ویزای برزیل تضمینی

کشور برزیل و شرایط اخذ ویزای برزیل

یکی از جذابترین و زیباترین کشورهای جهان که هر مسافری دوست دارد از آن بازدید کند،کشور برزیل است.اما باید بدانید که برای سفر به این کشور باید نسبت به اخذ ویزای برزیل اقدام کنید.به همین منظور ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای برزیل را مورد بررسی قرار دهیم تا در صورت نیاز از آن استفاد کنید.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم برزیل در ویزای برزیل

انواع ویزای برزیل

  • ویزای کار برزیل
  • ویزای تجاری برزیل
  • ویزای ترانزیت برزیل
  • ویزای تحصیلی برزیل
  • ویزای توریستی برزیل
  • ویزای سرمایه گذاری برزیل

دریافت ویزای تحصیلی برزیل

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به برزیل ادامه تحصیل در یکی از مقاطع و در یکی از موسسات و یا دانشگاه های معتبر است.برزیل دارای دانشگاه های دولتی و خصوصی می باشد که دانشگاه های دولتی در صورت تایید و پذیرش از شما مبلغی دریافت نمی کنند اما تعداد این دانشگاهای دولتی محدود می باشد.

تصویری از یکی از دانشگاه های کشور برزیل

هر متقاضی اول از همه می بایست تاییدیه موسسه و یا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارد داشته باشد تا بتواند با ارائه دیگر مدارک درخواستی به سفارت کشور برزیل اقدام به اخذ ویزا نماید.متقاضیان تحصیل در برزیل پس از اخذ اقامت تحصیلی برزیل می توانند نسبت به اخذ تابعیت برزیل یا شهروندی این کشور اقدام کنند و در صورتی که مدارک آنها بررسی و تایید شد می توانند تابعیت برزیل را نیز داشته باشد.

اخذ مدرک کارشناسی در برزیل ۴ سال، مدرک کارشناسی ارشد ۲ سال و مدرک دکترا ۳ الی ۵ سال طول می کشد.در ادامه به برخی از معتبرترین دانشگاه های کشور برزیل اشاره خواهیم کرد:

دانشگاه کمپیناس :یکی از برترین دانشگاه های شهر کمپیناس می باشد که با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های مهندسی مکانیک، برق، شیمی و کامپیوتر و رشته تاریخ و فلسفه ادامه تحصیل دهید.

دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو : یکی از ۵ دانشگاه نمونه ی آمریکای جنوبی می باشد که واقع شده در شهر ریو دو ژانیرو می باشد.شما با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های: مهندسی مکانیک، برق، شیمی و کامپیوتر و رشته تاریخ و فلسفه ادامه تحصیل دهید.

دانشگاه سائوپائولو : این دانشگاه نیز یکی از برترین دانشگاه های برزیل است که در شهر سائوپائولو واقع شده و شما با ورود به این دانشگاه می توانید در رشته های پزشکی،حقوق،مهندسی عمران،مهندسی برق و کامپوتر ادامه تحصیل دهید.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی برزیل

  • ریز نمرات تحصیلی قبلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
    اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • عکس ۳*۴ با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی
  • نامه کتبی تاییدیه و پذیرش موسسه و یا دانشگاه مربوطه.
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.
  • گواهی مالی که نشان دهنده توانایی پرداخ تمامی هزینه ها در مدت زمان اقامت شما در برزیل می باشد.
  • دارا بودن مدرک زبان(در برزیل بیشتر به زبان پرتغالی صحبت می کنند و کمتر از زبان انگلیسی استفاده می نمایند)

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای سرمایه گذاری /تجاری و کاری برزیل

  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار ۶ ماه
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید.
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است.
  • عکس رنگی ۳*۴ که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش.
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.

شرایط دریافت ویزای ترانزیت برزیل

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان برزیل نمی باشد و اقامت آنها در کشور برزیل کمتراز یک روز و یا چندین ساعت می باشد و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خاک کشور برزیل را ترک خواهند کرد.برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزای اقامت دائم برزیل و مهاجرت به برزیل

این نوع از ویزا برای مهاجران خارجی در نظر گرفته شده است.اما با موضوع شهروندی و ملیت برزیلی نمیتوان آن را اشتباه گرفت بلکه با داشتن این ویزا متقاضی بدون هیچ محدودیت خاصی می تواند در کشور برزیل اقامت داشته باشد.

با این ویزا متقاضی مجاز به زندگی و فعالیت‌های اجتماعی و کاری در برزیل می‌باشد اما شهروند برزیل محسوب نمی شود.شرایط و مدارک اخذ این نوع از ویزا برای متقاضیان کشورهای مختلف متفاوت می باشد که برای اطلاع از این مدارک و شرایط باید با سفارت کشور برزیل در کشور خود در ارتباط باشید.

ویزای اقامت تولد فرزند

اگر فرزند یک فرد خارجی در برزیل به دنیا بیاید آن بچه جزو تبعه برزیل محسوب می شود و اقامت دائم کشور برزیل را دریافت می کند.در صورتی که به فرزند یک خارجی که در بریل به دنیا آمده اقامت دائم داده شود به خانواده وی نیز این اقامت دائم شامل می شود.

اقامت برزیل از طریق ازدواج با اتباع برزیلی

اگر فردی با یک شخص مقیم و شهروند برزیل ازدواج نماید زوج و یا زوجه غیر تابع نیز شهروند و مقیم کشور برزیل محسوب می شود.زمان لازم جهت اخذ اقامت یکساله حدود سه تا شش ماه می باشد.پس از اتمام زمان منظور شده برای این نوع از اقامت بنا به درخواست متقاضی، اقامت ۳ تا ۵ ساله و پس از اتمام آن اقامت دائم توسط کشور برزیل به شخص متقاضی داده خواهد شد.

مدارک لازم برای ویزای ازدواج با اتباع برزیلی

تمامی مدارک متقاضی می بایست ترجمه شده باشند

  • اصل و کپی سند رسمی ازدواج
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • پرداخت هزینه های مربوطه سفارت
  • اصل و کپی گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل و کپی گذرنامه با اعتبار تعیین شده
  • اخذ تأییدیه مدارک از سوی سفارت برزیل در ایران
  • عکس ۳*۴ که می بایست از روبرو و بدون روتوش باشد
  • فرم درخواست و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود.

ویزای پزشکی برزیل

اگر برای یک فرد که خارجی می باشد و تابیعت برزیلی ندارد مشکل پزشکی پیش بیاید که ملزم به سفر به کشور برزیل را داشته باشد می بایست برای اقدامات اولیه باید درخواست خود را درسامانه کنسولگری ثبت نمایید.برای این نوع از درخواست می بایست تمامی مدارک ترجمه شده پزشکی در کشور خود به همراه تاییدیه پذیرش یکی از مزاکر درمانی کشور برزیل رل نیز ارائه دهید.

اطلاعات سفارت برزیل در ایران

  • نزدیکترین مترو : تجریش (۱۵ دقیقه پیاده روی)
  • آدرس : تهران ، خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار نبش یکتا، شماره ۲
  • شماره تلفن: ۱۰-۲۲۷۵۳۱۰۸ (۰۲۱)
  • فکس: ۲۲۷۰۲۰۰۹ (۰۲۱)
  • سایت سفارت: http://teera.itamaraty.gov.br
  • پست الکترونیک سفارت برزیل: brasemb.teera@itamaraty.gov.br
  • پست الکترونیک بخش توسعه تجارت: secom.teera@itamaraty.gov.br
  • پست الکترونیک امور کنسولی: consular.teera@itamaraty.gov.br
  • روزهای کاری: یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۴
  • (اگر از متقاضیان امور کنسولی می باشید، باید از سمت خیابان بهار به سفارت وارد شوید.)

چطور وقت سفارت برزیل بگیریم؟

در سفارت برزیل گفته شده که طبق قانون جدیدی که اخذ شده است برای افرادی که می خواهند به برزیل سفر کنند و ویزای برزیل بگیرند(حداکثر ۹۰ روز)، برای هر گونه هدفی مانند گردشگری، تجارت، ترانزیت، نشست ها، نمایشگاه های تجاری و …، روادید سفر صادر خواهد شد.

شما برای اینکه این ویزا را دریافت نمایید باید از طریق وبسایت برزیل پرسشنامه ای که این کشور برایتان آماده کرده را پر کرده و همچنین تمامی مدارک مورد نیاز را اسکن و از همین طریق روی سایت بارگذاری (آپلود) نمایید.

HTTPS://SCEDV.SERPRO.GOV.BR

شما می توانید یک نسخه دیجیتال از عکس، امضا و دیگر مدارک خود را روی سایت آپلود کنید.کامل کردن این فرم، مرحله اول شما برای دریافت ویزای برزیل است.بعد از اینکه درخواست تان را ثبت کردید، رسیدی به شما داده می شود که باید آن را پرینت گرفته، امضا کنید و همراه با اصل مدارکتان در همان ورود به سفارت برزیل همراه تان باشد.
برای اینکه پاسپورت جدیدی را ثبت کنید باید روی گزینه «Start New Application» کلیک کنید.اگر در بخشی از مرحله کار خود را ذخیره کردید و می خواهید ادامه فرآیند را انجام دهید و درخواست را کامل کنید باید روی گزینه «Continue Application» کلیک کنید.

پر کردن فرم درخواست ویزای برزیل

مراحل اولیه:

  1. فرم درخواست باید آنلاین تکمیل شود.
  2. اطمینان حاصل کنید که اسناد شخصی خود را در دست دارید.
  3. لطفا توجه داشته باشید که برخی از بخش های فرم درخواست «اجباری» هستند.
  4. پس از اتمام فرم، روی «Complete Application» کلیک کنید تا یک شماره درخواست دریافت کنید.
  5. رسید را چاپ کنید و امضا نمایید.
  6. حتی اگر عکس شما روی سایت آپلود و ارسال شده باشد، باید نسخه چاپی آن را تهیه کنید و به همراه داشته باشید. عکس خود را در قسمت مربوط به رسید دریافت شده، بچسبانید. استانداردهای ICAO را دنبال کنید (در ادامه آمده است).
  7. رسید دریافتی خود را همراه با مدارک مربوطه به سفارت ببرید و یا ارسال نمایید.

موارد مربوط به حضور در سفارت

  • رسید را به همراه اصل مدارک خواسته شده به همراه داشته باشید.
  • بعد از چک کردن همه مدارک و فرآیند پر کردن درخواست شما، نماینده کنسولی هزینه ویزای برزیل را از شما دریافت می کند و به شما یک تاییدیه تحویل می دهد.
  • استاندارد ICAO مربوط به ویژگی های عکس
  • عکس باید از جلو و با پشت زمینه سفید گرفته شود.
  • صورت و شانه تان باید در وسط دوربین باشد و باید به دوربین نگاه کنید.
  • هیچ انعکاسی، سایه یا درخشانی در تصویر قابل قبول نیست.
  • شما در هنگام عکس باید صورتتان خنثی (بدون لبخند یا اخم) باشد و چشمان تان نیز باید باز و قابل مشاهده باشند.
  • اگر عینک می زنید، لنزها نباید نور محیط یا دوربین را منعکس کنند (در این صورت باید بدون عینک عکس بندازید). عینک های تیره یا عینک هایی با لنزهای تیره یا فریم های ضخیم قابل قبول نیستند.
  • پوشیدن کلاه یا پوشش سر قابل قبول نیست، البته مواردی مانند حجاب برای بانوان که به دلایل مذهبی باید داشته باشند مورد قبول است، البته نباید صورتتان را بپوشاند.
  • اگر کودکی دارید، نباید اسباب بازی و … و یا دست هایی که او را نگه می دارد در عکس باشد.

موارد مهم دیگری که باید در نظر بگیرید به شرح زیر می باشند:

  • شما تنها در صورتی می توانید برای ویزای برزیل اقدام کنید که تمامی موارد بالا را رعایت کنید و عکس ها و مدارک و پرسشنامه را به صورت اینترنتی پر کرده و همراه خود داشته باشید.
  • مدارک شما حتما باید به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیایی ترجمه رسمی شده باشند.
  • تمام صفحات پرسشنامه را باید علاوه بر تکمیل، پرینت و امضا کنید.

استاندارد ICAO مربوط به ویژگی های عکس

  • عکس باید از جلو و با پشت زمینه سفید گرفته شود.
  • هیچ انعکاسی، سایه یا درخشانی در تصویر قابل قبول نیست.
  • صورت و شانه تان باید در وسط دوربین باشد و باید به دوربین نگاه کنید.
  • اگر کودکی دارید، نباید اسباب بازی و … و یا دست هایی که او را نگه می دارد در عکس باشد.
  • شما در هنگام عکس باید صورتتان خنثی (بدون لبخند یا اخم) باشد و چشمان تان نیز باید باز و قابل مشاهده باشند.
  • پوشیدن کلاه یا پوشش سر قابل قبول نیست، البته مواردی مانند حجاب برای بانوان که به دلایل مذهبی باید داشته باشند مورد قبول است، البته نباید صورتتان را بپوشاند.
  • اگر عینک می زنید، لنزها نباید نور محیط یا دوربین را منعکس کنند (در این صورت باید بدون عینک عکس بندازید). عینک های تیره یا عینک هایی با لنزهای تیره یا فریم های ضخیم قابل قبول نیستند.

موارد مهم دیگری که باید در نظر بگیرید به شرح زیر می باشند:

  • تمام صفحات پرسشنامه را باید علاوه بر تکمیل، پرینت و امضا کنید.
  • مدارک شما حتما باید به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیایی ترجمه رسمی شده باشند.
  • شما تنها در صورتی می توانید برای ویزای برزیل اقدام کنید که تمامی موارد بالا را رعایت کنید و عکس ها و مدارک و پرسشنامه را به صورت اینترنتی پر کرده و همراه خود داشته باشید.
۱۰۰%
ویزای تضمینی
  • ویزای تضمینی و ارزان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟