ویزای بلاروس

شرایط اخذ ویزای بلاروس

یکی از کشورهای اروپای شرقی که گردشگران می توانند از سفر به آن لذت برده و خاطراتی دلنشین برای خود ثبت کنند،کشور بلاروس است.اما بهتر است بدانید که برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزای بلاروس خواهید داشت.به همین منظور ما قصد داریم در این مقاله،اطلاعاتی راجع به اینکه چطور می توان ویزای بلاروس را اخذ کرد و شرایط سفر به این کشور چیست،ارائه دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از پرچم کشور بلاروس در ویزای بلاروسانواع ویزای بلاروس

  • ویزای کار
  • ویزای تجاری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای توریستی

انواع ویزای بلاروس بر اساس مدت اقامت

  • ۷ روزه
  • ۱۴ روزه
  • ۲۱ روزه
  • ۳۰ روزه

مدارک ویزای توریستی بلاروس

  • بلیط پرواز
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • فرم اطلاعات مسافر
  • چک ضمانت بازگشت
  • اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ خروج (پاسپورت امضا شده)

ویزای ترانزیت بلاروس و مدارک مورد نیاز

ویزای ترانزیت برای آن دسته از متقاضیانی صادر می گردد که قصد دارند از کشور بلاروس عبور کرده و مابقی سفر خود را در کشور دیگری بگذرانند.این توفق می تواند چند ساعته یا حداکثر ۱ روز به طول بیانجامد اما مسافر می بایست سر تاریخ و زمان معین شده توسط مامورین مخصوص بلاروس خاک کشور را ترک نمایند.برای دریافت این نوع ویزا باید ویزایی که در پاسپورت مسافر درج خورده ارائه داده شود.

مدارک مورد نیاز

  1. تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  2. بلیط رفت و برگشت به کشور مبدا مسافر
  3. عکس ۳*۴ با زمینه رنگی،از روبرو و بدون روتوش
مطالب مرتبط

ویزای استرالیا

ویزای پاکستان

ویزای تحصیلی بلاروس و مدارک مورد نیاز

شما برای تحصیل در کشور بلاروس همانند دیگر کشورها ملزم به داشتن ویزای تحصیلی می باشید.قبل از اینکه متقاضی بخواهد نسبت به اخذ این نوع از ویزا اقدام نماید می بایست تاییدیه و دعوتنامه موسسه آموزشی و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارد را داشته باشد تا از طریق آن نامه ها و تاییدیه ها اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کند.

مدارک مورد نیاز

  1. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  2. اصل و کپی پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه
  3. ارائه ی مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  4. عکس ۳ در ۴ با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش
  5. نامه و یا تاییدیه موسسه آموزشی و یا دانشگاه مورد نظر
  6. ارائه ی مدرکی که مبنی بر صحت و سلامتی فرد متقاضی باشد.
  7. مدت زمانی که طول می کشد تا ویزای تحصیلی شما بررسی،تایید و صادر گردد ۵ الی ۷ روز کاری می باشد.
  8. تکمیل فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخی متقاضی که می بایست به صورت کاملا صحیح،دقیق و خوانا پر شود.

توجه داشته باشید تمامی مدارک فوق می بایست به زبان انگلیسی و یا روسی ترجمه شده باشند.

ویزای کار و تجاری بلاروس و مدارک مورد نیاز

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارت و توانایی های خاص در زمینه های مختلف می باشند که می تواند به صنعت و حرفه های کشور بلاروس مفید بوده و مسمر ثمر باشد.افرادی که اقدام به اخذ این ویزا می نمایند می بایست از کار فرما و موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارند دعوتنامه کتبی که حاوی توافقات طرفین و قرارداد کار باشد را داشته باشند تا با ارائه آن به سفارت کشور بلاروس بتوانند با روند سریعتر اقدام به اخذ ویزای کار خود نمایند.

مدارک مورد نیاز

  1. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  2. اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار ۶ ماه
  3. پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزای کار و تجارت.
  4. عکس ۳*۴ با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو و بدون عینک
  5. دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر برای کار متقاضی
  6. فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود.
  7. تمکن مالی بر اساس حداقل موجودی اعلامی سفارت بلاروس که می باست با تاییدیه و مهر بانک باشد.

اطلاعات سفارت بلاروس در تهران

  • تارنما:iran.mfa.gov.by
  • کد پستی:۱۹۸۸۷۹۳۴۸۳
  • ایمیل:iran@mfa.gov.by
  • روزهای تعطیل: جمعه ، شنبه
  • تلفن: ۲۲۷۵۲۲۲۹ ، نمابر : ۲۲۷۵۱۳۸۲
  • ایمیل اداره کنسولی:ir.consul@mfa.gov.by
  • ساعت کار سفارت : ۹-۱۳ و ۱۴-۱۸
  • نشانی سفارت بلاروس در ایران : ایران، تهران، زعفرانیه — خیابان شهید طاهری، خیابان آبان، کوچه آذر، پلاک ۱

ساعت کار بخش کنسولی

  • دریافت مدارک از مراجعین: از ساعت ۰۹:۳۰ الی ۱۲:۳۰(یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه)
  • تحویل مدارک به مراجعین: از ساعت ۱۶:۰۰ الی ۱۷:۳۰ (یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه)

 

۱۰۰%
ارزانترین قیمت
  • بهترین خدمات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.