قیمت ویزای دبی ،امارات و شرایط اخذ آن

چطور میتوان ویزای دبی گرفت؟

شهر دبی که بیشتر میزبان تجار و شرکت های بزرگ است،برای ایرانتیان مستلزم اخذ ویزای دبی است.قبل از سفر به امارات متحده عربی، لطفا شرایط ویزای خود را بررسی کنید تا در سفر به این شهر به مشکل نخورید.به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد شرایط اخذ ویزای دبی و جزئیات آن اطلاعاتی ارائه دهیم.در ادامه با ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای دبیبرای سفر به شهر دبی شهروندان چه کشورهای نیاز به ویزا ندارند؟

اگر شما دارنده گذرنامه یکی از کشورهای زیر هستید، برای بازدید از امارات متحده عربی نیازی به هیچ گونه ویزا نیست. نگران نباشید پرواز خود را به مقصد فرودگاه بین المللی دبی رزرو کنید :

بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، آلمان، هلند، بلژیک،لیختن اشتاین، سوئیس، اتریش، سوئد، نروژ، دانمارک، پرتغال، ایرلند، یونان، فنلاند، اسپانیا، موناکو، واتیکان، ایسلند، آندورا، سان مارینو، لیختن اشتاین،آمریکا،کانادا،ژاپن، برونئی، سنگاپور، مالزی، هنگ کنگ، کره جنوبی،عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، عمان، کویت.

انواع ویزای دبی بر اساس مدت اعتبار

تعیین مدت ویزا رابطه مستقیمی با هدف از سفر دارد و از اینرو، ویزاهای توریستی دارای زمان‌هایی متغیر هستند. همچنین، کلیه این ویزاها به دو گروه یکبار و چندبار ورود تقسیم می‌شوند.

  • توریستی ۱۴ روزه عادی
  • توریستی یکماهه
  • توریستی ۳ ماهه
  • توریستی مولتی ۳ ماهه
  • توریستی دبی ویژه اتباع خارجی
  • توریستی یکماهه مولتی دبی
  • توریستی ۱۴ روزه فوری
  • توریستی ۶ ماهه

ویزای دبی چند روزه میاد؟

بعد از ارسال مدارک و پردخت هزینه، باید منتظر صدور ویزا بمانید. صدور هر کدام از ویزاهای امارات متحده عربی شامل چهارده روزه، یک ماهه، سه ماهه‌ی یک بار ورود و سه ماهه‌ی چند بار ورود حدود ۷ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد. برای برنامه‌ریزی سفر، حتما این زمان را در نظر بگیرید.روز کاری، یک روز بعد از ارائه درخواست و ارسال مدارک آغاز می‌شود. تعطیلات رسمی و تعطیلات سفارت هم به این زمان اضافه می‌شود.

مراحل دریافت ویزای دبی

برای صدور ویزا تجارتی، سیاحتی و… دبی، باید شخص، شرکت یا سازمانی در دبی ضمانت تقاضاکننده ویزا را به عهده بگیرد و مسافر را در تاریخ مقرر از کشور خارج کند. این مسئول در امارات به نام “کفیل” شناخته می‌شود.

کفیل به دو صورت می تواند برای مسافر ویزا درخواست نماید. اول اینکه از نزدیکان مسافر باشد که در این صورت باید فرم نسبیت را از سفارت مربوطه دریافت کند یا رابطه تجاری با متقاضی داشته باشد. در روش دوم، بر اساس رابطه‌های کاری و تجاری، سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی می‌توانند برای مسافر خود درخواست ویزا کنند.

البته ویزاهای توریستی توسط خطوط هوایی، هتل‌ها و آژانس‌های مسافرتی درخواست می‌شود؛ به همین علت آژانس‌های مسافرتی از کلیه مسافران دبی ضمانت اخذ می‌کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

  • اسکن پاسپورت ( پاسپورت حداقل ۷ ماه باید اعتبار داشته باشد)
  • چک ضمانت

نکاتی در مورد ویزای دبی

  • امکان صدور ویزای دبی برای افراد زیر ۲۳ سال بدون همراهی پدر ؛ مادر یا همسر امکان پذیر نمی باشد.
  • جهت اخذ ویزای افراد زیر ۲۳ سال علاوه بر اسکن پاسپورت پدر یا مادر به اسکن صفحات شناسنامه نیز باید ارسال شود.
  • درخواست ویزای دبی برای کسانی که به عنوان همراه در پاسپورت همسرشان هستند امکان ندارد.
  • در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.
  • پس از اتمام درخواست باید هزینه ویزای دبی در سایت جوازات پرداخت گردد تا باصطلاح ویزا پست گردد و این هزینه قابل بازگشت نمیباشد.
  • در صورتیکه ویزای دبی ریجکت شود اقدام به درخواست ویزای مجدد ننمائید چون ویزای بعدی هم ریجکت میگردد.
  • نکته آخر اینکه پس از دریافت ویزای دبی و ورود به این شهر ، اولین روز محاسبه میگردد و اکیدأ توصیه میکنیم بیش از مدت قانونی در این شهر نمانید چون علاوه بر جریمه نقدی ممکن است برای ویزاهای بعدی تولید اشکال نماید.
  • در صورتیکه ویزای قبلی شخص اعتار داشته باشد و مجددا نسبت به اخذ ویزا اقدام کند،ویزای جدید رد خواهد شد و علاوه بر آن باید مبلغ ۱۵۰ درهم جریمه پرداخت شود.
  • در صورتیکه از سوی هر آژانس مسافرتی درخواست ویزا کرده باشید،و ویزای شما هنوز صادر نشده باشد،درخواست ویزای جدید رد خواهد شد.

تمدید ویزا در کشور امارات

در صورتیکه قصد دارید ویزای خودر ا در کشور امارات تمدید کنید با شرایط زیر توجه کنید :

  1. پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  2. ویزای توریستی میتواند برای ۳۰ روز تمدید شود و این کار توسط سازمان مهاجرت این کشور انجام شود.
  3. ویزا برای شهر ی میتواند تمدید شود که به آن وارد شده اید.به عنوان مثال،اگر از ابوظبی وارد امارات شده اید،امکان تمدید ویزا در دبی وجود ندارد.

موفق باشید.

۱۰۰%
قیمت ارزان و تحویل فوری
  • قیمت ارزان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟