.

قبل از شروع فرایند درخواست ویزای فرانسه

۱.ببینید چه زمانی می‌توانید درخواست بدهید و صدور ویزای فرانسه چقدر طول می‌کشد:

زمان مناسب برای ارائه درخواست ویزا و زمان لازم برای بررسی آن:

تاریخ ارائه درخواست ویزا باید حداکثر سه ماه قبل از تاریخ مد نظرتان برای سفر باشد. در غیر این صورت، پذیرش درخواستتان مقدور نخواهد بود. هنگام ارائه درخواست ویزا موارد زیر را مد نظر قرار دهید:

  • طولانی شدن احتمالی فرایند گرفتن وقت سفارت فرانسه
  • زمان لازم برای بررسی درخواست ویزا توسط مقامات اداره کنسولگری

درخواستهای ویزای پذیرفته شده در مرکز VFS در تهران، یک روز کاری بعد از دریافت، به سفارت فرانسه در تهران منتقل میشوند. در صورتی که پرونده کامل باشد و اثر انگشت متقاضی گرفته شده باشد، زمان لازم برای بررسی درخواست ویزا حداقل ۱۵ روز )کاری و غیرکاری) خواهد بود. در برخی موارد، زمان رسیدگی به درخواست ویزا ممکن است طولانی تر شود.

۲.ببینید کجا باید درخواست‌تان را ثبت کنید: در مرکز درخواست ویزا VFS یا در بخش ویزای سفارت

صلاحیت مراجع فرانسوی برای رسیدگی به درخواست ویزایتان به دو عامل بستگی
دارد:
مقصد اصلی سفرتان باید فرانسه باشد

  • در صورتی که متقاضی ویزای اقامت بلندمدت فرانسه (اقامت مستمر بیش از ۹۰
    روز) هستید، باید مراتب را از اداره کنسولگری فرانسه جویا شوید.
  • در صورتی که متقاضی ویزای سرزمینهای خارجی فرانسه هستید، باید مراتب را
    از اداره کنسولگری فرانسه جویا شوید.

در صورتی که متقاضی ویزای اقامت کوتاه مدت برای ورود به خاک فرانسه در اروپا هستید، که بخشی از حوزه شنگن نیز به شمار میرود، در موارد زیر، باید درخواست ویزایتان را به اداره کنسولگری فرانسه ارائه کنید:

  • در صورتی که فقط قصد اقامت در فرانسه را دارید یا میخواهید در چند کشور حوزه شنگن اقامت داشته باشید؛
  • در صورتی که فرانسه مقصد اصلی سفرتان است و قصد اقامت در آن را دارید.
  • در صورتی که دلیل اصلی مشخصی برای اقامت در فرانسه ندارید یا مدتاقامتتان در فرانسه طولانی تر از مدت اقامتتان در سایر کشورهای حوزه شنگن است
  • اگر مدت اقامتتان در کشورهای مختلف حوزه شنگن مساوی است یا اگر فرانسه کشوری است که از آن وارد حوزه شنگن میشوید.
  • در صورتی که شرایطتان با مقررات فوق انطباق نداشته باشد، پلیس مرزی ممکن است از ورود شما به حوزه شنگن ممانعت کند و ویزایتان نیز ممکن است لغو شود. ویزاهای اقامت کوتاه مدت شنگن در همه بخشهای حوزه شنگن معتبر هستند؛ مگر این که در برچسب ویزا محدودیتهایی برای اعتبار آن در قلمروهای مختلف
    مشخص شده باشد.

مرکز ویزایی که باید درخواستتان را به آن ارائه کنید به محل سکونتتان بستگی دارد:

در صورتی که در ایران زندگی میکنید، باید درخواست ویزایتان را به مرکز درخواست ویزا در تهران ارائه کنید تا پرونده تان توسط سفارت فرانسه در تهران بررسی شود.

۳.ببینید گذرنامه‌تان برای درخواست ویزا معتبر است یا نه :

  • ارائه گذرنامه معتبر برای متقاضیان ویزا الزامی است.
  • بر اساس ماده ۱۲ قانون ویزاها (ویزاهای شنگن) و مقررات فرانسه (ویزای
    اقامت بلندمدت و ویزای سرزمینهای خارجی فرانسه)، پذیرش گذرنامه متقاضیان
    توسط مراجع فرانسه منوط به احراز شرایط زیر است:
  • گذرنامه باید حداکثر ۱۰ سال پیش از تاریخ ارائه آن به مرکز درخواست ویزا صادر شده باشد (تاریخ صدور اولیه گذرنامه).
  • گذرنامه باید حداقل دو صفحه استفاده نشده پشت سر هم داشته باشد (دو
    صفحه خالی و روبروی یکدیگر).
  • اعتبار گذرنامه متقاضیان نباید کمتر از سه ماه باشد. این سه ماه از روز مد نظر متقاضی برای خروج از (حوزه شنگن) محاسبه میشود.
  • بنابراین، بر اساس دستور اداره کنسولگری فرانسه، مرکز درخواست ویزای VFS از پذیرش درخواست ویزای متقاضیانی که گذرنامه هایشان با شرایط فوق مطابقت
    ندارد معذور است.

۴.ببینید عکس‌تان برای درخواست ویزا معتبر است یا نه ( جزئیات)

۵.ببینید هزینه‌هایی که باید بپردازید چقدر است:

متقاضیانی که پرونده‌شان را در مرکز درخواست ویزای VFS ارائه می‌کنند ملزم به پرداخت هزینه‌های زیر هستند:

  • هزینه‌های خدمات
  • هزینه ویزا

هزینه‌ها باید به صورت نقد (به یورو) پرداخت شوند. توجه داشته باشید اسکناس‌ها باید کاملاً سالم باشند.

هزینه ویزای فرانسه

  • بر اساس ماده ۱۶ قانون ویزای شنگن یا مقررات فرانسه (اقامت بلندمدت و سرزمین‌های خارجی)، هزینه ویزا ثابت و به یورو است. متقاضیان این مبلغ را به واحد پول محلی و بر اساس نرخ تبدیل ارز اعلامی از سوی اداره کنسول‌گری پرداخت می‌کنند.
  • تغییر هزینه ویزا بدون اعلام قبلی امکان‌پذیر است.
  • بازپرداخت هزینه ویزا بعد از گرفتن اطلاعات بیومتریک ممکن نیست.
  • هزینه ویزای فرانسه برای متقاضیان کمتر از ۶ سال رایگان، متقاضیان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و متقاضیان بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو است.

هزینه‌های خدمات ویزای فرانسه

  • ۲۵ یورو برای هر متقاضی (علاوه بر هزینه ویزا)
  • بازپرداخت هزینه‌های خدمات ممکن نیست.
  • متقاضیان ویزا می‌توانند با پرداخت مبالغ بیشتر از خدمات اختیاری نیز بهره‌مند شوند.
  • می‌توانید داوطلب خدمات اختیاری شوید؛
  • هزینۀ اضافی برای خدمات اختیاریِ خارج از فهرست دریافت نمی‌شود.اگر در مرکز درخواست ویزا VFS، سرویس پولی اختیاری خارج از فهرستی به شما پیشنهاد یا تحمیل شد، لطفا با آدرس زیر تماس بگیرید:

سفارت فرانسه در ایران: تهران، خیابان نوفل‌لوشاتو، پلاک ۶۴-۶۶ و feedback.franceiran@vfshelpline.com

۶.«فرم درخواست ویزا» (Visa Application Form) را، طبق نوع ویزا، دانلود کنید و مدارک لازم را طبق چک‌لیست بر اساس وضعیت شخصی‌تان یا هدف مراجعه‌تان مرتب کنید.

  • این کار خطر ردشدن درخواست ویزا، به دلیل نقص مدرک یا مدارک اشتباه، را کاهش می‌دهد.

ویزای اقامت کوتاه‌مدت : برای اقامت کمتر از ۹۰ روز در یک دورۀ ۱۸۰ روزه در حوزۀ شنگن

فرم درخواست ویزا را دانلود کنید:

فرم درخواست ویزای اقامت کوتاه‌مدت

چک‌لیست برای ویزای اقامت کوتاه‌مدت در فرانسه (خاک فرانسه در اروپا – حوزۀ شنگن)

لطفا برای تعهدنامۀ مربوط به بستگان (پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ) تبعۀ فرانسه، اینجا کلیک کنید : تعهدنامۀ مربوط به بستگان

لطفا برای پرسشنامۀمربوط به بستگان (پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ) تبعۀ فرانسه، اینجا کلیک کنید : پرسشنامۀمربوط به بستگان

ویزای اقامت بلند‌مدت :برای اقامت بیش از ۹۰ روز در یک دورۀ ۱۸۰ روزه در حوزۀ شنگن

فرم درخواست ویزا را دانلود کنید:

فرم درخواست ویزای اقامت بلندمدت

لطفا برای فرم OFII برای ویزای اقامت بلند‌مدت، اینجا کلیک کنید : فرم OFII

۱.گرفتن وقت سفارت فرانسه

حالا که همۀ مدارک لازم (فرم‌ها، گذرنامه، عکس‌ها، بیمۀ پزشکی به مدت سفر، اسناد مختلف، هزینه‌های ویزا و غیره) را در اختیار دارید و درخواست ویزایتان آماده است، باید پیش از مراجعه به مرکز درخواست (Application Center)، وقت سفارت فرانسه بگیرید. هنگام ارائۀ درخواست، باید تمام مدارک لازم تحویل شوند. درخواست‌های ناقص ممکن است رد شوند؛

  • تعیین وقت اجباری است و برای هر متقاضی باید وقت گرفت.
  • می‌توانید از سه ماه قبل از تاریخی که برای سفر برنامه‌ریزی کرده‌اید، وقت مراجعه تعیین کنید؛

برای تعیین وقت، لازم است ایمیلی به آدرس ایمیل appointmentfrance@vfshelpline.com بفرستید و اطلاعات زیر را به انگلیسی وارد کنید:

  1. نام کامل
  2. شمارۀ گذرنامه
  3. تاریخ تولد (سال/ماه/روز) (سال در قالب چهاررقمی و روز و ماه در قالب دورقمی وارد شود)
  4. تاریخ انقضای گذرنامه (سال/ماه/روز) (سال در قالب چهاررقمی و روز و ماه در قالب دورقمی وارد شود)
  5. ملیت
  6. جنسیت
  7. تاریخ عزیمت (سال/ماه/روز) (سال در قالب چهاررقمی و روز و ماه در قالب دورقمی وارد شود)
  8. شمارۀ تماس (شمارۀ همراه)
  9. تاییدیۀ وقت سفارت به آدرس ایمیلی که متقاضی ارائه کرده است ارسال می‌شود.

نکتۀ مهم: وقت سفارت فرانسه تنها در صورتی تایید می‌شود که تمام اطلاعات فوق ارائه شده باشد. در صورت عدم ارائۀ هر کدام از این اطلاعات، بدون دادن هیچ تذکری، وقتی برای فرد تعیین نمی‌شود.

توجه: لغو یا تغییر زمانِ وقت مراجعه میسر نیست؛ متقاضی اگر سر وقت در سفارت حاضر نشود، باید وقت جدیدی بگیرد.

  • متقاضیان ویزای شنگن برای سفر به فرانسه باید شخصا برای تحویل درخواست به مرکز درخواست ویزای شنگن مراجعه کنند.
  • باید تاییدیۀ وقت سفارت فرانسه را چاپ کنید تا در ورودی مرکز ارائه دهید.
  • متقاضیان ویزای همسر تبعۀ فرانسه که مدارک لازم را تکمیل کرده‌اند -به چک‌لیست در مرحله‌ ۱ مراجعه کنید- برای تعیین وقت، نیازی به تحویل درخواست به مرکز درخواست ویزای فرانسه ندارند. آنها می‌توانند بدون وقت قبلی به مرکز مراجعه کنند.

۲.حضور در مرکز درخواست ویزای فرانسه

  • باید ۱۰ دقیقه پیش از زمان تعیین‌شده در مرکز درخواست ویزا حاضر باشید تا از بازرسی‌های امنیتی بگذرید. برای جلوگیری از ازدحام دم در ورودی، بهتر است زود به مرکز مراجعه کنید.
  • هر متقاضی ویزا، غیر از کودکان کمتر از ۱۲ سال، باید شخصا برای تحویل درخواست خود حاضر شود.
  • کودکان کمتر از ۱۲ سال اجازۀ ورود به مرکز درخواست ویزا را ندارند.
  • پدر و مادر کودک، باهم، باید درخواست ویزای کودکان کمتر از ۱۲ سال (شامل فرم‌ها، عکس‌ها، گذرنامه‌های شخصی، هزینۀ ویزا، مدارک هر کودک) را به مرکز درخواست ویزا تحویل دهند.
  • فقط متقاضیان ویزا اجازۀ ورود به مرکز درخواست ویزا را دارند. هیچ بازدیدکننده‌ای اجازۀ ورود ندارد؛ مگر با موافقت مکتوب ادارۀ کنسولگری.

*فراموش نکنید که موارد زیر را همراه داشته باشید:

  • تاییدیۀ وقت سفارت فرانسه (چاپ‌شده)؛
  • درخواست ویزا شامل تمام مدارک لازم به‌ترتیب چک‌لیست؛
  • هزینۀ ویزا و هزینه‌های خدمات به‌شکل نقدی (به یورو). توجه کنید که اسکناس‌ها باید کاملا سالم باشند.

۳. روال کار در مرکز ویزای فرانسه

باجۀ اطلاعات

وقتی به مرکز درخواست ویزا رسیدید، خود را به باجۀ اطلاعات معرفی کنید. در آنجا مامور VFS در باجۀ پذیرش:

  • تأییدیۀ وقت سفارت‌ شما را بررسی می‌کند.
  • گذرنامۀ شما را بررسی می‌کند: شمارۀ گذرنامه در تأییدیۀ وقت سفارت باید با شمارۀ گذرنامه‌ در گذرنامۀ شما یکسان باشد.
  • به شما نوبت می‌دهد.

حراست

  • هرکسی که وارد مرکز درخواست ویزا می‌شود باید از بازرسی امنیتی بگذرد.

اتاق انتظار

باید تا وقتی که شمارۀ‌تان را صدا بزنند، در اتاق انتظار منتظر بمانید.در اتاق انتظار، VFS خدمات انتخابی زیر را (در ازای دریافت هزینه) ارائه می‌دهد:

  • فتوکپی (سلف‌سرویس)؛
  • عکس

باجه‌های تحویل مدارک

  • در باجۀ تحویل مدارک، مامور VFS همخوان بودن محتویات درخواست‌تان با لیست مدارک درخواستی ادارۀ کنسولگری فرانسه را بررسی می‌کند؛
  • ماموران VFS اجازۀ اظهار نظر دربارۀ کیفیت درخواست یا تصمیم ادارۀ کنسولگری را ندارند.
  • ماموران VFS اجازۀ پرکردن فرم‌های درخواست ویزا را ندارند: اگر فرم درخواست ویزا ناقص باشد، باید خودتان روی میز جداگانه‌ای آن را پر کنید و به باجۀ تحویل مدارک برگردید؛
  • ماموران VFS اجازۀ گرفتن فتوکپی ندارند؛ اگر یک فتوکپی را جا انداخته‌اید، باید خودتان فتوکپی بگیرید؛ دستگاه فتوکپی در اتاق انتظار است؛
  • اگر مدارک درخواست‌تان با لیست مدارک همخوانی نداشته باشد (نقص مدارک)، می‌توانید درخواست ندهید، مرکز درخواست ویزا را ترک کنید و روز دیگری، بعد از تعیین وقت سفارت فرانسه ، به مرکز درخواست ویزا برگردید.
  • اگر می‌خواهید که ادامه بدهید و درخواست ویزای ناقص خود را تحویل دهید، از شما خواسته می‌شود که مدرکی را امضا کنید که نشان می‌دهد درخواست‌تان ناقص است و مدارک جاافتاده را مشخص می‌کند.
  • ارائۀ پروندۀ کامل لزوما به‌معنای پذیرش درخواست ویزا توسط ادارۀ کنسول‌گری نیست.

خدمت پیک

  • مامور VFS در باجۀ تحویل از شما روش ترجیحی‌تان برای گرفتن گذرنامه را می‌پرسد.
  • خودتان یا از طریق فرد دیگری (مرحله ۳ را ببینید: « گذرنامه‌ام را …. می‌گیرم» که مشخص می‌کند تحت چه شرایطی شخص سومی می‌تواند گذرنامه‌تان را از سفارت بگیرد)؛
  • اگر به‌ نماینده‌ای وکالت دهید، باید این وکالت را در باجۀ تحویل امضا کنید و در آن نام و شمارۀ شناسایی‌ او را ذکر کنید.
  • یا با سرویس پیک: در این حالت، از شما مبلغی برای هزینه‌های پیک گرفته می‌شود.

صندوق

  • بعد از شما خواسته می‌شود که به باجۀ صندوق بروید و هزینه‌های ویزا و هزینه‌های سرویس و سرویس‌های انتخابی (در صورت وجود) را بپردازید.
  • به شما رسیدی داده می‌شود: باید این رسید را تا هنگام گرفتن گذرنامه، بعد از بررسی درخواست‌تان توسط ادارۀ کنسول‌گری، نگه دارید.

بیومتریک (زیست‌سنجی)

  • بعد از پرداخت هزینه‌های ویزای فرانسه و خدمات، به اتاقک بیومتریک می‌روید. عکس و اثر انگشت‌تان گرفته می‌شود.
  • اطلاعات بیومتریک در فرایندی سریع، بادقت و محترمانه گرفته می‌شود. در این فرایند، تصویر صورت با دوربین دیجیتال و اسکن اثر هر ۱۰ انگشت با اسکنر دیجیتال گرفته می‌شود.

در این‌ عکس، صورت‌تان باید کاملا معلوم باشد. به عبارت دیگر:

  • موهای‌تان نباید چشم‌تان را بپوشاند؛
  • نباید کلاه یا شال یا هرچیز دیگری بپوشید که صورت، مو یا گردن را بپوشاند (به‌استثنای پوشش مذهبی سر که در زیر تشریح شده است):
  • اگر به دلایل مذهبی، سر یا گردن خود را پوشانده‌اید، باید صورت‌تان، از زیر چانه تا بالای ابروها و هر دو گونه، کاملا معلوم باشد. هر دو گوش باید معلوم باشد. موقع گرفتن عکس، باید عینک‌تان را بردارید.
  • اگر سرانگشت‌تان بریده یا آسیب دیده است، وقتی زخم خوب شد، وقت مراجعه‌ای برای مرکز درخواست ویزای فرانسه تعیین کنید.
  • اگر اجازۀ گرفتن اطلاعات بیومتریک‌تان را ندهید، درخواست ویزا‌ی‌تان بررسی نخواهد شد.

۱. درخواست‌تان را ره‌گیری کنید:

همه درخواست‌های ویزا، بعد از ارائه، برای بررسی و تصمیم‌گیری به اداره کنسول‌گری منتقل می‌شوند.

می‌توانید درخواست‌تان را ره‌گیری کنید (از آماده‌ بودن گذرنامه‌تان جهت تحویل گرفتن آن در مرکز ویزا مطلع شوید).

برای ره‌گیری درخواست‌تان به شماره مرجع درج‌شده روی رسید دریافتی هنگام ارائه درخواست نیاز دارید.

برای ره‌گیری درخواست‌تان اینجا کلیک کنید : رهگیری درخواست ویزای فرانسه

۲. گذرنامه‌تان را تحویل بگیرید:

  • بعد از آن که از مرکز درخواست ویزای VFS پاکت حاوی گذرنامه‌تان را تحویل می‌گیرد، پیام خودکار اطلاع‌رسانی به دو روش زیر به شما ارسال می‌شود: ایمیل و پیامک به شماره تلفن اعلامی هنگام ارائه درخواست
  • اگر گزینه تحویل گذرنامه با پیک را انتخاب کرده باشید، پاکت حاوی گذرنامه مستقیماً به آدرس اعلامی‌تان ارسال خواهد شد.
  • در صورتی که گزینه تحویل گذرنامه با پیک را انتخاب نکرده باشید، می‌توانید: خودتان به مرکز درخواست ویزا مراجعه کنید و با ارائه رسید پرداخت و مدرک شناسایی رسمی، گذرنامه‌تان را تحویل بگیرید؛ یا از طریق نماینده‌تان گذرنامه‌تان را تحویل بگیرید.

ساعات تحویل گرفتن گذرنامه

متقاضی ویزا، هنگام تحویل گرفتن پاکت حاوی گذرنامه، باید مدارک زیر را ارائه کند:

  • کارت شناسایی
  • رسید پرداخت دریافتی از مرکز درخواست ویزا

نماینده متقاضی ویزا، هنگام تحویل گرفتن پاکت حاوی گذرنامه، باید مدارک زیر را ارائه کند:

  • کارت شناسایی
  • رسید پرداخت دریافتی از مرکز درخواست ویزا
  • اجازه‌نامه امضاشده توسط متقاضی

۳. آشنایی با معانی اطلاعات درج‌شده روی برچسب ویزا

۴. کنترل‌های مهاجرتی پیش از ورود به فرانسه

۵. گمرک

  • در صورتی که وجه نقد همراه‌تان بیش از ۱۰ هزار یورو یا مبلغی معادل آن است، باید مقدار دقیق آن را به گمرک اعلام کنید.

۶. در صورت رد درخواست ویزای فرانسه

  • تصمیم‌گیری درباره رد درخواست ویزا یا صدور ویزا بر عهده اداره کنسول‌گری است.

در صورت رد درخواست ویزا، مرکز درخواست ویزای VFS :

  • مسئولیتی برای توضیح دلیل رد درخواست ویزا ندارد.
  • مسئولیتی برای دریافت درخواست‌های تجدیدنظر متقاضیان ویزا ندارد.

تائید مدارک ویزای فرانسه

از تاریخ اول فوریه ۲۰۱۸ برابر با ۱۲/۱۱/۱۳۹۶ کلیه متقاضیان تائید مدارک  و ترجمه منحصرا روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۰ میتوانند مراجعه کنند.

اطلاعات سفارت فرانسه در تهران

  • آدرس :تهران ، خیابان حافظ، خیابان نوفل لو شاتو
  • تلفن سفارت فرانسه: ۶۴۰۹۴۰۰۰
  • فکس سفارت فرانسه: ۶۴۰۹۴۰۹۲ – ۶۴۰۹۴۰۹۳
  • ساعات کاری سفارت فرانسه: یکشنبه تا پنجشنبه
  • ایمیل بخش روادید: visas.teheran@diplomatie.gouv.fr
  • آدرس سایت سفارت فرانسه: سایت رسمی سفارت فرانسه در تهران

اطلاعات شرکت VFS در تهران

  • در صورتی که در ایران هستید، می‌توانید سؤال‌های‌تان را به آدرس ایمیل info.franceiran@vfshelpline.com ارسال کنید یا با شماره تلفن ۲۷۶۷۴۰۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.
  • ساعات ارائه درخواست: ۷:۳۰ تا ۱۵:۰۰
  • ساعات تحویل گرفتن گذرنامه: ۷:۳۰ تا ۱۷:۰۰
  • ساعات پاسخ‌گویی تلفن راهنما: ۷:۳۰ تا ۱۷:۰۰
  • به غیر از جمعه، شنبه و تعطیلات اعلام‌شده توسط سفارت فرانسه در ایران.
  • توجه داشته باشید مرکز خرید پالادیوم از ساعت ۹:۰۰ باز است. در صورت مراجعه قبل از این ساعت، از در جنوبی، واقع در خیابان عروضی، وارد شوید.
  • آدرس : تهران (منطقه ۱)، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه ۱۱

منابع :

سفارت فرانسه در ایران

vfsglobal

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟