ویزای کوبا و مدارک مورد نیاز

چطور می توان نسبت به اخذ ویزای کوبا اقدام کرد؟

یکی از کشورهایی که ممکن است گرفتن ویزای آن برای مسافران ایرانی جالب باشد،کشور کوبا است.این کشور در قاره آمریکا واقع شده است و یکی از زیباترین کشورهایی است که هر مسافری دوست دارد به آن سفر کند.به همین منظور،ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد اینکه چطور می توان نسبت به اخذ ویزای کوبا اقدام کرد،توضیحاتی ارائه دهیم.در ادام همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کوبا

  1. اصل شناسنامه، کارت ملی به همراه کپی
  2. دو قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ جدید با زمینه روشن.
  3. گذرنامه با بیش از ۸ ماه اعتبار و دارای حداقل ۱ صفحه خالی.
  4. کپی سند ملکی (در صورتی که سندی به نام متقاضی است).
  5. اگر بیش از ۶ ماه از تاریخ صدور پاسپورت گذشته است؛ عکس‌تان باید متفاوت از عکس پاسپورت باشد.
  6. گواهی تمکن مالی و پرینت یک‌ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی.
  7. گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی با قید سِمت و درآمد به همراه ترجمه (غیررسمی).گواهی اشتغال به‌کار شما می‌بایست در ۱ ماه اخیر صادر شده باشد.
  8. تعهد محضری با مضمون زیر به‌زبان فارسی و ترجمه (غیر رسمی) این تعهد در دارالترجمه: تعهد محضری خانواده‌ها می‌تواند به صورت گروهی باشد. در این‌ صورت لازم است نام، نام خانوادگی،‌ شماره ملی و شماره پاسپورت کلیه اعضای خانواده در نامه تعهد درج شود.
  9. * ترجمه غیررسمی: ترجمه‌ای که توسط دارالترجمه رسمی انجام می‌شود اما نیازی به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد.
  10. علاوه بر مدارک پیش‌گفته، مدارکی از قبیل «بلیط رفت و برگشت پروازی»، «رزرو قطعی هتل‌ها»، «بیمه مسافرتی» و «فرم درخواست ویزا» توسط همکاران ما تهیه و به پرونده شما اضافه خواهد شد.

نکاتی در مورد ویزای کوبا که باید بدانید

مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

  • مدارک ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد.
  • سفارت کوبا، درخواست شما را در یک هفته بررسی می‌کند و به اطلاع‌تان می‌رساند.
  • ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود و اخذ ویزای عادی کوبا ۵ روز کاری زمان لازم دارد.

  • برای دریافت ویزای کوبا، حضور مسافران در سفارت کوبا برای انجام مصاحبه الزامی است.
  • ویزای توریستی کوبا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کوبا اقامت کنید.

  • مدارک تعهد‌نامه محضری باید توسط دارالترجمه‌های رسمی، در سربرگ دارالترجمه ترجمه شده و ممهور به مهر مترجم شود.
  • از تمامی مدارک بایستی یک نسخه کپی در کاغذ A4 ارائه تهیه کنید. اصل مدارک بعد از مطابقت توسط سفارت کوبا به شما برگردانده می‌شود.
  • اگر خانوادگی قصد سفر به کوبا را دارید، تعهد محضری به صورت گروهی انجام می‌شود؛ تنها کافی است نام،نام‌خانوادگی،شماره ملی و شماره پاسپورت اعضای خانواده در این تعهد نامه ذکر شود.
  • ویزای توریستی کوبا برای یک ماه و یک بار ورود صادر می‎شود. همچنین می‎توانید در کوبا یک ماه دیگر تقاضای تمدید ویزا نمایید. لازم بذکر است شما اجازه هیچ‌گونه فعالیت اجتماعی در کشور مقصد را نخواهید داشت.
  • با وجود اینکه ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم اما این نکته را یادتان باشد که ویزای شما از طرف نمایندگی کشور مقصد (سفارت و یا کنسولگری) صادر می‎شود و افراد صادرکننده ویزا در صدور و یا عدم صدور ویزا مختارند.
  • به طور کلی برای گرفتن وقت سفارت و تحویل مدارک ویزا نباید از مدت‌ها قبل این کار را انجام دهید. معمولا دو ماه قبل از آغاز سفر روند تکمیل مدارک و تحویل آن‌ها آغاز می‌شود. به طور مثال اگر می‌خواهید شهریور به کوبا بروید، لازم نیست از فروردین ماه اقدام کنید.

اطلاعات تماس سفارت کشور کوبا در تهران

  • آدرس: میدان نیاوران، خیابان خداوردی، خیابان ۱۷ غربی، پلاک ۵۴
  • تلفن : ۹۸۲۱۲۲۲۸۲۷۴۹+
  • فاکس : ۹۸۲۱۲۲۲۸۲۷۴۹+
  • آدرس وب سایت : misiones.minrex.gob.cu
  • آدرس پست الکترونیکی سفارت: ‏ embajada@embacuba.ir

نمونه ی تعهد محضری برای سفارت کویا

تعهد محضری با مضمون زیر به‌زبان فارسی و ترجمه (غیر رسمی) این تعهد در دارالترجمه:
اینجانب………… با شماره ملی………… و شماره پاسپورت………… با نیت گردشگری، قصد سفر به کشور کوبا را دارم.

بدین‌وسیله متعهد می‌شوم در طول مدت اقامت خود در آن کشور از انجام هرگونه عمل غیرتوریستی خودداری و پیش از پایان مهلت مندرج در ویزا، کشور کوبا را ترک نمایم.

۱۰۰%
خدمات با کیفیت برای ویزای کوبا
  • بهترین قیمت ویزای کوبا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.