قیمت ویزای کرواسی تضمینی – وقت سفارت کرواسی – ویزاتک

کرواسی، کشوری واقع در شمال غربی شبه جزیره بالکان است. این یک کشور از لحاظ جغرافیایی بسیار کوچک است. پایتخت آن زاگرب است که در شمال واقع شده است.کشور کرواسی دارای جاذبه های توریستی فراوانی است که  هر سال گردشگران زیادی را به سمت خود جذ میکند.اما برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای کرواسی اقدام کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا شرایط اخذ ویزا و وقت سفارت کرواسی را برای شما شرح دهیم.

تصویری از کشور کرواسی

مدارک لازم برای ویزای کرواسی

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کرواسی که لازم است مسافران تور کرواسی ارائه دهند، به شرح زیر می باشد:

  1. اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات.
  2. اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  3. فرم تقاضای ویزا (فرم درخواست ویزای کرواسی)
  4. اگر شخص متقاضی بازنشسته باشد ارائه گواهی بازنشستگی.
  5. دو قطعه عکس ۴*۶ تمام رخ پشت زمینه سفید (مناسب گذرنامه)
  6. واچر هتل برای کرواسی (تاییدیه رزرو هتل و تاریخ ورود و خروج هتل)
  7. بیمه نامه مسافرتی و پزشکی (بیمه نامه معتبر برای کرواسی در قالب هزینه های پزشکی تا سقف سی هزار یورو)
  8. گذرنامه (پاسپورت): توجه داشته باشید که گذرنامه باید حداقل سه ماه بعد از سفر به کرواسی اعتبار داشته باشد، دو صفحه خالی جهت اخذ ویزا.
  9. اسناد رسمی منابع مالی، گواهی حساب بانکی به نام شخص متقاضی با درج تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی و گردش مالی سه ماه اخیر حساب.
  10. اگر متقاضی شاغل باشد، مدارکی که نشان دهنده شغل و اعتبارشغلی شخص متقاضی باشد (کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مربوط به رفت و برگشت، گواهی اشتغال به کار)
  11. در صورت اشتغال به تحصیل بودن در کلیه مقاطع، ارائه مدرک معتبر که نشانگر مشغول به تحصیل بودن شما گردشگر تور کرواسی در ایران باشد ( گواهی اشتغال به تحصیل)

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

سوالات متداول ویزای کرواسی

بله.در صورتیکه ویزای شینگن داشته باشید،نیاز به اخذ ویزای کرواسی نخواهید داشت.

سفارت کشور کرواسی،برای صدور ویزای این کشور،۱۴ روز کاری زمان نیاز دارد.

کارشناسان با توجه به تجربه خود و شرایط مسافر به صورت حرفه ای مراحل اخذ ویزا را انجام خواهند داد،اما هیچ تضمینی برای اخذ ویزای این کشور وجود ندارد.زیرا این سفارت و افسر کنسولگری است که در مورد ویزا تصمیم میگیرد.

با اخذ ویزا توریستی کرواسی میتوانید ۱۴ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

امکان تمدید ویزای توریستی و ویزاهایی که کمتر از ۶ ماه اعتبار دارند وجود ندارد.

خیر.کودکان زیر ۶ سال نیازی به دریافت ویزای توریستی کرواسی ندارند و بدون دریافت ویزا می توانند وارد این کشور شوند.

اگر عجله ای در برنامه های سفر خود ندارید، بهتر است از حدود ۴۵ روز قبل برای انجام شدن مراحل دریافت ویزای توریستی کرواسی اقدام کنید

اگر متقاضی دریافت ویزای کرواسی هستید لازم نیست که به صورت شخصی به سفارت کرواسی بروید چون در سفارت مصاحبه و انگشت نگاری گرفته نمی شود. می توانید این کار را به آژانس های مسافرتی و شخصی که وکالت نامه دارند بسپارید تا ویزای کرواسی را برای شما تهیه کنند.

همه ی مدارک لازم برای دریافت ویزا باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

اطلاعات کلی درباره سفارت کرواسی در تهران

  • آدرس: تهران،خیابان پاسداران، بهستان اول، پلاک ۱۹
  • تلفن: ۲۲۵۸۹۹۲۳ (۰۲۱)
  • فکس: ۲۲۵۴۹۱۹۹
  • ایمیل: vrhteh@mvpei.hr
  • سفارت کرواسی در تهران وبسایت ندارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟