ملزومات اخذ ویزای چین که بهتر است بدانید

چه مدت زمان می برد تا یک ویزای چین را دریافت کنید؟

اگر شما تمام اسناد لازم را دارید و گذرنامه ای با حداقل شش ماه اعتبار و دو صفحه خالی دارید، بین دو تا چهار روز کاری زمان می برد.بهترین زمان برای درخواست ویزای چین بین دو ماه و پانزده روز قبل از عزیمت شما است.شما نمی توانید برای ویزا خیلی زود درخواست کنید زیرا اگر از آن استفاده نکنید، ویزای شما بعد از ۹۰ روز (یا ۱۸۰ روز در بعضی موارد)، از روزی که شما آن را دریافت کرده اید، باطل می شود.در ادامه همراه ویزاتک باشید تا ملزومات اخذ ویزای چین را برای شما بازگو کند.

هزینه ی ویزای چین چقدر است؟

قیمت بسته به ملیت شما، نوع ویزا، کشوری که در آن درخواست می کنید و تعداد ورودی ها از ۳۰ تا ۱۴۰ دلار متغیر است.

کارهایی که باید قبل از درخواست ویزای چین انجام دهید؟

۱.پرس و جو کنیدکه آیا به ویزا نیاز دارید :

لطفا مطمئن شوید که آیا شما نیاز دارید که ویزا را درخواست کنید یاخیر.اگر کشور شما در برنامه لغو ویزا مشارکت داشته باشد، اگر برای کسب و کار یا تفریح سفر می کنید نیازی به درخواست ویزا ندارید.افراد دارای هریک از موارد زیر باید از درخواست ویزای چین امتناع کنند زیرا رد می شود: افراد مبتلا به اختلال روانی، ایدز، بیماری های مقاربتی و یا سل ریوی.توجه داشته باشید که تمام مقررات بدون اطلاع قبلی تغییر می کنند. برای تأیید الزامات با سازمان درخواست ویزا در کشور خود تماس بگیرید و از آن ها مطلع شوید.

۲.مطلع شوید که به چه نوع ویزایی نیاز دارید؟

هر نوع ویزا برای شرایط خاصی تعبیه شده است.باتوجه به نوع کارتان درخواست را انجام دهید.

۳.گذرنامه خود را بررسی کنید

از اعتبار گذرنامه خود مطمئن شوید.برای دریافت ویزای چین، باید گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار باقی مانده داشته باشید.بنابراین اگر گذرنامه شما تا تاریخ کمتر از ۶ ماه منقضی شود، قبل از درخواست ویزا باید آن را تمدید کنید. شما همچنین باید ۲ صفحه خالی در گذرنامه خود نیز داشته باشید.

مدارک مورد نیاز ویزای چین

برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد.تائید مدارک حدوداً چند روز طول می‌کشد.

  1. کارت شناسایی
  2. فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
  3. بلیط قطعی رفت و برگشت به چین.
  4. اثبات اینکه از نظر مالی مشکلی ندارید یا تمکن مالی
  5. اصل گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  6. دو قطعه عکس ۴ در ۶ با زمینه سفید (تمام رخ و بدون عینک و کلاه مگر پوششی برای موارد مذهبی)

درخواست ویزای توریستی (ویزای L)

اگر شما در حال برنامه ریزی برای تعطیلات یا سفر با خانواده به کشور چین هستید، باید یک ویزای توریستی دریافت کنید. اگر شما قصد همراهی یک گروه توریستی توسط یک آژانس مسافرتی را دارید، یک ویزای گروهی قابل قبول است.یک ویزای توریستی رایج ترین نوع ویزا است و احتمالا یکی از آن نوع ویزاهایی است که مسافران انتخاب می کنند.شما می توانید برای دریافت آن بدون هیچ گونه کمکی از محل اشتغال، مدرسه یا سازمان دولتی درخواست کنید.این ویزا معمولا برای تک ورودی، دو ورودی یا چند ورودی صادر می شود. مدت هر اقامت معمولا ۳۰-۶۰ روز است.

مرحله ۱: مدارک خود را جمع آوری کنید.

شما باید این مدارک را تهیه کنید:

  • گذرنامه
  • عکس اخیرا اخذ شده
  • فرم درخواست ویزای تکمیل شده
  • بلیط رزرو شده یا دعوتنامه یا رزرو هتل

دعوتنامه

دعوتنامه می تواند جایگزین بلیط هوائی و رزرو هتل باشد.اگر شما قصد دارید با دوستان یا خانواده تان که در چین زندگی می کنند بمانید و نمی توانید تأیید رزرو هتل را ارائه دهید یا اگر سفر خود را توسط یک آژانس مسافرتی در چین انجام می دهید. دعوتنامه باید شامل موارد زیر باشد:

۱.اطلاعات شخصی متقاضی: نام، جنسیت و تاریخ تولد

۲.جزئیات بازدید: تاریخ، مقصد، مکان های بازدید و مکان های اقامت

۳.جزئیات دعوت کننده: نام سازمان دعوت کننده یا شخص، شماره تلفن، آدرس، مهر رسمی سازمان یا امضا نماینده قانونی یا فرد، شماره شناسنامه فرد یا شماره سریال سازمان.

مرحله ۲: درخواست را ارسال کنید

شما می توانید درخواست خود را به سفارت چین یا مراکز خدمات درخواست ویزای چین ارسال کنید.

مرحله ۳: پرداخت هزینه درخواست ویزا و دریافت ویزا

هزینه ها به میزان قابل توجهی بسته به ملیت و نوع ویزا و کشوری که درآن درخواست می کنید و تعداد ورودی های شما متفاوت است.

موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.