قیمت ویزای کار آذربایجان – شرایط و مدارک مورد نیاز

چطور میتوان ویزای کار آذربایجان گرفت؟

ویزای کار آذربایجان به خارجیان و افرادی که قصد دارند فعالیت های تجاری یا کاری در کشور آذربایجان داشته باشند تعلق میگیرد.به همین منظور ما در این مقاله تلاش کرده ایم تا اطلاعاتی راجع به شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری آذربایجان ارائه دهیم.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار آذربایجان

۱.تکمیل فرم درخواست ویزا

  • مرحله اول : به وب سایت سفارت آذربایجان مراجعه کنید.
  • مرحله دوم : ثبت نام در صفحه “ثبت نام”.
  • مرحله سوم : فرم درخواست را پر کنید.
  • مرحله چهارم :فرم درخواست را ارسال کنید.
  • مرحله پنجم : فرم درخواست تکمیل شده که از طریق ایمیل را دریافت کرده اید،چاپ کنید.

۲.گذرنامه اصلی

  • گذرنامه باید حداکثر تا سه ماه پس از تاریخ عزیمت برنامه ریزی شده شما از آذربایجان معتبر باشد.

۳.دو قطعه عکس طبق گذرنامه

  • عکس ها باید در طی ۶ ماه گذشته گرفته شده باشند.
  • عکس ها باید پشت زمینه سفید رنگی باشند.

۴.هزینه ویزا

  • هزینه پردازش ویزا باید به حساب سفارت واریز شود.
  • لطفا توجه داشته باشید که هزینه ویزا استرداد نمی شود و تایید پرداخت باید به سفارت داده شود.

۵.کپی جزئیات پرواز (اختیاری)

۶.مدارک اقامت (اختیاری)

  • رزرو هتل، قرارداد اجاره خانه / آپارتمان، و غیره

شما میتوانید برای اخذ ویزای آذربایجان با ما در تماس باشید.

2 نظرات
  1. hedayat می گوید

    سلام
    هزینه ویزای کاری چقدر است

    1. Pouya می گوید

      درود
      با ما در تماس باشید لطفا.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.