قیمت ویزای کار آذربایجان – شرایط و مدارک مورد نیاز

چطور میتوان ویزای کار آذربایجان گرفت؟

ویزای کار آذربایجان به خارجیان و افرادی که قصد دارند فعالیت های تجاری یا کاری در کشور آذربایجان داشته باشند تعلق میگیرد.به همین منظور ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا اطلاعاتی راجع به شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری آذربایجان ارائه دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار آذربایجان

۱.تکمیل فرم درخواست ویزا

  • مرحله اول : به وب سایت سفارت آذربایجان مراجعه کنید.
  • مرحله دوم : ثبت نام در صفحه “ثبت نام”.
  • مرحله سوم : فرم درخواست را پر کنید.
  • مرحله چهارم :فرم درخواست را ارسال کنید.
  • مرحله پنجم : فرم درخواست تکمیل شده که از طریق ایمیل را دریافت کرده اید،چاپ کنید.

۲.گذرنامه اصلی

  • گذرنامه باید حداکثر تا سه ماه پس از تاریخ عزیمت برنامه ریزی شده شما از آذربایجان معتبر باشد.
مطالب مرتبط

ویزای مکزیک

۳.دو قطعه عکس طبق گذرنامه

  • عکس ها باید در طی ۶ ماه گذشته گرفته شده باشند.
  • عکس ها باید پشت زمینه سفید رنگی باشند.

۴.هزینه ویزا

  • هزینه پردازش ویزا باید به حساب سفارت واریز شود.
  • لطفا توجه داشته باشید که هزینه ویزا استرداد نمی شود و تایید پرداخت باید به سفارت داده شود.

۵.کپی جزئیات پرواز (اختیاری)

۶.مدارک اقامت (اختیاری)

  • رزرو هتل، قرارداد اجاره خانه / آپارتمان، و غیره

شما میتوانید برای اخذ ویزای آذربایجان با ما در تماس باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟