راهنمای اخذ ویزای فنلاند و وقت سفارت فنلاند

یکی از کشورهای محبوب در منطقه اسکاندیناوی کشور فنلاند است و به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی برای سفر به این کشور نسبت به اخذ ویزای توریستی فنلاند اقدام میکنند.ما در این مطلب قصد داریم تا با ارائه مطالب مفید در زمینه وقت سفارت فنلاند و ویزای فنلاند در خدمت شما باشیم.در ادامه با ویزاتک باشید.

راهنمای اخذ ویزای فنلاند و وقت سفارت فنلاند

از سال ۲۰۰۱ کشور فنلاند به عضویت منطقه شنگن و اتحادیه اروپا در آمد.طبق آمار سال ۲۰۱۴ کشور فنلاند ۱,۱۹۱,۱۱۰ ویزای شنگن صادر کرده است.سفارت فنلاند پروسه تحویل مدارک برای درخواست ویزای فنلاند در ایران را برون سپاری کرده است. مرکز درخواست ویزای فنلاند که تحت نظارت وی اف اس گلوبال (VFS Global) فعالیت می کند در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۷ برابر با ۹ آذر ماه ۱۳۹۶ در تهران شروع بکار کرد. این مرکز جدید، پروسه درخواست ویزای شنگن به مقصد فنلاند و ویزای استونی را تسهیل خواهدکرد.

مدارک ویزای توریستی فنلاند

برای دریافت ویزای توریستی فنلاند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت فنلاند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی
  • اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
  • ۶ قطعه عکس ۶×۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
  • اصل و ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

    • مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

  • اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

    الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر

    در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

    ب) سپرده‌­های بانکی

    ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

    باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :  کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

نکته : فرم درخواست ویزای فنلاند باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای فنلاند اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

انواع ویزای فنلاند و مدارک آن

  • دعوت نامه از یک شرکت در فنلاند که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در فنلاند، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی کشور فنلاند (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت کشور فنلاند یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج فنلاندی
  • رکورد خانوادگی فنلاندی
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری فنلاند در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مراحل درخواست ویزای فنلاند

درخواست ویزای فنلاند سه مرحله دارد که در زیر به شرح آن میپردازیم و در نظر داشته باشید که جمع آوری پرونده های تقاضای ویزای فنلاند از تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۷ برابر با ۹ آذر ماه ۱۳۹۶ توسط شرکت خصوصی VFS در خارج از سفارت انجا م می گردد.

  • متقاضیان ویزای اقامت کوتاه مدت فنلاند فقط از طریق وقت قبلی در مرکز درخواست ویزای فنلاند پذیرفته می شوند.
  • هزینه های ویزا و خدمات به همراه هرگونه خدمات ارزش افزوده دیگری باید به صورت نقدی (به ارز یورو) در مرکز درخواست ویزا در زمان ثبت درخواست، پرداخت شود.
  • تعیین وقت سفارت فنلاند برای ارائه درخواست ویزا در سفارت فنلاند نیز اجباری است.در این صورت، هزینه ویزا باید به صورت نقدی به ارز یورو در سفارت فنلاند به هنگام ارائه درخواست پرداخت گردد.
  • هر شخص نیازمند وقت جداگانه و ارائه درخواست جداگانه است. برای مثال، اگر خانواده یا گروهی متشکل از پنج نفر درخواست ویزا نمایند، باید ۵ وقت سفارت فنلاند تعیین شود.
  • تقاضاهای زیادی برای وقت ملاقات وجود دارند؛ از متقاضیان درخواست می شود برای اجتناب از هرگونه مشکلی وقت خود را خیلی زودتر و بسته به تاریخ سفر مورد نظرشان رزرو کنند. لطفاً توجه داشته باشید که مدارک درخواست خود را فقط می توانید در محدوده ۹۰ روز قبل از تاریخ سفر در مرکز درخواست ویزا ثبت نمایید و زمان پردازش ویزا ۱۵ روز تقویمی از تاریخ ارائه درخواست است.

برای تعیین وقت ملاقات لطفاً با ارائه جزئیات زیر، به آدرس appointmentfinland@vfshelpline.com برای ما ایمیل ارسال کنید:

  1. نام کامل
  2. شماره پاسپورت
  3. تاریخ انقضای پاسپورت (روز/ماه/سال)
  4. ملیت
  5. جنسیت
  6. تاریخ تولد (روز/ماه/سال)
  7. شماره تلفن
  8. تاریخ سفر (روز/ماه/سال)
  9. تاریخ مورد نظر برای وقت ملاقات (روز/ماه/سال)
  10. مکان مورد نظر برای ارائه درخواست  (مرکز درخواست ویزا یا سفارت فنلاند)
  11. دسته بندی ویزا  (تجاری / رسمی،گردشگری،بازدید شخصی،کنفرانس / تحقیقات علمی و تحصیلی)
  12. کشور مقصد اصلی من استونی است  (ویزای استونی)
  • نکته مهم: وقت سفارت فنلاند برای متقاضی فقط در صورتی رزرو می شود که کلیه اطلاعات فوق تکمیل گردد. در صورت تکمیل نکردن هر یک از اطلاعات، بدون اطلاع رسانی هیچ وقت ملاقاتی رزرو نخواهد شد.
  • توجه: امکان تغییر یا لغو وقت سفارت فنلاند نیست؛ متقاضی باید در صورت عدم حضور وقت ملاقات جدیدی را تعیین کند.
  • هر متقاضی که درخواست ویزای شنگن یا مسافرت به فنلاند یا استونی را دارد باید به صورت حضوری برای ارائه درخواست در مرکز درخواست ویزا حضور یابد.
  • نامه تأییدیه وقت ملاقات را می بایست چاپ و هنگام ورود به مرکز در خواست ویزا آن را نشان دهید.

۱.کلیه مدارک مورد نیاز و نیز مدارک تکمیلی را آماده کنید(بر اساس نوع ویزای درخواستی)

۲.از طریق ارسال ایمیل به مرکز درخواست ویزا وقت سفارت فنلاند را رزرو کنید (اجباری).لطفاً قبل از مراجعه به مرکز درخواست ویزا، اطلاعیه مقررات امنیتی مرکز درخواست ویزا را بخوانید.

۳.درخواست ویزای خود را ثبت نمایید:

به مرکز درخواست ویزا مراجعه نموده و فرم تکمیل شده درخواست ویزای خود را به همراه مدارک مورد نیاز ارائه دهید.

۴.هزینه درخواست ویزا را پرداخت کنید:

هزینه های ویزای فنلاند و خدمات فقط به صورت نقدی با ارز یورو در مرکز درخواست ویزای فنلاند پرداخت می شوند. با پرداخت هزینه اضافی می توانید درخواست تحویل پاسپورت توسط پست سفارشی به آدرس مورد نظر در ایران را داشته باشید. برای تمامی پرداخت های انجام شده در مرکز درخواست ویزا، رسید ارائه می شود.

۵.اطلاعات بیومتریک شما ثبت می گردد:

پس از ارائه مدارک از شما خواسته می شود به اتاق بیومتریک بروید که در آنجا اثر انگشتان شما و یک عکس دیجیتالی ثبت می شود.

  • پس از ارائه درخواست ویزا در مرکز ویزای فنلاند در ایران می توانید وضعیت درخواست خود را از طریق وارد کردن شماره رسید و تاریخ تولد بررسی کنید.
  • برای پیگیری درخواست خود اینجا را کلیک کنید.(پیگیری درخواست ویزای فنلاند)
  • سفارت فنلاند پاسپورت های بررسی شده را به مرکز درخواست ویزا برمیگرداند.متقاضیان می توانند مدارک را از مرکز درخواست ویزا تحویل بگیرند و یا در صورتی که در زمان ثبت درخواست خدمات دریافت پاسپورت از طریق پست را خریداری کرده باشند، پاسپورت خود را در نشانی از پیش اعلام شده دریافت خواهند کرد.

دریافت پاسپورت از مرکز درخواست ویزا:

۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ (از یکشنبه تا پنج شنبه، به جز تعطیلات اعلام شده)

متقاضیان می توانند پاسپورت های خود را حداکثر تا ۳۰ روز بعد از اتمام روند رسیدگی به درخواست و ارسال پاسپورت توسط سفارت فنلاند به مرکز درخواست ویزا، از این مرکز تحویل بگیرند. پس از گذشت ۳۰ روز، پاسپورت ها به سفارت فنلاند بازگردانده می شوند و متقاضیان می توانند پاسپورت خود را از سفارت فنلاند دریافت نمایند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت پاسپورت:

  • اصل رسید
  • کپی صفحه اطلاعات پاسپورت (منگنه شده به رسید)

اگر کسی را برای وصول پاسپورت خود تعیین می کنید:

  • اصل رسید
  • کپی صفحه اطلاعات پاسپورت (منگنه شده به رسید)
  • اجازه نامه از طرف صاحب پاسپورت
  • کپی کارت شناسایی شخصی که اجازه دریافت پاسپورت را دارد
  • * در صورتی که اصل رسید را گم کرده اید، می باید گواهی گزارش این مساله به اداره پلیس را به جای اصل رسید به همراه داشته باشید.

هزینه ویزای فنلاند 

  • بزرگسال  : ۶۰ یورو
  • کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال : ۳۰ یورو
  • کودکان زیر ۶ سال : رایگان

اطلاعات سفارت فنلاند در تهران

  • آدرس : تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، شماره ۲
  • تلفن: ۲۳۵۱۲۲۵۰
  • فکس: ۲۲۲۳۶۲۳۰
  • کد پستی: ۱۹۳۹۵-۱۷۳۳
  • ایمیل: mailto:visa.teh@formin.fi
  • آدرس سایت سفارت فنلاند: سایت رسمی سفارت فنلاند در تهران

ساعات کاری سفارت فنلاند

  • خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
  • پاسخ به درخواست‌های تلفنی: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر فقط با شماره تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰
  • امور مربوط به گذرنامه برای اتباع فنلاندی: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر

خدمات متقاضیان ویزا و اجازه اقامت

  • یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح
  • ساعات پاسخگویی به تلفن: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر با شماره تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰
  • در فصل تابستان روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح به سوالات تلفنی پاسخ داده می‌شود.

اطلاعات شرکت VFS در تهران

  • آدرس: تهران، منطقه ۱، خیابان مقدس اردبیلی، مرکز خرید پالادیوم، طبقه ۱۱
  • ساعات کاری: ۱۷:۰۰ – ۰۸:۰۰
  • ساعات پذیرش مدارک: ۱۵:۰۰ – ۰۸:۰۰
  • ساعات برای برگرداندن گذرنامه به متقاضی: ۱۷:۰۰ – ۱۵:۰۰
  • ایمیل: info@finlandiran@vfshelpline.com
  • وب سایت vfsglobal

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟