ویزای قبرس و مدارک مورد نیاز

چطور میتوان ویزای قبرس گرفت؟

قبرس یکی از کشورهای اروپایی است که این روزها ویزای آن از لحاظ اعتبار بسیار مطرح شده است و گردشگران زیادی به منظور سفر به این کشور به دنبال اخذ ویزای قبرس هستند.شاید شما هم بارها شنیده باشید که با اخذ ویزای قبرس می توانید اعتبار پاسپورت خود را تا حدودی بالا ببرید.به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در مورد ویزای این کشور ارائه دهیم تا در صورت نیاز نسبت به اخذ آن اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای قبرس

  • رزرو هتل در قبرس.
  • کپی گذرنامه و ویزاهای موجود متقاضی.
  • پرینت گردش حساب شش ماهه اخیر متقاضی.
  • رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت (دو طرفه ) به نام متقاضی .
  • گذرنامه متقاضی که باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
  • دو قطعه عکس (۶ در ۴) جدید متقاضی رنگی زمینه سفید و بدون رتوش.
  • کپی گذرنامه های قدیمی متقاضی همراه با کپی صفحات دوم و سوم آنها و ویزاهای موجود.
  • اصل شناسنامه متقاضی همراه با کپی تمام صفحات در صورت داشتن شناسنامه جدید ارائه اصل کارت ملی فرزندان به همراه کپی الزامی است.
  • گواهی اشتقال به کار متقاضی به زبان انگلیسی و یا ترجمه انگلیسی آن همراه با اصل گواهی فارسی که حقوق ماهیانه سمت / حرفه و تاریخ آغاز به کار متقاضی در آن ذکر شده باشد.
  • متقاضیانی که به منظور انجام امور تجاری قصد سفر به قبرس را دارند علاوه بر مدارک فوق می بایست از طرف شرکت قبرسی دعوت نامه ای ارائه دهند که شامل مدت اقامت مقصود و موضوع بازدید باشد.
  • متقاضیانی که به منظور شرکت در کنفرانس و یا هر گونه همایش قصد سفر به قبرس را دارند علاوه بر داشتن تایید نهایی حضور در کنفرانس می بایست ریز برنامه کنفرانس به زبان انگلیسی را نیز ارائه دهند.
  • افرادی که به منظور مصاحبه در سفارت های خارجی قصد سفر به قبرس را دارند ,علاوه بر مدارک فوق می بایست گواهی مکتوب وقت مصاحبه ,همراه با تمام مدارک مورد نیاز برای توجیه سفرشان به کشور خارجی را نیز ارائه دهند.
  • ارائه سند مالکیت همراه با قرارداد خرید ملک برای متقاضیانی که دارای ملک در قبرس می باشند الزامی است در صورت عدم صدور سند مالکیت ارائه رسیدهای پرداختی و یا گواهی پرداخت شرکت فروشنده که نام آن در قرارداد ذکر شده است الزامی است.
  • متقاضیانی که برای ملاقات با افراد خانواده اقوام قصد سفر به قبرس را دارند نیازی به داشتن رزرو هتل ندارند ولی باید مدارک فوق را ارایه دهند:
  1. دعوت نامه
  2. داشتن فرم تعهد پذیرش مسئولیت و یا گارانتی بانکی از طرف دعوت کننده.
  3. کپی گذر نامه کارت های شناسایی و شناسنامه دعوت کننده در پایان در صورت لزوم

دارندگان پاسپورت های دیپلماتیک و سرویس نیازی به اخذ ویزا ندارند *

مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

متقاضیان باید در نظر داشته باشند که ارائه مدارک خواسته شده تضمین کننده صدور ویزا برای ورود به قبرس نیست.

نکته در مورد هزینه های اخذ ویزای قبرس

  1. مبلغ هزینه اخذ روادید به یورو دریافت میگردد.
  2. هزینه کنسولی می بایست به صورت نقد در زمان تحویل مدارک پرداخت گردد.
  3. هزینه کنسولی برای ویزای یک بار ورود مبلغ  ۲۰ یوروو برای ویزای چند بار ورود مبلغ شصت یورو می باشد.
  4. مدارک جهت تایید توسط سفارت جمهوری قبرس در تهران در روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۲:۰۰ لغایت ۱۱:۰۰ دریافت می شود.

آیا ویزای قبرس جزو شنگن است؟

خیر.

در نظر داشته باشید که ویزای این کشور جزو کشورهای منطقه شنگن به حساب نمی آید.اما افرادی که ویزای شنگن دارند،می توانند به کشور قبرس بدون داشتن ویزای این کشور سفر کنند.اما برای ورود به این کشور با ویزای شینگن،شرایط خاصی وجود دارد.از جمله این شرایط این است که ویزای صادر شده برای افراد شینگن از نوع چند بار ورود یا چند بار ورود به صورت کوتاه مدت باشد.همچنین فردی که ویزای شنگن را دریافت نموده،برای اقامت قبرس باید ابتدا یک بار به کشوری که ویزای او را صادر نموده وارد شود،سپس می تواند به قبرس جنوبی سفر نموده و باقیمانده زمان اعنبار ویزای خود را در این کشور سپری نماید.

 

۱۰۰%
قیمت مناسب
  • ارزانترین قیمت ویزای قبرس
3 نظرات
  1. مجید می گوید

    سلام پوریای عزیز
    بین کشورهای کرواسی؛ بلغار ؛ قبرس که شنگن نیستند کدوم اعتبار بیشتری داره

  2. كاميار می گوید

    سلام میخوام ویزای بلغار و یا قبرس رو بگیرم کدوم بهتره برای قبل از شنگن

    1. Pouya می گوید

      درود
      هر دوی اینها خوبه،اما بلغارستان به صرفه تر و راحت تر هست.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.