ویزای اتریش تضمینی – وقت سفارت اتریش – ویزاتک

ویزای اتریش و انواع آن

بسته به اهداف سفر شما به اتریش، ویزاهای مختلفی در این مورد اعمال می شود.بر این اساس این که آیا شما قصد سفر ، تحصیل یا کار را دارید باید متناسب با هدف شما ویزای اتریش درخواست شود.در نظر داشته باشید که از سال ۱۹۹۷ زمانی که اتریش به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین به عضویت منطقه شنگن درآمد درخواست ویزای شنگن اتریش امکان پذیر شد.طبق آمار: در سال ۲۰۱۴، اتریش در مجموع ۲۵۸،۲۴۷ ویزای شینگن را صادر کرده است.

راهنمای اخذ ویزای اتریش

مدارک مورد نیاز برای ویزای اتریش

  • دو قطعه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر (قدیمی تر از ۶ ماه نباشد)
  • فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد.
  • مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
  • فرم درخواست ویزای شنگن اتریش ، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.
  • بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود.
  • گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)
  • رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.

نکته : مدارک درخواست ویزای اتریش در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود و عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  • گذرنامه
  • فرم درخواست + عکس
  • کپی بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

نکته :

  • کلیه مدارک ویزای اتریش باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.
  • سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.
  • به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.
  • تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.
  • برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.
  • لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.
  • درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.
  • صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

نکته : در صورتیکه شامل هرکدام از گزینه های زیر میشوید،مدارک زیر را نیز ارسال کنید.

اگر شاغل هستید :

  • قرارداد استخدام یا گواهی اشتغال به کار
  • گردش بانکی ۶ ماه اخیر
  • اجازه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است.

اگر صاحب کسب و کار هستید :

  • جواز کسب
  • گردش ۶ ماه اخیر از حساب شرکت یا کسب و کار خود
  • مالیات بر درآمد (ITR)

اگر محصل هستید:

  • مدارک ثبت نام
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه با مدرسه

اگر بازنشسته هستید :

گواهی بازنشستگی

نکته :
فرم درخواست ویزای اتریش باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارت یا توسط نماینده خود ارائه شود.جدا از مستندات کلی مورد نیاز، شما باید بسته به هدف درخواست ویزای اتریش اسناد دیگری نیز ارائه دهید که میتوانید با کارگزار خود این موضوع را بررسی کنید.

مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای اتریش در وقت سفارت اتریش

  • دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • کپی پاسپورت
  • دعوت نامه از شرکت اتریشی که شما بازدید می کنید و آدرس دقیق آنها همراه با تاریخ بازدید.
  • یک گواهینامه از کارفرمای خود که اجازه سفر شما را می دهد.
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود.
  • گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • مجوز یا تائیدیه از اتحادیه یا صنف مرتبط به شرکت خود
  • مجوز تجاری
  • اسناد مشارکت
  • با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط را در نامه یا دعوت نامه باید اعلام کند.
  • نامه دعوت از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها – هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای خدمه)
  • مدت اقامت
  • مدارک سفر
  • یک گزارش پزشکی محلی
  • یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اتریش، تایید تاریخ ملاقات شما و وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت از هزینه های پزشکی
  • کپی دعوتنامه از شرکت
  • مدارک شناسایی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
  • یک گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند.
  • گواهی تکمیل و یا دوره های مربوطه
  • حمایت مالی
  • اثبات شهروندی اتریشی (کارت شناسنامه یا کارت کنسولی یا صدور گواهینامه ملیت اتریشی یا سفارش ملکیت)
  • گواهی ازدواج اتریشی
  • رکورد خانوادگی اتریشی
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر مقصد نهایی
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه و اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند – مجوز سفر پدر و مادر خود را تأیید می کند

نکته : هنگام درخواست در سفارتخانه / کنسولگری اتریش در کشور اصلی، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها باشد.

مصاحبه در سفارت اتریش

  • حضور کلیه افراد متقاضی (حتی فرزندان زیر ۱۲ سال) نیز طی روز مصاحبه الزامی می باشد.
  • همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف می باشند)
  • ۳۰ دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت اتریش بوده و اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت سفارت پس از مدتی شما را صدا زده و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد. ( اسم شما از قبل در لیست متقاضیان آن روز وارد شده است.)
  • صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل فوق خودداری کرده و یا حین ورود خاموش نمایید.
  • به رغم نوع درخواست (توریستی)، تسلط به برنامه فردی اشخاص مورد اصلی مصاحبه و با هدف ” شناخت از هدف سفر شما” انجام می پذیرد که دانستن مطالب ذیل از الزامات در این خصوص می باشد.
  • آگاهی، نسبت به تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر ( میلادی)
  • آگاهی نسبت به شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر
  • آگاهی نسبت به نام هتل های رزرو شده در شهرهای محل اقامت
  • آگاهی نسبت به هزینه های اقامتی و مسافرتی (مبلغ هتل / پرواز / هزینه های روزانه ) و یا
    آگاهی دقیق نسبت به هزینه اجمالی پکیج تور (مشمول هزینه ارزی / ریالی)
  • اطمینان خاطر از رزرو قطعی هتل های محل اقامت و پرداخت هزینه های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس
  • مهمترین پرسش، علت برگزیدن اتریش به عنوان مقصد اصلی سفر خود به عنوان یک گردشگر. ( کتابچه راهنمای گردشگری کشور اتریش، جستجوی اینترنتی در خصوص جاذبه های گردشگری این کشور و یا پرسش از آشنایانی که سابقه سفر به این کشور را داشته، می تواند اصلی ترین منابع اطلاعاتی در خصوص این کشور باشد)
  • خاطر نشان می شود که خلاصه موارد فوق در این مطلب صرفا جهت اطلاع شخصی شما درج گردیده است.
  • تسلط کامل در پاسخگویی به سوالات و پرهیز از آشفتگی، از موارد بسیار مطبوع طی مصاحبه به شمار می آید.
  • خاطر داشتن خلاصه ای، در خصوص منابع مالی موجود و نحوه درآمد زایی ماهیانه خود
  • به منظور سنجش تطابق درآمد شغلی با میزان دریافتی ماهیانه و منابع موجود مالی اظهار شده
  • چنانچه درآمدهای جانبی ماهیانه (به غیر از شغل اصلی) داشته، کلیت آن را در صورت پرسش ذکر نمایید.

نکته : این که ورود مبالغ درشت در حساب بانکی بدون پشتوانه، از دیدگاه سفارت خانه، شارژ شدن ناگهانی حساب به طور ساختگی یا دروغین تلقی می شود. پس توضیحات خود را مبنی بر علت واریز مبالغ بالا همراه با پشتوانه های مربوطه را با خود همراه داشته باشید.

آدرس سفارت اتریش در تهران

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵

تلفن : ۴۰ – ۲۲۷۵۰۰۳۸ – ۰۲۱

ساعات کار اداری سفارت اتریش

ساعات کار اداری، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۹.۰۰ الی ۱۲.۰۰می باشد.

درخواست ویزای اتریش و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر می باشد (حتی برای کودکان و نوزادان نیز باید وقت قبلی رزرو شود.)

لازم بذکر است که در مورد متقاضیان ویزا، به دلیل ماجل بیومتری(انگشت نگاری) حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد.

جهت درخواست ویزای دانشجویی گرفتن وقت سفارت اتریش لزامیست و این وقت را میتوانید فقط از یکشنبه الی پنجشنبه از ساعت ۹.۰۰ الی ۱۲.۰۰ امکانپذیر میباشد.
وب سایت سفارت مراجعه کنید :
سایت سفارت اتریش

۱۰۰%
خدمات عالی
  • قیمت مناسب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟