ویزای جمهوری چک در کمترین زمان – وقت سفارت جمهوری چک – ویزاتک

ویزای جمهوری چک و مدارک مورد نیاز

بسته به اهداف سفر شما به کشور جمهوری چک، ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود.بر این اساس این که آیا شما قصد سفر ، تحصیل یا کار را دارید باید متناسب با هدف شما ویزای جمهوری چک درخواست شود.در نظر داشته باشید که از سال ۲۰۰۷ زمانی که کشور بلژیک به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین به عضویت منطقه شنگن درآمد درخواست ویزای شنگن جمهوری چک امکان پذیر شد.طبق آمار: در سال ۲۰۱۴، بلژیک در مجموع ۵۰۶,۵۹۷ ویزای شنگن را صادر کرده است.

راهنمای اخذ ویزای جمهوری چک

مدارک مورد نیاز ویزای جمهوری چک

  • وجه ویزا که باید فقط به یورو پرداخت شود.
  • رزرواسیون سفر مطابق با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و هتل
  • کپی و پرینت از گردش های مالی ۳ ماه اخیر حساب های جاری فرد
  • گواهی محل اقامت و گواهی تمکن مالی در زمان دیدار از کشورهای عضو
  • پاسپورت ایرانی با اعتبار حداقل سه ماه بعد از انقضای ویزا  و ۲ صفحه خالی، کپی صفحه‌ی اول، کپی ویزا‌های قبلی و مهرها. ارائه گذرنامه (های) پیشین توصیه می‌شود.
  • فرم تکمیل شده، تایپ شده و امضا شده توسط متقاضی (در موارد کودکان زیر ۱۵ سال امضای یکی از والدین قابل قبول است). فرم تقاضای ویزا از این لینک (فرمت pdf) قابل دریافت است. فرم مذکور به همراه سایر مدارک باید شخصا توسط خود متقاضی ارائه شود.

  • یک قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید از چهره متقاضی که اخیرا گرفته شده باشد و با چسب (مایع) به فرم تقاضا چسبانده شود (لطفا عکس را به فرم منگنه نکنید).
  • بیمه پزشکی مسافرت که برای کل مدت اقامت در منطقه شینگن معتبر باشد. در صورت تقاضای ویزای چندبار ورود (مولتی)، بیمه نیز باید مولتی بوده و به همراه کپی ارائه شود.

  • تایید اقامت یا پوشش هزینه‌ها توسط شخص حقیقی یا حقوقی دعوت کننده (اصل دعوت نامه از اداره مهاجرت جمهوری چک – به صورت رسمی توسط پلیس مهاجرت جمهوری چک مهر و امضا شده باشد.)

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :  کلیه مدارک اصلی به زبان فارسی باید توسط مترجم رسمی به زبان انگلیسی یا چکی ترجمه شود. مهر وزارت امور خارجه یا وزارت دادگستری مورد نیاز نیست.

نکته : فرم درخواست ویزای جمهوری چک باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای جمهوری چک اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای جمهوری چک

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • کپی پاسپورت
  • دعوت نامه از یک شرکت در جمهوری چک که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در جمهوری چک، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی جمهوری چک (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت جمهوری چک یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج جمهوری چک
  • رکورد خانوادگی جمهوری چک
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری جمهوری چک در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مراحل درخواست ویزای توریستی جمهوری چک

برای درخواست ویزای توریستی جمهوری چک ، پیش از هر چیز باید وقت سفارت چک را دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک ، لازم است طبق توضیحات سایت این سفارت، ایمیلی حاوی اطلاعات زیر، به آدرس ایمیل گرفتن وقت سفارت جمهوری چک ارسال کنید:

  • نام و نام خانوادگی
  • نوع ویزای درخواستی
  • هدف سفر و مدت زمان اقامت (از … تا …)
  • شماره تماس

نکاتی برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک

سفارت چک اکیدا توصیه می‌کند به همراه ایمیل ارسالی خود، کپی پاسپورت، فرم‌های درخواست ویزا یا مدارک دیگری را ارسال نکنید. تمامی مدارک درخواست ویزای جمهوری چک باید در روز تعیین شده به سفارت تحویل داده شوند.

همچنین طبق توصیه این سفارت، لازم است حداقل ۶ هفته پیش از سفر خود به این کشور، برای دریافت وقت سفارت چک اقدام کنید. همچنین اگر سفر شما قبل یا در فصل پر گردشگر (های سیزن) است – یعنی در تابستان یا تعطیلات نوروز – باید دو ماه زودتر برای گرفتن وقت سفارت جمهوری چک اقدام کنید.

از ساعت ۹ الی ۹:۳۰، افرادی با شرایط زیر در الویت هستند:

  • متقاضیانی که بعد از تحویل مدارک اولیه، مدارک ناقص خود را آورده باشند. مدارک ناقص باید ظرف مدت یک روز از تاریخ تحویل فرم‌ها، داخل صندوق مشخص شده انداخته شوند.
  • متقاضیانی که در مرحله تصمیم نهایی برای صدور یا عدم اعطای ویزا هستند.

هزینه‌های ویزای جمهوری چک

مبالغ درخواست ویزا می‌بایست به یورو پرداخت گردد (‌اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نمی‌باشد).

  • اقامت کوتاه مدت : ۶۰ یورو
  • کودکان (۶ الی ۱۲ سال) ۳۵ یورو
  • اقامت بلند مدت : ۱۸۰ یورو
  • رایگان : وقت ملاقات و فرم های درخواست ویزای جمهوری چک رایگان می‌باشند.

ساعت کاری بخش کنسولی

ساعات و روزهای کاری بخش کنسولی سفارت جمهوری چک، برای تحویل مدارک دریافت ویزای این کشور، طبق توضیحات جدول زیر است:

ساعت ۹ الی ۱۲

فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

پرداخت هزینه به یورو

۹ الی ۱۲

فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

پرداخت هزینه به یورو

۹ الی ۱۲

فقط برای ویزای‌های بلند مدت و متقاضیان اخد اقامت که وقت سفارت دارند.

تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

پرداخت هزینه به یورو

۹ الی ۱۲

فقط برای مراجعه متقاضیان ویزای کوتاه مدت که از قبل وقت گرفته‌اند.

تصدیق مدارک و اسناد و اطلاعات هویتی فقط پس از تعیین وقت سفارت انجام می‌شود.

پرداخت هزینه به یورو

ساعات کاری سفارت جمهوری چک

سفارت جمهوری چک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش کنسولی سفارت جمهوری چک

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت جمهوری چک می‌توانید از آدرس ایمیل زیر استفاده کنید. همچنین بخش کنسولی سفارت چک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

consulate_tehran@mzv.cz

منبع : mzv.cz/tehran

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟