۵ نکته که در مورد ویزای شینگن باید بدانید! – ویزاتک

نکاتی در مورد ویزای شینگن

اگر شما قصد سفر به هر یک از کشورهای شنگن را دارید، مواردی در مورد اخذ ویزای شینگن وجود دارد که باید از آنها باخبر باشید.به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم تا این موارد را مورد بررسی قرار دهیم تا در صورتیکه قصد اخذ ویزای شینگن را دارید،با اطلاعات بیشتری در این زمینه اقدام کنید و درصد اخذ ویزای شما بالا باشد.در ادامه همراه ویزاتک باشید.

تصویری از بنر ویزای شنگن۱- آزادی حرکت در حوزه شنگن

در صورتیکه ویزای شنگن داشته باشید،اجازه خواهید داشت تا به صورت آزادانه بین ۲۶ کشور عضو شنگن تردد داشته باشید.کشورهای عضو شنگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال،اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس.

۲- بیمه برای ویزای شنگن

یکی از مهمترین نکاتی که در وقت سفارت یا مصاحبه،افسر کنسولگری آن را بررسی خواهد کرد،بیمه مسافرتی است.لازم است که شما بدانید که بیمه درمانی یا مسافرتی برای همه مسافران که قصد بازدید از هر یک از کشورهای منطقه شنگن را دارند، اجباری است و حداقل پوشش باید ۳۰،۰۰۰ یورو باشد. همچنین بیمه درمانی یا مسافرتی برای تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر است.

۳- رد یا ریجکت ویزای شینگن

قبل از اینکه به سفارت کشور مربوطه جهت وقت مصاحبه مراجعه کنید،به خاطر داشته باشید که مدارک خود را به خوبی بررسی کنید.مدارک ویزای شنگن باید کامل و بدون نقص به افسر کنسولگری تحویل داده شود.توجه داشته باشید که در صورت وجود نقص در مدارک شما،ویزای شما رد خواهد شد.مهم است که درک کنید که چرا درخواست شما در وهله اول رد شد، زیرا ممکن است در صورت درخواست مجدد برای ویزا، به شما کمک کند. در نظر داشته باشید که دلایل رد ویزای اقامت کوتاه مدت باید داده شود.

۴- دسته بندی های ویزای شنگن

چند دسته بندی برای ویزای شنگن وجود دارد :

  • ویزای شنگن کوتاه مدت: به شما اجازه میدهد تا برای اهداف گردشگری، کسب و کار و یا بازدید از بستگان خود تا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه از تاریخ اولین ورود در این منطقه اقامت داشته باشید.
  • ویزای ترانزیت : برای گذر از طریق قسمت های بین المللی فرودگاه ها استفاده می شود.
  • ویزای طولانی مدت : برای اقامت بیش از ۳ ماه صادر می شود.

۵- استثنا

شهروندان کشورهای زیر از اخذ ویزای شنگن برای اقامت کوتاه مدت تا ۹۰ روز و یا برای عبور از منطقه شنگن معاف هستند :

آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، برزیل، برونئی، بلغارستان، کانادا، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، قبرس، السالوادور، گواتمالا،واتیکان، هندوراس، اسرائیل، ژاپن، مقدونیه، مالزی، موریس، مکزیک، موناکو، مونته نگرو، نیوزیلند، نیکاراگوئه، پاناما، پاراگوئه، رومانی، سنت کیت و نویس، سان مارینو، صربستان، سیشل، سنگاپور، کره جنوبی، ایالات متحده آمریکا، اروگوئه و ونزوئلا،انگلیس.

هنگ کنگ – تنها صاحبان پاسپورت ویژه منطقه اداری هنگ کنگ از ویزا معاف هستند.

ماکائو – تنها دارنده پاسپورت ویژه منطقه اداری ماکائو.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد و خواهشمندیم نظر خود را به اشتراک بگذارید.

موفق باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟