نحوه درخواست ویزای شنگن و سوالات متداول آن – ویزاتک

با مراحل نحوه درخواست ویزای شنگن آشنا شوید!

اروپا یک مقصد رویایی برای اکثر گردشگران است و ویزای شنگن احتمالا پیچیده ترین ویزا است.در این مقاله سعی کرده ایم تا به سؤالاتی پاسخ دهیم که برای اکثر کسانی که قصد درخواست ویزای شینگن را داشته اند،پیش آمده است.هدف این است که به دیگر متقاضیان کمک کنیم تصویر بهتر از روند درخواست ویزا داشته باشند.ما به شما کمک میکنیم تا با اطلاعات بیشتر و به روز شده برای درخواست ویزا به سفارت مراجعه کنید.در ادامه با ویزاتک باشید.

سوالاتی که به آن پاسخ داده خواهد شد :

  • ویزای شنگن چیست؟
  • کشورهای منطقه شنگن کدامند؟
  • در کدام سفارت باید ویزای خود را درخواست دهیم؟
  • چطور میتوان در کشورهای مختلف حوزه شنگن توقف داشت؟
  • مدارک ویزای شنگن کدامند؟
  • آیا قبل از درخواست ویزا باید پرواز خود را رزرو کنیم؟
  • آیا بیمه مسافرتی واقعا نیاز است؟
  • آیا خود شخص میتواند هتل رزرو کند؟
  • آیا می توانم از کشورهایی که در برنامه سفر من نیستند بازدید کنم؟
  • چه سوال هایی در وقت سفارت و وقت مصاحبه پرسیده میشود؟

ویزای شنگن چیست؟

ویزای شنگن یک سند مسافرتی است که به دارنده اجازه می دهد تا به هر یک از ۲۶ ایالت که بخشی از پیمان شنگن هستند وارد شود.

کشورهای منطقه شنگن کدامند؟

کشورهای منطقه شنگن شامل ۲۶ کشور است.این کشورها شامل موارد زیر است :
  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوئیس
  • لیختن‌اشتاین

در کدام سفارت باید ویزای خود را درخواست دهیم؟

این به نوع سفر شما بستگی دارد که به چه منظوری به اروپا سفر میکنید و قصد دارید از کدام کشورها دیدن کنید.

  • اگر از یک کشور بازدید می کنید، در سفارت آن کشور درخواست کنید.
  • اگر از چندین کشور بازدید می کنید، در سفارت مقصد اصلی یا کشور که در آن طولانی ترین مهاجرت می کنید، اعمال می شود. اگر شما ۳ روز در هلند، ۳ روز در ایتالیا و ۵ روز در فرانسه، در سفارت فرانسه درخواست بدهید.

با این حال، برخی از کشورها قوانین اضافی دارند. بهتر است که با سفارت چک کنید تا کاملا مطمئن شوید.

چطور میتوان در کشورهای مختلف حوزه شنگن توقف داشت؟

“اگر مدت زمان مشابهی در بیش از یک کشور شنگن باقی بمانید و نمیتوانید یکی از این کشورها را به عنوان کشور مقصد اصلی خود تعیین کنید، باید برای ویزای خود در مأموریت اول کشور شنگن که قصد دارید وارد آن شوید، درخواست کنید. “این به این معنی است که شما برای اولین بار ۳ روز در آلمان، ۳ روز در ایتالیا و ۳ روز در فرانسه، شما باید در سفارت آلمان درخواست کنید. به گفته وب سایت سفارت هلند، این است.

مدارک ویزای شنگن کدامند؟

معمولا مدارک عمومی برای درخواست ویزای شنگن یکی هستند.شما میتوانید برای بررسی هریک از سفارت های کشورهای منطقه شنگن،به این لینک مراجعه کنید. ( مدارک مورد نیاز ویزای شنگن)

آیا قبل از درخواست ویزا باید پرواز خود را رزرو کنیم؟

نیازی نیست که حتما در هنگام ورود به سفارت پرواز خود را خریداری کنید.سفارت فقط اطلاعات پرواز و تاریخ رفت و برگشت را از شما میخواهد.پس با رزرو موقت پرواز میتوانید نسبت به اخذ ویزای خود اقدام کنید.

آیا بیمه مسافرتی واقعا مهم است؟

بله مهم است و حتما نیاز است.

بعضی از سفارت ها مانند سفارت ایتالیا،بر روی بیمه مسافرتی خیلی تاکید دارد.لطفا این موضوع را در نظر بگیرید تا در اخذ ویزای شینگن با مشکل مواجه نشوید.

آیا میتوانم هتل را خودم رزرو کنم؟

بله شما میتوانید از سایت هایی مانند booking.com نسبت به رزرو هتل خود اقدام کنید.

آیا می توانم از کشورهایی که در برنامه سفر من نیستند بازدید کنم؟

بله.تا زمانی در حوزه شنگن هستید میتوانید.

چه سوال هایی در وقت سفارت و وقت مصاحبه پرسیده میشود؟

ممکن است سوال های زیر از شما پرسیده شود :

  • هدف شما از سفر چیست؟
  • سفر شما چقدر طول خواهد کشید؟
  • اولین توقف شما کجاست؟
  • از کشورهایی قصد بازدید دارید؟
  • چه زمانی به کشور خود باز خواهید گشت؟
  • آیا اولین سفر شما به اروپا است؟
  • در اولین سفر خود به اروپا از چه کشورهایی بازدید کردید و هدف شما چه بوده است؟
  • آیا کسی را در اروپا میشناسید؟
  • آیا کسی را در انگلیس میشناسید؟
  • نسبت شما با افرادی که در اروپا میشناسید چیست؟
  • با چه کسی سفر میکنید؟
  • چه مدت است که در شرکت کار میکنید؟(اگر شاغل هستید)
  • آیا صاحب کار شما میداند که شما در حال سفر هستید؟
  • و ……

سعی کنید صادقانه به این سوالات پاسخ دهید.

 

2 نظرات
  1. وحید می گوید

    سوالم اینه ایا ویزا متریک(وقت المان) برای تعیین وقت مدارک پرینت حساب و سند مالی رو هم میخواد یا که فقط مدارک اصلی مثل پاسپورت رو میخواد
    و اینکه فرایند زمانی تا رسیدن به ویزا حدودا چند ماهه شده

    1. Pouya می گوید

      درود و عرض ادب
      بله شما نیاز دارید که مدارک مالی خودتون رو ارائه بدید.
      از زمان تحویل مدارک بین ۲ تا ۴ هفته زمان بر خواهد بود.البته در برخی از مواقع ممکن است به دلیل شرایط خاص برخی از مسافران بیشتر هم بشه.ولی در صورتیکه که مشکلی وجود نداشته باشه،عموما ۲ هفته طول میکشه.
      موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟