ویزای چین ارزان و فوری – کارگزار ویزای چین – ویزاتک

قیمت انواع ویزای چین

نوع ویزا شرایط قیمت زمان تحویل مدارک
توریستی گروهی عادی ۱۰۰ $ ۷ روز دو قطعه عکس ۶ در ۴ - تمکن مالی - پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار و دارای ۳ صفحه خالی - مشخصات فردی -بیمه مسافرتی
فوری ۱۳۰ $ ۵ روز پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار
توریستی انفرادی عادی ۱۱۰ $ ۷ روز تمکن مالی
انفرادی فوری ۱۴۵ $ ۵ روز
سه ماه تجاری (دبل) ۵۰۰ $ ۸ روز داشتن ۵ فقره ویزای انفرادی الزامی است.
۶ ماه تجاری (مولتی) ۷۳۰ $ ۸ روز داشتن ۸ فقره ویزای انفرادی الزامی است.
یکساله مولتی عادی ۸۵۰ $ ۱۲ روز

مراحل اخذ ویزای چین؟

کشور چین به دلیل سطح بالای تجارت،جاذبه های توریستی فراوان و وامل دیگر هر ساله پذیرای حجم زیادی از هموطنان ما میباشد.برای سفر به چین ابتدا باید نسبت به اخذ ویزای چین اقدام کرده و سپس وارد این کشور شوید.ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای چین گرفت توضیحاتی ارائه دهیم و همچنین در مورد انواع ویزای چین نیز توضیح خواهیم داد.لازم بذکر است که سعی کرده ایم پایین ترین قیمت ویزای چین را برای شما فراهم کنیم.در ادامه با ویزاتک باشید.

بنر ویزای چینانواع ویزای چین

  • ویزای نوع C : ای نوع ویزا برای خدمه کشتی،ماشین های باربری و …صادر میشود.
  • ویزای نوع D : برای افرادی که قصد اقامت در چین دارند صادر خواهد شد.
  • ویزای نوع F : افرادی که به منظور مبادلات، بازدید، تورهای تحصیلی و سایر فعالیت های غیر تجاری میخواهند وارد کشور چین شوند.
  • ویزای نوع G : افرادی که قصد ترانزیت از کشور چین را دارند.
  • ویزای J1 : روزنامه نگاران سازمان های خبری خارجی مستقر در چین. طول مدت در نظر گرفته شده در چین برای این افراد بیش از ۱۸۰ روز است.
  • ویزای J2 : روزنامه نگارانی که به منظور تهیه خبر به مدت کوتاهی میخواهند در این کشور باشند.این نوع ویزا حداکثر برای ۱۸۰ روز است.
  • ویزای L : به منظور اهداف توریستی صادر میشود.معمولا افرادی که قصد بازدید از کشور چین را دارند،این نوع ویزا را دریافت خواهند کرد.
  • ویزای M : افرادی که به منظور تجارت قصد سفر به کشور چین را دارند از این نوع ویزا  استفاده خواهند کرد.
  • ویزای Q1 : این نوع ویزا برای افرادی صادر خواهد شد که قصد دیدار خانواده یا دوستان خود را در چین دارند.(افراد یا خویشاوندان چینی)
  • ویزای Q2 : این نوع ویزا برای افرادی که قصد دیدار دوستان یا خانواده خود را که به عنوان یک فرد خارجی تابعیت چین را گرفته اند صادر خواهد شد.
  • ویزای R : این نوع ویزا برای افرادی که از استعداد خاصی برخورداند و کشور چین به آن ها نیاز دارد صادر خواهد شد.
  • ویزای S : افرادی که قصد بازدید از همسر،فرزند،والدین و یا … که به عنوان یک فرد خارجی در این کشور کار یا تحصیل میکنند را دارند باید نسبت به اخذ این نوع ویزا اقدام کنند.اعتبار این ویزا بیش از ۱۸۰ روز است.
  • ویزای X1 : افرادی که به منظور تحصیل به مدت بیش از ۱۸۰ روز وارد چین میشوند.
  • ویزای X2 : افرادی که به منظور تحصیل به مدت کمتر از ۱۸۰ روز وارد چین میشوند.
  • ویزای کاری یا Z : این نوع ویزای برای افرادی صادر میشود که قصد کار در چین را دارند.

مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای چین

ویزای نوع C :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • نامه تضمینی صادر شده توسط یک شرکت حمل و نقل خارجی یا یک دعوتنامه صادر شده توسط یک نهاد مربوطه در چین
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • اثبات وضعیت اقامت قانونی : شما باید اصل و فتوکپی مدارک معتبر خود یا ویزای اقامت، محل اقامت، محل کار یا وضعیت تحصیلی یا سایر مدارک معتبر اقامت قانونی ارائه شده توسط مقامات مربوطه کشور را که در حال حاضر در آن اقامت دارید ارائه دهید.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع D :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع F :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • دعوتنامه : این دعوتنامه باید توسط شخص یا اشخاصی که در چین حضور دارند صادر شود و شامل موارد زیر باشد :
  1. اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)
  2. اطلاعات مربوط به بازدید برنامه ریزی شده (هدف بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و شخص یا فرد دعوت کننده، منبع مالی برای هزینه ها)
  3. اطلاعات در مورد شخص دعوت کننده (نام، شماره تماس با مخاطب، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده)

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع G :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • یک بلیط هوایی (قطار یا کشتی) با تاریخ تأیید و محل اقامت در مقصد.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع J1 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • نامه اخذ ویزای صادر شده توسط وزارت اطلاعات وزارت امور خارجه چین و یک نامه رسمی از سوی سازمان های رسانه ای که روزنامه نگار در آن کار می کند.

نکته :

  • درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.
  • متقاضیان باید قبل از مراجعه به دفتر مطبوعات سفارتخانه / کنسولگری چین فرم مربوطه را تکمیل کنند.

ویزای نوع J2 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • نامه اخذ ویزای صادر شده توسط وزارت اطلاعات وزارت امور خارجه چین و یک نامه رسمی از سوی سازمان های رسانه ای که روزنامه نگار در آن کار می کند.

نکته :

  • درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.
  • متقاضیان باید قبل از مراجعه به دفتر مطبوعات سفارتخانه / کنسولگری چین فرم مربوطه را تکمیل کنند.

ویزای نوع L :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • . اسناد و مدارک نشان دادن برنامه سفر شامل رزرو پرواز بلیط (سفر دور) و اثبات رزرو هتل، و غیره و یا دعوت نامه ای صادر شده توسط یک شخص یا اشخاص مربوطه در چین.دعوتنامه باید شامل موارد زیر باشد :
  1. اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)
  2. اطلاعات مربوط به بازدید برنامه ریزی شده (هدف بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و شخص یا فرد دعوت کننده، منبع مالی برای هزینه ها)
  3. اطلاعات در مورد شخص دعوت کننده (نام، شماره تماس با مخاطب، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده)

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع M :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • مدارک مربوط به فعالیت تجاری توسط یک شریک تجاری در چین، دعوت از نمایشگاه و یا دعوت نامه ی صادر شده توسط شخص مربوطه در چین.دعوتنامه باید دارای شرایط زیر باشد :
  1. اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)
  2. اطلاعات مربوط به بازدید برنامه ریزی شده (هدف بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و شخص یا فرد دعوت کننده، منبع مالی برای هزینه ها)
  3. اطلاعات در مورد شخص دعوت کننده (نام، شماره تماس با مخاطب، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده)

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع Q1 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • دعوتنامه از یک شهروند چینی یا یک شهروند خارجی که اجازه اقامت دائم در کشور چین را دارد.
  • اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و …)
  • اطلاعات در مورد سفر (مقصد بازدید، تاریخ مورد نظر، مکان (های) محل اقامت در نظر گرفته شده، مدت زمان در نظر گرفته شده در محل، تاریخ ورود و خروج، روابط بین متقاضی و نهاد دعوت کننده و یا فرد، منبع مالی برای هزینه ها)
  • اطلاعات در مورد فرد دعوت کننده (نام، شماره تلفن تماس، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده و غیره)
  • فتوکپی شناسه چینی از گذرنامه شخصی یا بی طرف خارجی و اجازه اقامت دائم.
  • اصلی و فتوکپی گواهینامه (گواهی ازدواج، گواهی تولد، گواهی از خویشاوندی صادر شده توسط اداره امنیت عمومی یا گواهی صدور اسناد رسمی از خویشاوندی) نشان دادن رابطه اعضای خانوادگی بین متقاضی و دعوت کننده. (“اعضای خانواده” به همسر، والدین، پسران، دختران، همسران فرزندان یا دختران، برادران، خواهران، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه ها، نوه ها و پدربزرگ ها اشاره دارد).

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع Q2 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • دعوتنامه از یک شهروند چینی یا یک شهروند خارجی که اجازه اقامت دائم در کشور چین را دارد.
  • فتوکپی شناسه چینی از گذرنامه شخصی یا بی طرف خارجی و اجازه اقامت دائم.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع R :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • متقاضی باید طبق مقررات مربوطه صدور گواهینامه مربوطه را ارائه کند و از الزامات مربوط به مقامات صالح دولت چین در زمینه استعدادهای در سطح بالا و افرادی که مهارت های ویژه مورد نیاز چین را دارند، مطابق باشد.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع S1 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • دعوتنامه که باید شامل موارد زیر باشد :
  1. اطلاعات در مورد متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)
  2. اطلاعات مربوط به بازدید برنامه ریزی شده (هدف بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و شخص یا فرد دعوت کننده، منبع مالی برای هزینه ها)
  3. اطلاعات در مورد شخص دعوت کننده (نام، شماره تماس با مخاطب، آدرس، تمبر رسمی، امضا نماینده قانونی یا فرد دعوت شده)
  • یک کپی از گذرنامه و اجازه اقامت فرد دعوت کننده
  • اصل و فتوکپی گواهینامه (گواهی ازدواج، گواهی تولد، گواهینامه خویشاوندی صادر شده توسط اداره امنیت عمومی یا صدور اسناد رسمی از خویشاوندی) نشان دهنده رابطه اعضای خانواده فوری بین متقاضیان و دعوت از افراد است. (“اعضای خانواده فوری” به همسر، والدین، پسران یا دختران زیر ۱۸ سال، والدینی اطلاق می شود).

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع S2 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • یک دعوتنامه از دعوت کننده (یک خارجی که در چین برای مشغول به تحصیل یا ادامه تحصیل است) حاوی اطلاعاتی درباره متقاضی (نام کامل، جنسیت، تاریخ تولد و غیره)؛ اطلاعات در مورد دیدار (مقصد بازدید، تاریخ ورود و خروج، محل (بازدید کنندگان) برای بازدید، روابط بین متقاضی و فرد دعوت، منبع مالی برای هزینه ها و غیره)؛ اطلاعات در مورد فرد دعوت (نام، شماره تماس، آدرس، امضا و غیره)
  • یک فتوکپی از فرد دعوت کننده (یک خارجی که در چین برای تحصیل یا اقامت حضور دارد) گذرنامه و اجازه اقامت.
  • فتوکپی گواهی نامه (گواهی ازدواج، گواهی تولد یا صدور گواهینامه محکومیت از خویشاوندی) نشان دادن رابطه اعضای خانواده بین متقاضی و فرد دعوت شده است. (“اعضای خانواده” به همسر، والدین، پسران، دختران، همسران فرزندان یا دختران، برادران، خواهران، پدربزرگ و مادربزرگ، نوه ها، نوه ها و پدربزرگ ها اشاره دارد).

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع X1 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • اصل و فتوکپی اعلامیه پذیرفته شده توسط یک مدرسه یا سایر نهادها در چین.
  • اصل و فتوکپی “درخواست ویزا برای تحصیل در چین” (فرم JW201 یا فرم JW202)

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع X2 :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • اصل و فتوکپی اعلامیه پذیرفته شده توسط یک مدرسه یا سایر نهادها در چین.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای نوع Z :

  • کپی ویزاهای قبلی چین
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس : برای دیدن طرز درست عکس گرفتن به این لینک مراجعه کنید.(عکس)
  • اصل پاسپورت : پاسپورت باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی برای درج ویزای چین داشته باشد.
  • یکی از مدارک زیر را باید ارائه دهید :
  1. مجوز اشتغال خارجیان جمهوری خلق چین صادر شده توسط مقامات دولتی چین برای منابع انسانی و تامین اجتماعی؛ اگر مدت کاری مورد نظر شما ۹۰ روز یا کمتر باشد، باید تأیید استخدام کوتاه مدت را برای خارجیانی که در P.R.China کار می کنند، ارائه دهید. شما باید قبل از تاریخ کاری که در تأییدیه نشان داده شده است برای ویزیت خود درخواست کنید و فقط در مدت زمان مشخص شده مجاز خواهد بود.
  2. مجوز کارشناسان خارجی کار در چین که توسط اداره امور خارجه کارشناسان خارجی چین صادر شده است.
  3. گواهی ثبت نام نمایندگان اقامت شهروندان کشورهای خارجی (مناطق) که توسط مقامات  اداره صنعتی و تجاری چین صادر شده است.
  4. یک سند تصویب برای اجراهای تجاری صادر شده توسط مقامات دولتی چین برای امور فرهنگی؛ اگر مدت زمان مورد نظر شما ۹۰ روز یا کمتر باشد، شما نیاز به تأیید استخدام کوتاه مدت برای خارجیانی که در P.R.China مشغول به کار هستند هستید. شما باید برای ویزای خود قبل از تاریخ عملکرد اجباری ذکر شده در تایید درخواست کنید و مجاز به انجام آن فقط در مدت زمان مشخص شده در تایید.
  5. دعوتنامه برای عملیات نفتی دریایی در چین که توسط شرکت ملی نفت چین صادر شده است.

نکته : درخواست کننده باید گارانتی کند که اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست ویزا صحیح است.هرگونه نقص یا بیان اشتباه اطلاعات،باعث ریجکت ویزای چین خواهد شد.

ویزای گروهی چین

این ویزا صرفا توسط آژانس مسافرتی گرفته می‌شود. روال کار در این خصوص بدین صورت است که آژانس مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال کرده و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس (عکس ۴×۶ بدون کلاه و عینک و با پس زمینه سفید) و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل ۳۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.

نکاتی در مورد ویزای چین به صورت گروهی (ویزای گروهی چین)

۱) ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می‌گردد و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند (البته ورود تنها یک نفر با این ویزا به چین نیز مشاهده شده است).همچنین اخیرا برخی از ایرلاین‌ها فقط در صورت حضور حداقل سه مسافر، اجازه صدور کارت پرواز را می‌دهند که علت آن نیز معلوم نیست. لازم به ذکر است که تجربه به ما می‌گوید حضور دو نفر مسافر برای ورود به چین کافی است.

۲) این ویزا ۲ برگ کاغذ A4 می‌باشد که کلیه‌ی مسافرانی که با هم وارد چین می‌شوند باید با هم نیز از چین خارج گردند. در لحظه ورود مسافرانی که نام‌شان در ویزا وجود دارد ولی به چین وارد نشده‌اند، نام‌شان توسط پلیس مرزی خط خورده و الباقی به کشور چین ورود پیدا می‌کنند؛ همچنین مهر ورود صرفا بر روی ویزا خواهد خورد و پلیس دو برگه مذکور را از از نفر اول گروه تحویل گرفته و در نهایت یک برگه مهر شده را به نفر آخر تحویل می‌دهد.

۳) اعتبار این نوع از ویزای چین محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج گردد.

۴) در بدو ورود به چین در حل بازرسی مرزی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده در ویزا به خط شوید و در پشت خط زرد رنگ یکی یکی به پلیس مرزی مراجعه نمائید.

۵) در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتما از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.

۶) در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید؛ چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.

۷) در لحظه ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی‌های خود خودداری نمائید.

ساعات کار سفارت چین

سفارت چین روزهای فرد در ساعات اداری ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۰۰ برای دریافت مدارک شما و صدور ویزای چین فعالیت می‌نماید. پس از تحویل مدارک به سفارت، در صورت عادی بودن درخواست شما ویزای شما ۴ روز بعد و در صورت فوری بودن درخواست شما، ویزا ۲ روز بعد آماده می‌گردد. پس از دریافت اصل مدارک به شما قبض سفارت داده خواهد شد. هزینه مندرج در قبض برای ویزای عادی ۱۰۰$ و برای ویزای فوری ۱۳۰$ خواهد بود. شما می‌توانید این مبلغ را در هر یک از شعب بانک شهر به شماره حساب ۴۰۱۸۸۸۸۸۸ واریز نمائید. در نظر داشته باشید که شعب بانک شهر دلار با تاریخ کمتر از سال ۲۰۰۶ و یا تاشدگی و خط خوردگی را از شما قبول نخواهد کرد.

در صورت دریافت این ویزا در لحظه ورود به چین فرم زردرنگی (Arrival Card) به شما تحویل داده می‌شود که باید آن‌را پر کنید و هدف خود از ورود به کشور چین را مشخص کنید. این فرم در هواپیما به شما تحویل داده می‌شود؛‌ همچنین این فرم در Immigration‌ چین موجود می‌باشد و می‌توانید آن‌جا اقدام به پر کردن این فرم نمائید.

۱۰۰%
اطلاعات کامل
  • اطلاعات کامل
2 نظرات
  1. مهدی می گوید

    درود
    ما میخواهیم برای ویزای چین اقدام کنیم.تمکن مالی برای ویزای چین چقدر نیاز هست؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست عزیز برای این موضوع بهتره با کارشناسان ما در واحد اخذ ویزای چین در تماس باشید.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟