ویزای بلغارستان

آیا ویزای بلغارستان جزو شینگن است؟

یکی از مهمترین سوال هایی که همواره در ذهن گردشگران و درخواست دهندگان ویزای بلغارستان مطرح بوده است،این است که آیا ویزای این کشور عضو شنگن است با خیر؟ – به همین منظور ما تلاش کرده ایم تا در قالب یه مقاله هم به این سوال پاسخ دهیم و هم در مورد شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای بلغارستان اطلاعاتی ارائه دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم کشور بلغارستان در ویزای بلغارستانکشورهای عضو شنگن شامل ۲۶ عضو میباشد اما کشور بلغارستان عضو آن نمیباشد.اما از آنجایی که این کشور در اتحادیه اروپا بوده و صحبت‌هایی درمورد پیوستن آن به معاهده شینگن شده است،افسران کنسولگری سفارت های کشور های منطقه شنگن،اهمیت زیادی به این موضوع میدهند که در پاسپورت شما ویزای بلغارستان موجود باشد.دلیل این موضوع آن است که به نوعی ویزای کشور بلغارستان یک ویزای شبه شنگن است و داشتن آن در هنگام اخذ ویزای شینگن از اهمیت بالایی برخوردار است.

در جریان باشید که دارندگان ویزای کشور بلغارستان،اجازه ورود به محدوده شنگن را ندارند. از طرف دیگر، با اینکه بلغارستان هنوز در لیست کشورهای عضو شینگن وجود نیست،از ۳۱ ژانویه ۲۰۱۲، قانونی تصویب شد که بر طبق این قانون، تا زمانی که بلغارستان به عضو شینگن تبدیل شود، دارندگان ویزای شینگن، اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت. این اجازه ورود نباید بیش از ۹۰ روز در هر دوره ۶ ماهه باشد و همچنین نیازی به اخذ ویزای اقامت موقت بلغارستان نیز نخواهد بود.

انواع ویزای بلغارستان

  • ویزای تجاری بلغارستان
  • ویزای توریستی بلغارستان
  • ویزای تحقیقاتی بلغارستان
  • ویزای دانشجویی بلغارستان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای بلغارستان

  1. ارائه کارکرد حساب بانکی ۶ ماهه.
  2. کپی صفحه‌های اول و دوم شناسنامه و کارت ملی.
  3. کپی صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و ویزاهای قبلی.
  4. اصل گذرنامه (اعتبار گذرنامه حداقل باید ۳ ماه پس از پایان اعتبار ویزا باشد).
  5. بیمه مسافرتی بین المللی معتبر (بیمه نامه پزشکی) با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو.
  6. پرداخت وجه لازم برای صدور ویزا (۶۰ یورو برای ویزای یک بار ورود به ازای هر نفر).
  7. یک قطعه عکس ۴.۵* ۳.۵ رنگی با پس زمینه سفید (عکس مذکور باید بر روی فرم درخواست الصاق شود).
  8. ارائه سند معتبر برای اثبات بازگشت متقاضی به ایران (مانند دعوتنامه، معرفی نامه، فیش حقوقی، گواهی اشتغال به تحصیل و …).
  9. تکمیل فرم درخواست (این فرم باید به صورت تایپ شده پر شود؛ همچنین، لینک دانلود این فرم در سایت سفارت بلغارستان در دسترس قرار دارد).

اطلاعات سفارت بلغارستان در تهران

مطالب مرتبط

ویزای ایران

ویزای استرالیا

  • شماره تماس جهت تعیین وقت: ۸۸۷۷۵۰۳۷ (۰۲۱)
  • پست الکترونیک: Embassy.Tehran2mfa.bg
  • زمان پاسخگویی: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴
  • نمابر: ۸۸۷۷۹۷۸۰ تلفن راهنما در خارج از ساعت اداری: ۰۹۳۰۵۶۸۳۴۰۹
  • نشانی: خیابان ولیعصر، خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، پلاک ۴۰

آیا سفارت بلغارستان نیاز به انگشت نگاری دارد؟

از تاریخ اول آوریل سال ۲۰۱۳ سفارت بلغارستان همگام با سایر کشورهای اروپایی اقدام به ثبت اطلاعات بیومتریک (انگشت‌نگاری و ثبت اطلاعات دیجیتالی) متقاضیان ویزا کرده است. هدف از این پروژه ایجاد یک پایگاه داده حاوی اطلاعات بیومتریک و الفبا عددی از متقاضیان ویزا است که برای کشورهای عضو شینگن مشترک است. بنابراین مجموعه ی داده‌های بیومتریک مورد استفاده عموم اعضا بوده و این مرحله برای همه متقاضیان ویزای شنگن اعمال خواهد شد.

نکته قابل توجه اینکه حضور کلیه متقاضیان برای انگشت نگاری ده انگشت و عکس‌های دیجیتال همراه با ارائه فرم درخواست ویزا در بخش کنسولی سفارت بلغارستان الزامی است. همچنین، مرحله شناسایی و تشخیص هویت هیچ تاثیری در روند صدور روادید نخواهد داشت.

البته گروه‌های زیر از ثبت اطلاعات بیومتریک معاف هستند:

  • کودکان زیر ۱۲ سال
  • افرادی که انگشت نگاری برای آنها از نظر فیزیکی (جسمانی) امکان‌پذیر نیست.
  • سران دولت ها یا اعضای دولتی بهمراه همسرانشان، و اعضای هیئت رسمی خود، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده‌اند.

نکاتی در مورد ویزای بلغارستان که باید بدانید :

  • امکان صدور ویزای فوری وجود ندارد.
  • کودکان زیر ۶ سال از پرداخت هزینه صدور ویزا معاف هستند.
  • ارائه درخواست ویزا فقط با تعیین وقت سفارت امکان‌پذیر است.
  • توصیه می‌شود تا متقاضیان یکماه قبل از تاریخ خروج برای دریافت ویزا اقدام کنند.
  • مدارک درخواستی باید توسط شخص متقاضی و به صورت حضوری به سفارت ارائه شود.
  • به منظور پذیرش درخواست، کلیه مدارک باید بدون نقص و ایراد به سفارت تحویل شوند.
  • متقاضیانی که قبلا ویزای بلغارستان را دریافت کرده‌اند، نیازی به ارائه مجدد اطلاعات بیومتریک ندارند.
  • هزینه صدور ویزا برای کودکان بین ۶ تا ۱۱ سال معادل ۳۵ یورو است. همچنین، امکانات پرداخت با کارت در محل سفارت وجود ندارد.
  • در صورتی‌که قبلا برای دریافت ویزای شینگن اقدام کرده و درخواست رد شده باشد، باید مدارک آن به همراه سایر مدارک درخواستی به سفارت ارائه شود؛ در غیر اینصورت درخواست متقاضی برای دریافت ویزای بلغارستان به صورت خودکار رد خواهد شد.

چطور وقت سفارت بلغارستان بگیریم؟

برای گرفتن ویزای بلغارستان باید به طور حضوری به سفارت آن در تهران مراجعه کنید، اما این مراجعه باید با تعیین وقت قبلی صورت گیرد. شما می توانید برای گرفتن وقت با شماره تلفن هایی که در بالا به آن اشاره شد در روزهای کاری بین ساعت ۱۰ تا ۱۴ تماس حاصل فرمایید. بعد از آن در روزی که معین شده است باید با مدارک لازم که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم به این سفارت مراجعه نمایید. توجه نمایید که فرآیند کاری اخذ ویزای بلغارستان حدود یک ماه طول می کشد پس همیشه این زمان را برای سفرتان در نظر بگیرید.

۱۰۰%
خدمات عالی و به موقع
  • خدمات با کیفیت
2 نظرات
  1. سروش می گوید

    سلام

    من شنیدم با نوعی از ویزای بلغارستان میشه به کشور های کرواسی و رومانی نیز سفر کرد. آیا این ویزا به ایرانی ها داده می شود؟به چه صورت باید اقدام نمود؟

    1. Pouya می گوید

      درود دوست من
      در صورتی که شما ویزای مولتی یا چند بار ورود به کشور بلغارستان رو داشته باشید،می تونید..
      اینکه این نوع ویزا رو می تونید بگیرید یا خیر،بستگی به مدارک و افسرر کنسولگری داره.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.