ویزای بلژیک در کمترین زمان – وقت سفارت بلژیک – ویزاتک

ویزای بلژیک و مدارک مورد نیاز

بسته به اهداف سفر شما به کشور بلژیک، ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود.بر این اساس این که آیا شما قصد سفر ، تحصیل یا کار را دارید باید متناسب با هدف شما ویزای بلژیک درخواست شود.در نظر داشته باشید که از سال ۱۹۹۵ زمانی که کشور بلژیک به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین به عضویت منطقه شنگن درآمد درخواست ویزای بلژیک امکان پذیر شد.طبق آمار: در سال ۲۰۱۴، بلژیک در مجموع ۱۷۹,۵۲۲ ویزای شنگن را صادر کرده است.

راهنمای اخذ ویزای بلژیک

مدارک مورد نیاز برای ویزای بلژیک

  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی
  • اصل فرم ویزا به همراه امضای درخواست کننده
  • ۲قطعه عکس ۶×۴ رنگی (زمینه کاملا سفید باشد)
  • کپی تمام صفحات سند مالیکت به نام فرد متقاضی
  • گذرنامه ( حداقل باید ۶ ماه از اعتبار آن گذشته باشد.)
  • تکمیل فرم مشخصات فردی و امضا شده به همراه یک عدد کپی
  • کپی و پرینت از گردش های مالی ۳ ماه اخیر حساب های جاری فرد

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته : تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.

نکته : فرم درخواست ویزای بلژیک باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای بلژیک اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای بلژیک

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • کپی پاسپورت
  • دعوت نامه از شرکت بلژیکی که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اتریش، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی بلژیکی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت بلژیک یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج بلژیکی
  • رکورد خانوادگی بلژیکی
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری بلژیک در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

تعیین وقت سفارت جهت درخواست ویزای بلژیک

جهت تعیین وقت درخواست ویزای بلژیک ، لطفا به موارد ذیل توجه نمایید :

  • به سایت https://visaonweb.diplomatie.be مراجعه نمایید و با تکمیل فرم درخواست، شماره اینترنتی دریافت نمایید.
  • از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۶ ، سفارت بلژیک در تهران از فرآیند ویزای اینترنتی استفاده میکند.
  • متقاضیان ویزا باید ابتدا فرم مربوطه را در سایت https://visaonweb.diplomatie.be تکمیل نمایند.
  • اگر فرم بصورت صحیح تکمیل گردد ، شماره ای اینترنتی دریافت خواهید نمود.
  • هنگامی که برای دریافت وقت به سایت www.visa4Belgium.com مراجعه مینمائید ، باید شماره مذکور را در اختیار داشته باشید.
  • بدون داشتن شماره اینترنتی مذکور، قادر به دریافت وقت نخواهید بود.
  • پس از دریافت شماره اینترنتی ، دیگر قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نیستید.
  • باید از فرم مربوطه پرینت گرفته و روز مراجعه به سفارت ، ۲ کپی از آن به همراه داشته باشید.
  • اگر نام مندرج در فرم با نام فردی که وقت را گرفته است متفاوت باشد ، بخش ویزا از پذیرش آن ها معذور میباشد و باید مجددا اقدام به گرفتن وقت با اطلاعات صحیح و یکسان نمایند.
  • اگر تا به امروز در این سایت ثبت نام نکرده اید، می بایست از طریق لینک زیر ثبت نام نمایید.
  • اگر قبلا در این سایت ثبت نام نموده و نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دارید، می توانید از طریق لینک زیر وقت ملاقات خود را تعیین، ویرایش و یا کنسل نمایید.
  • اگر نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، لطفا از لینک زیر استفاده کنید
  • اگر تقاضای ویزای الحاق به خانواده دارید، لطفا برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید (سپتامبر ۲۰۱۶)
  • شما می‌توانید سوالات خود را از طریق ایمیل به آدرس : visa.teheran@diplobel.fed.be ارسال نمایید.
  • وقت تعیین شده صرفا به متقاضی تعلق دارد و امکان انتقال آن به فرد دیگری وجود ندارد.
  • ده دقیقه پیش از زمان تعیین شده می‌بایست در سفارت حضور داشته باشید. اگر خیلی زودتر از زمان مقرر در محل حاضر شوید، باید آن جا را ترک نموده و مجددا در زمان تعیین شده بازگردید. از سوی دیگر اگر دیرتر از زمان ملاقات در محل حاضر شوید، وقت ملاقات شما لغو شده و باید وقت جدیدی تعیین کنید.
  • پس از رسیدن به سفارت، پاسپورت شما با فهرست وقت‌های روز جاری مطابقت داده می‌شود. در صورت تطبیق، اجازه ورود به بخش ویزا را خواهید داشت. در غیر اینصورت اجازه ورود نخواهید داشت و باید وقت ملاقاتی با اطلاعات پاسپورت خودتان تعیین نمایید.

به دلایل امنیتی :

تنها متقاضیان اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

چند نکته مهم ویزای بلژیک

  •  مدت پروسه درخواست ویزا : ما به شما پیشنهاد می‌نماییم تا نسبت به دریافت وقت ملاقات خود سه ماه پیش از تاریخ سفر اقدام نمایید.
  •  عدم حضور : لطفا در نظر داشته باشید، در صورت عدم حضور در روز ملاقات تعیین شده خود، اجازه دریافت وقت مجدد به مدت سه ماه به شما داده نخواهد شد.
  •  لطفا در نظر داشته باشید هیج اطلاعاتی در مورد وضعیت درخواست ویزای شما از طریق تلفن داده نخواهد شد.
  •  به محض آماده شدن پاسخ درخواست ویزای شما، به صورت اتوماتیک با شما تماس خواهد گرفته شد.

هزینه‌های ویزای بلژیک

مبالغ درخواست ویزا می‌بایست به یورو پرداخت گردد (‌اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نمی‌باشد).

  • اقامت کوتاه مدت : ۶۰ یورو
  • اقامت بلند مدت : ۱۸۰ یورو
  • رایگان : وقت ملاقات و فرم های درخواست ویزای بلژیک رایگان می‌باشند.

آدرس و شماره تماس سفارت بلژیک

  • نشانی: تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک ۴
  • تلفن‌ تماس برای امور ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۲۴۷۳۱۳ و ۲۲۳۹۱۱۶۰ (۰۲۱)
  • پست الکترونیک: visa.teheran@diplobel.fed.be

ساعت کاری سفارت بلژیک برای صدور ویزا

  • روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر
  • تلفن بخش ویزا : تلفن بخش ویزای سفارت بلژیک در روزهای کاری تنها از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ قادر به پاسخگویی می باشد.

منبع : visa4belgium

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟